Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Sep 2011, 22:50

ticairlandezu scrie:Scuza-ma daca te-am "ofensat" cumva ...eu nu ma trag din..."detasati culturali"...mama, a fo taranca si tata agricultor...sau, trebuia sa ti-o servesc asa, cum o servesti tu la altii...."viteza bat'o vina" :lol: :lol: :lol:
Si ne re'intoarcem la ce ziceam...in general astea sunt discutiile cu ZUGRAVUl CULTURAL....tu ejti incult!!!...eu sunt dejtept!!!!...dar in general deviem de la subiectul principal :wink:
Asta este,cer scuze celorlalti utilizatori...incercam altadata :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 22:57

ticairlandezu scrie:i...incercam altadata :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Ok . De acord . Iti acord sansa de-a-ti insusi pe deplin Limba Romana . Dar , polemizand cu tine pe acest subiect , nu ma constitui in garantul tau . Depinde de tine , Tica , Daca vei absolvi cu brio ........ INCERCAM ALTADATA ...........................

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 23:15

of ! mincavar tata de copilashi... :lol: ma si minunez ce culti , destepti si frumosi sinteti voi ?! ?!

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 10 Sep 2011, 00:33

semlecangheorghe scrie:
ticairlandezu scrie:
modigliani scrie:Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?
Cum sa-ti explic eu mai bine....Daca te duci la JIJI(la Arad),si-l intrebi...cum dreaq, faci tu mai omule?...de pe tine nu te-njura nimeni, niciodata (oameni normali, la cap ma refer :wink: )...si el bine'nteles, binevoieste sa-ti raspunda....ma jur ca te iert si eu :wink: :wink: :wink:
Ai inteles acuma :wink: :wink: :wink:

Ce sa ma intrebe taicule??Ca io n-am priceput..
Gigi,scuza-ma ca n-am avut timp de tine...deh,diferenta asta de fus orar :oops: :oops: vaz postarile intercalate, foarte tarziu.
Stai linistit,ca EL, o inteles exact,ce trebuia sa-ntrebe...dar deocamdata...n-o va face.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Sep 2011, 01:02

Baaaaaaiiiii astia cu mulinetele cu curu'n sus si balerinii veseli :lol: :lol: salvati topicul.. ca tare haios era pan' acum 4-5 pagini :evil:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Sep 2011, 01:12

Nemernic scrie:Baaaaaaiiiii astia cu mulinetele cu curu'n sus si balerinii veseli :lol: :lol: salvati topicul.. ca tare haios era pan' acum 4-5 pagini :evil:
mda :roll:

era ca o arena unde fiecare gladiator isi alegea arma, aia (cu flaiu) caruselu pe post de mulineta, noi avioanele digitalizate (chestie de avans tehnologic - control digital, etc)
acu problemele ar fi asa:

- Tavi are ceva bote de pescuit la avat dintr-ale spiningului
- MuskMD recunoaste ca nu e in stare sa plaseze ceva rapid la botu - bibanilor pe Bicaz si tine cu dintii de un echipament UL de spin
- Hellraiser umbla cu liplesuri dupa somni si avati la spinning

de partea astalalta a baricadei singurul fiu ratacitor Leba, trimis in misiune undercover sa vada cu ce umbla tabara adversa s-a intors dezamagit sa raporteze ca desi baietii danseaza pe zidurile cetatii in ritm de flai, in viata mondena umbla cu spiningul

concluzia trista si dureroasa e ca BAIETII DE PESCUIE LA FLAI E TRAVESTITI :cry: :lol: :lol: :lol:

deci aveti grija, ca desi ziua umbla cu fete la sub-brat, noaptea.... :oops: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Sep 2011, 01:25

Ce o inteles Modigliani din toata treaba se vede pe topicu ala de capturi , unde umbla dupa greselile lui Tica :oops:

Nu Modigliani , te faci ca nu pricepi , desi zici ca da :wink:

Imi pare rau , da nu esti compatibil cu noi !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Sep 2011, 06:01

rine scrie:
semlecangheorghe scrie:

De ce sau la fly sau la bait.SI la fly ,SI la bait nu se poate??Este contra legilor firii?? :roll: :lol:
@gigi daca dai la bait cu-n streamer de 10cm nu cred ca se cheama flay.
sau gresesc? :roll:

Rine ,io nu la aspectu asta ma refeream :lol: Ci la razboiul asta ,fly versus bait...Si rideam pentru ca io incerc acu cite putin din fiecare...Ma gindeam ca sint o ”anomalie„pescareasca ,daca o sa ma impac cu ambele.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 10 Sep 2011, 06:52

Nemernic scrie:Baaaaaaiiiii astia cu mulinetele cu curu'n sus si balerinii veseli :lol: :lol: salvati topicul.. ca tare haios era pan' acum 4-5 pagini :evil:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Agree!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Sep 2011, 06:59

pikeman scrie: - Tavi are ceva bote de pescuit la avat dintr-ale spiningului
- MuskMD recunoaste ca nu e in stare sa plaseze ceva rapid la botu - bibanilor pe Bicaz si tine cu dintii de un echipament UL de spin
- Hellraiser umbla cu liplesuri dupa somni si avati la spinning
Va amagiti degeaba, ... baietii "e pierduti" pentru voi !
E ca si cu tutunu', cel mai usor te lasi de fumat cu tigarile in buzunar !
Las' ca... va vine si voua vremea ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns