balta in curte

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 26 Ian 2011, 14:03

Sa stii ca treaba cu oaca-oaca ar fi profitabila, uite o idee care merita atentie mai ales ca le poti prinde si la undita cu un fir de iarba zdranganind pe la botul lor :lol: si ai un fel de ferma din care produci carnita proaspata plus pt extremisti catch and release, un fel de corcitura intre vanatoare si pescuit.
Urasc atarnatorii!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Ian 2011, 19:47

chiar ca nu stiu astia sa scriiie concret pe romaneste. Iei nu invatat scris coriect si citiet pe lumba romana, da mai ie unu carie o dieschis un topic cu careva petitie si scrie cu picioarele. In pretitiie iera vorba diespre ceva dirept a asociatiiiilior sa faca controaile pie malu apiei, da tiextu petiiei iera doar dupa ce li scriai datele.
Amu serios, am observat la multi tineri(mai) ca se exprima ca din cizma. Nu scriu cat de cat corect si e greu sa-ti dai seama ce vor sa-ti scrie. trebuie sa caut printre mailuri sa va arat un exemplu de scriere contemporana :cry:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Ian 2011, 20:23

Bai ..... ! Io m-am gandit toata ziua , mi-a dat baiatu' asta o idee !!! Io-mi fac curte-n living si livingu'-n baie . P-orma pun baia-n curte iar toamna mut curtea-n balta , balta-n pod , podu'-n beci , beciu'-n porbagaj . Helesteu ... n-am cum . E investitia prea mare . Chiar daca ideieieieiea-i buna . Ramane pen tru vitor . Sa iesim din criza . Porma mai vorbim .

Oricum ..... pe forumuri n-am ce sa caut cu ideia mia . Imi fura astia , dracului , paten tu . Pai ce fac porma ? Raman cu tubulara de 16 ? Ce sa prind cu ea ? OBLETII coltosi ????????????????

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Ian 2011, 20:20

Gata , nene ! Mi-am facut balta-n sertar ! Sertaru-i pus pe birou , iar birou' l-am aruncat in putu' liftului . Pacat de-atata puiet , da' eram beat ! :shock: :shock: :shock:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Ian 2011, 20:40

modigliani scrie:Gata , nene ! Mi-am facut balta-n sertar ! Sertaru-i pus pe birou , iar birou' l-am aruncat in putu' liftului . Pacat de-atata puiet , da' eram beat ! :shock: :shock: :shock:
gata, te-am prins vrei sa incrucisezi puietu de oblete cu blana cu porcusoru din puta, pardon putu liftului... daca-ti iese pasenta sa-mi dai si mie. Ca tare-mi frunza verde cura apa-n bec si captez becu apei pt balta cuurs de infundare

riva
junior
junior

baita in curte

Mesaj de riva » 27 Ian 2011, 22:56

scuze pt. greselile ortografice sau daca am suparat pe cineva [balta in curte] am scris pt.ideia lui Gabi care a realizat o asemensa lucrare ,inca lucreaza la ea. legat de scrisu pe mes din recreatie ,scoala propriuzisa 12 clase [atit ma dus capu] am terminato in 1994 nu am facut nici oscoala pt. scris pe tastatura [fiti mai ingaduitori ]
. :oops: nu am vrut un titlu ,nu am stiut cum se procedeaza scuze pt. deranj, [omul cit traieste invata] :D balta cu brotacei in curte, mai am un colt unde nu am reusit sa bag incarcatura[pamint ,moluz] terenul despre care era vorba are pinza freatica ff ridicata iar cind ploua nu absoarbe apa in totalitate . pt.vinzarea de pui de balta daca gasesti desfacere pe piata tii dau gratis nu stiu daca sunt din cei comestibili :lol: :lol: :lol: pot spune si ca am livingul in curte [unde va fi livingu acum sint citiva brotacei,casa este in constructie] nu ma deranjeaza daca cineva ma corecteaza avind dreptate. daca vrea cineva brotacei sa spuneti :lol: :lol: :lol: sa mai strecurat cite o gresala ,doua :oops: scuze

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Ian 2011, 22:58

Omule , esti King ! Bravooooooo !!!!

Mult succes cu ceea ce faci ! Toate cele bune !

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Ian 2011, 23:03

@riva
bine ai revenit printre noi.
Ai mare grija la hidroizolatia fundatiei. Ca sa nu ai mai tarziu probleme cu igrasia si alte magarii.
Numai bine

Scrie răspuns