arme aer comprimat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
arme aer comprimat
...salutare....poate cineva sa-mi spuna care sunt conditiile pt achizitionarea unei arme cu aer comprimat?acte necesare...etc..multumesc
- junior
-
- veteran
- junior
..in cateva zile vin in Romanica si veau sa cumpar o arma cu aer ,da nu stiu unde trebuie sa merg pt acte si nu stiu ce acte am nevoie....am gasit aici in Londra o gramada de arme cu aer de la 50lire la 600 lire da nu vreau sa ma complic cu adusu armei in tara...am luat de aici numai luneta...si daca cineva este priceput ...rog sa-mi recomande ceva model,firma,calibru...eu as prefera un 6.35...da astept pareri si opinii.....muma bine
Sa nu iti iei din Anglia ca te ciufulesc la Vama.
Sar vamesii de *** in sus de zici ca e focos nuclear!
Dupa ce iti cumperi de la noi din magazin(pe baza buletinului) trebe sa te duci la politie sa o "declari".
Iti da un kkt de foaie de completat, te ia in evidenta si gata...te poti apuca de impuscat tinichele![/code]
Sar vamesii de *** in sus de zici ca e focos nuclear!
Dupa ce iti cumperi de la noi din magazin(pe baza buletinului) trebe sa te duci la politie sa o "declari".
Iti da un kkt de foaie de completat, te ia in evidenta si gata...te poti apuca de impuscat tinichele![/code]
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Prin "vama" ma refeream la punct de trecere a frontierei....
Legislatia in vigoare difera de la o tara la alta si am vazut multe stiri care sunau de genul"un cetatean a fost retinut pentru incercarea de introducere pe teritoriul tarii unui pistol sau pusca" si el in realitate avea o pishcatoare cu alice.
Eu recomand sa nu incerce sa intre in tara cu orice ar semana a pistol...
Legislatia in vigoare difera de la o tara la alta si am vazut multe stiri care sunau de genul"un cetatean a fost retinut pentru incercarea de introducere pe teritoriul tarii unui pistol sau pusca" si el in realitate avea o pishcatoare cu alice.
Eu recomand sa nu incerce sa intre in tara cu orice ar semana a pistol...
Spining....Prea bun ca sa fie light...