Hmmmm.... suspect de multe poze din astea cu seringi ai bre Jiji! Colectionezi? Sunt de la colegi?semlecangheorghe scrie:...
...
...
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Asa, bre Jiji! Ai vazut ca ti-a ajutat? Cand iti ziceam... tu nu si nu... oua de prepelita! acetona! Numa vezi ca iar ai indesit postarile si scuipi imprastiat! Vezi ca doctoriile alea tre' sa le iei musai si fara ragaz, ca sa te mai lase astia putin slobod! Si sterge-ti balutzele alea ca nu-i frumos!semlecangheorghe scrie:....Poti apela la dom doctor..
...
Sper ca azi i-am dat un motiv serios la Gigi sa renunte la joaca asta prosteasca care nu duce nicaieri si nu face bine nimanui...nici lui, nici voua. Daca o sa-mi poarte cineva voi pica va inteleg perfect, dar o sa vedeti ca in timp o sa fie mai bine pt toata lumea. Orice razboi daca dureaza prea mult devine pagubos.MuskMd scrie:PS daca se opreste singur eu il las in pace, Adelin vad ca il mai reactiveaza
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
draga adelin,Adelin scrie:Sper ca azi i-am dat un motiv serios la Gigi sa renunte la joaca asta prosteasca care nu duce nicaieri si nu face bine nimanui...nici lui, nici voua. Daca o sa-mi poarte cineva voi pica va inteleg perfect, dar o sa vedeti ca in timp o sa fie mai bine pt toata lumea. Orice razboi daca dureaza prea mult devine pagubos.MuskMd scrie:PS daca se opreste singur eu il las in pace, Adelin vad ca il mai reactiveaza
sar peste erorile de formulare pe care le-am mai vazut pe undeva ( stiu , pot parea tendentios asa ca nu dezvolt subiectul
caterinca aia pleaca de la diverse idei , mai mult sau mai putin elucubrate aruncate pe aci . Nu spui de cine, persoana importanta
Sa stii ca pe asta cu etapele am mai spus-o ( sunt o adevarata mama omida
In rest is curios de 2 chestii : cat o sa il tina pe jiji pana se mai inflameaza pe undeva
dar n-o sa imi spui asa ca imi termin cafeaua si am sa incerc sa trec si peste dezamagirea asta
Cu stima si consideratiune, al dvs umil cititor
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Ce pui bre la cafeaua aia?MuskMd scrie:imi termin cafeaua si am sa incerc sa trec si peste dezamagirea asta![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
un praf alb ..... zahar 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Baeti,
Din motive pe care nu le intrevad, ati devenit cel putin lipsiti de umor, ca sa nu zic plicticosi.
Pai ce Arena aveam odata aici, era chiar o placere sa citesc.
Ergo, va propun teme mai elegante, ce pot genera oaresce reala ilaritate:
1. De ce gerula nu si-a mai luat velier?
1 bis. De ce a vrut sa-l impuscte pe Adelin la Rogojesti?
2. De ce muzcarii prind pejti mici ...si mijlocii?
3. Cate bucse inlocuiesc un rulment ZPI?
4. va mai las pe voi...
Din motive pe care nu le intrevad, ati devenit cel putin lipsiti de umor, ca sa nu zic plicticosi.
Pai ce Arena aveam odata aici, era chiar o placere sa citesc.
Ergo, va propun teme mai elegante, ce pot genera oaresce reala ilaritate:
1. De ce gerula nu si-a mai luat velier?
1 bis. De ce a vrut sa-l impuscte pe Adelin la Rogojesti?
2. De ce muzcarii prind pejti mici ...si mijlocii?
3. Cate bucse inlocuiesc un rulment ZPI?
4. va mai las pe voi...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
De prima chestie sunt curios si eu, iar motivul e unul cat se poate de simplu: bataia asta cu savarine maro nu aduce foloase nimanui, nu-i vad rostul. Ok, ai avut o disputa, e omeneste hai sa zicem normal, dar cand e rezolvata(intr-un fel sau altul) nu cauta alta si alta, doar ca sa te mentii in forma. Sper ca nu o sa imi porti pica pt asta ...MuskMd scrie:In rest is curios de 2 chestii : cat o sa il tina pe jiji pana se mai inflameaza pe undeva, si care e motivul ala pe care i l-ai dat la gigi
.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB