Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stati ma !
topicul asta chiar a luat-o razna !
Deci:
1 - toni, tu anunta cand ai sitaru'... de restul ma ocup io ! vei fi contactat inainte sa-ti dai seama !
2 - ce ma, un sitar nu merita sa-i fac hataru' omului si sa-i zic ca stiuka aia e aproape misto ? adica misto,... oleaca mai mica decat alea de se prind la fly, ce credeati
! in rest ramane valabil, aia e o stiuca prinsa in partidele alea vechi din delta, una la doi ani !
3 - ipocritule, tu-l aveai pe Hell sub tutela, da-i la gioale tradatorului, nu o da tu pe partea adversa... asta se vinde cu jnur cu tot si cu vestuta !
N-avem ba nevoie, de nimic de la voi ! (Sitaru nu se pune aici, e alta discutie !
)
auzi tu, urs polar, blanite, veverite siberiene...
Ba astia cu flyu,... v-au sucit mintile fasnetelele astea blonde cu table'n par ! V-au facut din vorbe, si voi ati muscat ca pustanii crezandu-le fete mari ! E mari ma, ... dar e "usoare" si parsive sub haina aia a lor de camuflaj !
topicul asta chiar a luat-o razna !
Deci:
1 - toni, tu anunta cand ai sitaru'... de restul ma ocup io ! vei fi contactat inainte sa-ti dai seama !

2 - ce ma, un sitar nu merita sa-i fac hataru' omului si sa-i zic ca stiuka aia e aproape misto ? adica misto,... oleaca mai mica decat alea de se prind la fly, ce credeati

3 - ipocritule, tu-l aveai pe Hell sub tutela, da-i la gioale tradatorului, nu o da tu pe partea adversa... asta se vinde cu jnur cu tot si cu vestuta !
N-avem ba nevoie, de nimic de la voi ! (Sitaru nu se pune aici, e alta discutie !

auzi tu, urs polar, blanite, veverite siberiene...
Ba astia cu flyu,... v-au sucit mintile fasnetelele astea blonde cu table'n par ! V-au facut din vorbe, si voi ati muscat ca pustanii crezandu-le fete mari ! E mari ma, ... dar e "usoare" si parsive sub haina aia a lor de camuflaj !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
wa.... La op juma am venit de pe balta. Pana acu am legat muste, am zbatut cornata.....Lasati.o dracu ca si acu scriu de pe telefon....ca in priza de la comp am pendularu...ca tai si lemne prin casa.....
Gospodar , nu alta.....
Tinand cont ca nu vreti sa chemam campeonii, ca sorin e lipsa si ca maine am zi grea la servici, va zic asa....
Noapte buna parsivilor
si rine...lasa pe praivat o modalitate de contact....
Gospodar , nu alta.....
Tinand cont ca nu vreti sa chemam campeonii, ca sorin e lipsa si ca maine am zi grea la servici, va zic asa....
Noapte buna parsivilor

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran