AVP de ianuarie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Din surse sigure aud ca i s-a propus lui Gerula postul de redactor sef dar cica ar fi refuzat....din modestie!TopGear scrie:
"Pescari cu reputaţie şi autori cu greutate se vor re�nt�lni �n noile pagini" Autori cu greutate. Se refera la cei peste 120 kg?
Si apropo: Gerula este destul de corpolent. Greu. Si jurnalist. Si pescar. [cica]. Oh God!! Sper sa nu...

In alta ordine de idei, a aparut deci AVP, primul numar pe acest an? Nu l-am vazut azi (miercuri) la chiosc.
- storm fish
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Aventuri la pescuit ,primul numar dupa schimbarea la fata, surclaseaza de departe atit vechiul 'aventuri la pescuit" cit si noul super pescar.Reclame mai putine,articole mult mai consistente cel putin la sectiunea spinning.Articolele lui Gyorg sint trasnet ,restul n-am apucat sa le diger,dar dupa cum arata sint tari si alea.Interesanta si structura revistei impartita clar pe 4 sectiuni.Sa speram ca va face efoturi constante sa mentina aceasta linie,adica articolele sa fie obiective ,nu reclama mascata la scule de fite.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- MARIUS POPA
- veteran
eu am nr.1, urmeaza si februarie cred.
diferenta, nimic....a, denumirea.
.
aceeasi Marie cu alta palarie.
la fel se abordeaza subiectele, reclamele, povestile, sfaturile..parerea mea, nimic nou.
diferenta, nimic....a, denumirea.

aceeasi Marie cu alta palarie.
la fel se abordeaza subiectele, reclamele, povestile, sfaturile..parerea mea, nimic nou.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- semlecangheorghe
- veteran
Mda ,interviul cu G .Loomis,nu reuseste sa iasa din banal,faptul ca vezi turneul A.v. p. prin ochii concurentilor,nu-i ceva nou,nici ca debutanti de succes isi spun povestea,lipsesc reclamele tot din 2 in 2 pagini la votca calculatoare,si alte chestii aflate intr-o strinsa legatura cu pescuitul,si nimeni nu vrea sa ne convinga ca Baracudda Bass face fata cu brio unui pescuit in structuri cu pietre pe Dunare.Mda... aceeasi Marie dar cu alta palarie.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.