adeline, tu esti muscar dar nu stii
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Cand inca dadeam la pluta (nu stiam eu atunci de stationar, nu se exista cuvantul asta in vocabularul PM) si singurele doua voblere erau un Cozma de 7 si altul de 3 (la care n-am prins niciodata nimic, am luat doua muste, pesemne auzisem si eu de pescuit la musca.
Intr-o zi de toamna frumoasa cu vreo tzzz ani in urma cand ramasesem fara carlige pentru caras, am luat o bricheta de la un prieten si am dat foc la floacele de pe carlige. De atunci nu mai vreau sa vad floace nici macar la prismele de avat
Kill the heretic!
Intr-o zi de toamna frumoasa cu vreo tzzz ani in urma cand ramasesem fara carlige pentru caras, am luat o bricheta de la un prieten si am dat foc la floacele de pe carlige. De atunci nu mai vreau sa vad floace nici macar la prismele de avat
Kill the heretic!
Hug me, I'm mentally unstable!

Ce sa zic, asa incepe, devenind curios, si vad ca tu nu faci exceptie:toni f scrie:- io nu am atins in viata mea o musca (parol !!! ) asta ma face de fapt un muscar latent, si care nici nu recunoaste, nu ?![]()
![]()
![]()
![]()
Urmatoarea faza, e faza negarii !toni f scrie: al de da cu streamer la avat, iashte spinnar au muscar?
dar sa-ti raspund la intrebare, sa te pastram in grafic:
Al de da la streamer, ... daca are palarie, cu floace pe cozoroc, vesta pana in buric (deci Leba stie
daca da cu jnuru numa pana'n trei-cinci metri, si lasa streamaru'n boschetii de langa el... atunci e inca spinnar o vreme !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
constat ca discutia aluneca usor si subversiv pe o panta gresita
confuzia vine de la termenul muscar ......
cineva a avut proasta inspiratie sa-i numeasca muscari
Toti am dat mai demult sau mai recent cu ....muste ....
unii la obleti cu muste altii la clean cu carabusi , gandaci de colorado , lacuste ...etc ....
Asta nu ne face pe niciunul muscari
de fapt musca e o alta naluca , ce se adreseaza unor sitiatii de pe apa
e f eficienta uneori
uneori ....pentru toate celelalte situatii exista baitcast
nu faptul ca dau la musca ii defineste ...ci CUM dau la musca
confuzia vine de la termenul muscar ......
cineva a avut proasta inspiratie sa-i numeasca muscari
Toti am dat mai demult sau mai recent cu ....muste ....
unii la obleti cu muste altii la clean cu carabusi , gandaci de colorado , lacuste ...etc ....
Asta nu ne face pe niciunul muscari
de fapt musca e o alta naluca , ce se adreseaza unor sitiatii de pe apa
e f eficienta uneori
uneori ....pentru toate celelalte situatii exista baitcast
nu faptul ca dau la musca ii defineste ...ci CUM dau la musca
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
hmmmm slabuta mijcarea... Dom prezident vad ca nu are combatant in oratorie, castorii nu mai zic nic, nici mulinetele lila nu sfaraie.... Mai bag un viskin bot si zic.... Leba mai sari cu o poza din aia cu megabibanu de liga meshter sa se rade si bajetii .... 
si sa ridice mana necompetitionalii din lupta asta
hac....hipocriticule, ma bag pe scaip ?
si sa ridice mana necompetitionalii din lupta asta
hac....hipocriticule, ma bag pe scaip ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
o dedicatie pt misoginii invidiosi pe femeile care dau la fly
http://globalflyfisher.com/video/flip-flop-fly-brazil-0

http://globalflyfisher.com/video/flip-flop-fly-brazil-0
NU... nu is doreste nimeni asa ceva .....cel putin noi nudraqdevil scrie:Pana acum am observat ca: Flayerii stiu cam multe despre spin cast si spinnerii/baitcasterii cam multe despre flay..Deci clar in fiecare flayer se ascunde cate un mic "spinner" si in fiecare spinner/baitcaster se ascunde un mic "flyer"...Fiecare doreste "blanitele" celuilalt fie ea cu sau fara hackle:))
de ce zic asta :
marea majoritate am evoluat de la spin la musca... am realizat ce inseamna un nivel superior de existenta....
Mie imi place ca tocmai castorii maraie la capitolul legat muste.... in conditiile in care cei cu perucile...ei sunt
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez