arme aer comprimat

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Feb 2008, 20:52

Eu il vreau pe balta,nu in aeroporturi,am intalnit si ciobani la care li-i se parea ca le iau pestii. :evil:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Feb 2008, 20:52

salutare....poate cineva sa-mi spuna care sunt conditiile pt achizitionarea unei arme cu aer comprimat?acte necesare...etc..multumesc
Trebuie sa mergi la politie sa iti dea o hartie ... cu care mergi la magazin, cumperi pusca si in termen de 15 zile trebuie sa mergi din nou la politie sa iti faca "certificat de detinator" ... si grija mare cu cumparatul de sub taraba ... armele cu aer comprimat trebuie trecute in acel certificat de detinator - altfel se poate lasa cu dosar penal. Vezi ca in Romania exista o "asocoatie a detinatorilor de arme cu aer comprimat" au si site si forum si te pot lamuri baieti de acolo in legatura cu legislatia in domeniu. www.clubairguns.ro
S'altare și bunăstare !

Unchiu Stiuc :-)
junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 27 Feb 2008, 03:19

ms mult ..a mgasit multe informatii pe site-ul ala...da acuma nu m-am lamurit ce model sa cumpar :P nu am un buget limitat pt arma,dar pacat ca in romania nu se gasesc arme cu AC de putere f mare....as vrea una sa treaca paletu prin 10 ciori aliniate,3 porumbei si sa-l paleasca in c8a1e pe matu vecinului care mi-a mancat pestisorii de stiuca azi vara :P :evil: :P

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Feb 2008, 06:49

alt "fericit" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si mai ziceatzi k eu am imaginatie bogata

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Feb 2008, 22:29

se gasesc sau se pot gasi si AC-uri puternice in romania ... dar pe aici e o mica problema ... vanatoarea cu Ac e interziza si daca te reclama vecinul ca ai castrat frumusetea de motan :lol: ai cam pus-o de-o infractiune.
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns