esti sigur?Dornea Ionut scrie:avp nu mai exista!
s-a transformat in "super pescar". aceeasi marie cu alta tichie... eu am luat-o ca de obicei, la inceput de luna!
AVP de ianuarie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Dornea Ionut
- senior
asta am citi despre....
si oricum, am luat primul numar din super pescar!!
si oricum, am luat primul numar din super pescar!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
- veteran
-
- veteran
"In decembrie, câţiva redactori şi colaboratori au plecat. Au vrut să facă o altă revistă. Le dorim succes la pescuit!"
Ce subtil! Succes la pescuit. Nici nu se resimte catusi de putina rautate in urare.
Sa vedem AVP-ul in februarie. I-a luat cam pe nepregatite plecarea staff-ului, iar inlocuirea unora ca Musatescu, Dragoi &co. va fi destul de dificila.
Poate ii corupe pe fratii BerTi, sau pe WSB-ei!
"Pescari cu reputaţie şi autori cu greutate se vor reîntâlni în noile pagini" Autori cu greutate. Se refera la cei peste 120 kg
?
Si apropo: Gerula este destul de corpolent. Greu. Si jurnalist. Si pescar. [cica]. Oh God!! Sper sa nu...
Ce subtil! Succes la pescuit. Nici nu se resimte catusi de putina rautate in urare.
Sa vedem AVP-ul in februarie. I-a luat cam pe nepregatite plecarea staff-ului, iar inlocuirea unora ca Musatescu, Dragoi &co. va fi destul de dificila.
Poate ii corupe pe fratii BerTi, sau pe WSB-ei!

"Pescari cu reputaţie şi autori cu greutate se vor reîntâlni în noile pagini" Autori cu greutate. Se refera la cei peste 120 kg

Si apropo: Gerula este destul de corpolent. Greu. Si jurnalist. Si pescar. [cica]. Oh God!! Sper sa nu...
-
- veteran