arme aer comprimat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Trebuie sa mergi la politie sa iti dea o hartie ... cu care mergi la magazin, cumperi pusca si in termen de 15 zile trebuie sa mergi din nou la politie sa iti faca "certificat de detinator" ... si grija mare cu cumparatul de sub taraba ... armele cu aer comprimat trebuie trecute in acel certificat de detinator - altfel se poate lasa cu dosar penal. Vezi ca in Romania exista o "asocoatie a detinatorilor de arme cu aer comprimat" au si site si forum si te pot lamuri baieti de acolo in legatura cu legislatia in domeniu. www.clubairguns.rosalutare....poate cineva sa-mi spuna care sunt conditiile pt achizitionarea unei arme cu aer comprimat?acte necesare...etc..multumesc
S'altare și bunăstare !
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
ms mult ..a mgasit multe informatii pe site-ul ala...da acuma nu m-am lamurit ce model sa cumpar
nu am un buget limitat pt arma,dar pacat ca in romania nu se gasesc arme cu AC de putere f mare....as vrea una sa treaca paletu prin 10 ciori aliniate,3 porumbei si sa-l paleasca in c8a1e pe matu vecinului care mi-a mancat pestisorii de stiuca azi vara