Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
DH= double hands, adica lansete de doua maini, spey, se da dupa somon si steelhead cu asa ceva. Astia sunt neste fatze neinteresante, nu se compara cu bibanii de 28
uite o idee buna.
Toni daca tunzi ursu te invat sa lansezi
Vezi ca un instructor de-asta de casting cu patalama ia ceva euroi pe ziua de curs...acu io nu-s instructor, n-am diplome si dinalea, dar cat sa invat un spiner miscarea de baza m-oi descurca. Si la jumate de pretz tot e mai mult decat un smoc.
deci imi ramai dator

uite o idee buna.
Toni daca tunzi ursu te invat sa lansezi

Vezi ca un instructor de-asta de casting cu patalama ia ceva euroi pe ziua de curs...acu io nu-s instructor, n-am diplome si dinalea, dar cat sa invat un spiner miscarea de baza m-oi descurca. Si la jumate de pretz tot e mai mult decat un smoc.

deci imi ramai dator

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
am inteles cu salmonu/steelheadu ...
da' ... stii ca e mai eficient la astia cu voblere si oscilante, decat la musca, nu ? am io neshte betze, chiar de vanzare acu, de sunt desenate egzagt pentru pestii aia, dar nu cu musca, ci cu alte naluci, chestii de oameni seriosi asa ...
ursu daca il produc e moca mah, nu vreau nimic la schimb ... iar de invatat sa arunc mushti, nu ai sa vezi , nu in viata curenta, sau in realitatea asta
in viata urmatoare, sau intr-o realitate paralela, who knows
poate dau la mushti, poate am jnururi lila si basmalutza, nu ca acu, camo pana in chiloti, pari de lansete si poze cu pesti de-adevaratelea
nu vrei tu mai bine sa-ti dau eu niste lectii de spinn ? moca, asa ca intre pretini ?
da' ... stii ca e mai eficient la astia cu voblere si oscilante, decat la musca, nu ? am io neshte betze, chiar de vanzare acu, de sunt desenate egzagt pentru pestii aia, dar nu cu musca, ci cu alte naluci, chestii de oameni seriosi asa ...
ursu daca il produc e moca mah, nu vreau nimic la schimb ... iar de invatat sa arunc mushti, nu ai sa vezi , nu in viata curenta, sau in realitatea asta

in viata urmatoare, sau intr-o realitate paralela, who knows

nu vrei tu mai bine sa-ti dau eu niste lectii de spinn ? moca, asa ca intre pretini ?
nu stiu daca e mai eficient cu boblere si linguri. cateodata da alta data nu...
dar stiu sigur ca e mai fain sa-i iei la goange
Am citit si io ca sunt pescari de steelhead care nu concep sa dea la alt peste si nu dau dupa el altfel decat cu uscate. desi evident nu e totdeauna cea mai buna optiune, oamenii aia sacrifica eficienta si kilogramele de carne
pentru a pescui doar cum le place. Si adevarul e ca sunt putine momente in pescuit si putine stiluri care se pot compara cu ridicarea pastravului dupa o goanga in suprafata. Iar daca pastravul ala e un steelhead de peste juma de metru care lupta ca nebunu...mai ca-i intelegi
am si io fro doo bete de-astea de salmon/steelhead. Unu e de ...spin iar pe unu l-am facut de musca din blanc de spin... o minune
io accept cu placere sa ma inveti sa dau la spin, muscarii sunt open minded
dar stiu sigur ca e mai fain sa-i iei la goange

Am citit si io ca sunt pescari de steelhead care nu concep sa dea la alt peste si nu dau dupa el altfel decat cu uscate. desi evident nu e totdeauna cea mai buna optiune, oamenii aia sacrifica eficienta si kilogramele de carne

am si io fro doo bete de-astea de salmon/steelhead. Unu e de ...spin iar pe unu l-am facut de musca din blanc de spin... o minune

io accept cu placere sa ma inveti sa dau la spin, muscarii sunt open minded

Musca 13
Musca 13
Sunt sigur de asta, si eu visez la unu d-ala.Tavi scrie:DH= double hands, adica lansete de doua maini, spey, se da dupa somon si steelhead cu asa ceva. Astia sunt neste fatze neinteresante, nu se compara cu bibanii de 28![]()
...
Daaa, cam cati pejti din ajtia care se pisa pe bibanul meu avetz la activ, domnu Tavi? Sau vorbim cumva de ai altora?

Apropos de cum se ridica pastravul:
Eram in Croatia 2010, intr-o rezervatie naturala. Lacul full de clenoci, multi mici si medii+bonus torpile la 3-4 kile. Aia mai grosi stateau mai jos, undeva sub 1 m fata de luciul apei.
Desi nu aveai voie nici sa dai partzuri acolo, am cules niste bobitze mici si verzi pe care le aruncam la cleni cand nu ma vedea nimeni.

La o mijcare d-asta, de undeva din strafunduri, printre cleni

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Ooo, salut domnu Leba,...
cum a fost la sedinta de flycasting ?...
ati exersat pe iarba, sau ati iesit si la apa ?
cum a fost la sedinta de flycasting ?...

ati exersat pe iarba, sau ati iesit si la apa ?

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Domnu Leba, probabil nu ai observat, dar la mine la locatie scrie Sibiu, nu Vancouver, BC.Leba scrie: Sunt sigur de asta, si eu visez la unu d-ala.
Daaa, cam cati pejti din ajtia care se pisa pe bibanul meu avetz la activ, domnu Tavi? Sau vorbim cumva de ai altora?
![]()
Ultima oară modificat 14 Sep 2011, 12:12 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
Musca 13
Musca 13
Oooo, domnu cu gherghefu...traitz!MuskMd scrie:daca vrei sa vezi unu de aproape ...Leba scrie:Sunt sigur de asta, si eu visez la unu d-ala.
unde va cazati la bicaz?
Ne cazam langa tabara, da nu stiu exact unde...

Vii la mici?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team