Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de tavistan » 29 Oct 2013, 20:54

semlecangheorghe scrie:...

Imagine

...

Imagine

...
Hmmmm.... suspect de multe poze din astea cu seringi ai bre Jiji! Colectionezi? Sunt de la colegi? :lol: De prima nuj' ce sa zic... parca iti sta mai bine asa, un pic mai implinit, mai pantecos... :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 29 Oct 2013, 21:01

semlecangheorghe scrie:....Poti apela la dom doctor..

...
Asa, bre Jiji! Ai vazut ca ti-a ajutat? Cand iti ziceam... tu nu si nu... oua de prepelita! acetona! Numa vezi ca iar ai indesit postarile si scuipi imprastiat! Vezi ca doctoriile alea tre' sa le iei musai si fara ragaz, ca sa te mai lase astia putin slobod! Si sterge-ti balutzele alea ca nu-i frumos! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2013, 00:35

MuskMd scrie:PS daca se opreste singur eu il las in pace, Adelin vad ca il mai reactiveaza :)
Sper ca azi i-am dat un motiv serios la Gigi sa renunte la joaca asta prosteasca care nu duce nicaieri si nu face bine nimanui...nici lui, nici voua. Daca o sa-mi poarte cineva voi pica va inteleg perfect, dar o sa vedeti ca in timp o sa fie mai bine pt toata lumea. Orice razboi daca dureaza prea mult devine pagubos. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 30 Oct 2013, 02:38

Imagine

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Oct 2013, 05:20

Adelin scrie:
MuskMd scrie:PS daca se opreste singur eu il las in pace, Adelin vad ca il mai reactiveaza :)
Sper ca azi i-am dat un motiv serios la Gigi sa renunte la joaca asta prosteasca care nu duce nicaieri si nu face bine nimanui...nici lui, nici voua. Daca o sa-mi poarte cineva voi pica va inteleg perfect, dar o sa vedeti ca in timp o sa fie mai bine pt toata lumea. Orice razboi daca dureaza prea mult devine pagubos. :wink:
draga adelin,
sar peste erorile de formulare pe care le-am mai vazut pe undeva ( stiu , pot parea tendentios asa ca nu dezvolt subiectul :) ... ) si subliniez din nou ceva ce am mai zis .... nu e razboi , nu e ura ,nu exista securi si nu se organizeaza cineva in scopul asta , e doar caterinca din punctul meu de vedere :D .
caterinca aia pleaca de la diverse idei , mai mult sau mai putin elucubrate aruncate pe aci . Nu spui de cine, persoana importanta :) . daca ai sa te uiti in urma ai sa vezi un tipar si o evolutie repetitiva a fenomenului jiji .... se arunca pastila , se muta discutia la arena. urmeaza o zi , doua de mistouri . cineva, nu spui cine , se simte inconjurat de lumea din jur :D si incepe sa nu mai dea la fata si sa coboare, spre centura, spre bijuterii de familie , spre neamuri. raspunsul e logic, din ce in ce mai dur :D. etapa urmatoare e aia in care se degenereaza, mame, tampitei , koi , pubele , etc :) .
Sa stii ca pe asta cu etapele am mai spus-o ( sunt o adevarata mama omida :lol: ) si o s aii port pica pe veci lui Mihai.V ca a sters posturile respective :D

In rest is curios de 2 chestii : cat o sa il tina pe jiji pana se mai inflameaza pe undeva :) , si care e motivul ala pe care i l-ai dat la gigi :) .

dar n-o sa imi spui asa ca imi termin cafeaua si am sa incerc sa trec si peste dezamagirea asta :lol:

Cu stima si consideratiune, al dvs umil cititor :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 30 Oct 2013, 06:50

MuskMd scrie:imi termin cafeaua si am sa incerc sa trec si peste dezamagirea asta :lol:
Ce pui bre la cafeaua aia?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Oct 2013, 07:11

un praf alb ..... zahar :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Oct 2013, 09:51

Baeti,
Din motive pe care nu le intrevad, ati devenit cel putin lipsiti de umor, ca sa nu zic plicticosi.
Pai ce Arena aveam odata aici, era chiar o placere sa citesc.
Ergo, va propun teme mai elegante, ce pot genera oaresce reala ilaritate:
1. De ce gerula nu si-a mai luat velier?
1 bis. De ce a vrut sa-l impuscte pe Adelin la Rogojesti?
2. De ce muzcarii prind pejti mici ...si mijlocii? :D
3. Cate bucse inlocuiesc un rulment ZPI?
4. va mai las pe voi...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2013, 11:24

MuskMd scrie:In rest is curios de 2 chestii : cat o sa il tina pe jiji pana se mai inflameaza pe undeva :) , si care e motivul ala pe care i l-ai dat la gigi :) .
De prima chestie sunt curios si eu, iar motivul e unul cat se poate de simplu: bataia asta cu savarine maro nu aduce foloase nimanui, nu-i vad rostul. Ok, ai avut o disputa, e omeneste hai sa zicem normal, dar cand e rezolvata(intr-un fel sau altul) nu cauta alta si alta, doar ca sa te mentii in forma. Sper ca nu o sa imi porti pica pt asta ... :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns