Hmmmm.... suspect de multe poze din astea cu seringi ai bre Jiji! Colectionezi? Sunt de la colegi?semlecangheorghe scrie:...
...
...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hmmmm.... suspect de multe poze din astea cu seringi ai bre Jiji! Colectionezi? Sunt de la colegi?semlecangheorghe scrie:...
...
...
Asa, bre Jiji! Ai vazut ca ti-a ajutat? Cand iti ziceam... tu nu si nu... oua de prepelita! acetona! Numa vezi ca iar ai indesit postarile si scuipi imprastiat! Vezi ca doctoriile alea tre' sa le iei musai si fara ragaz, ca sa te mai lase astia putin slobod! Si sterge-ti balutzele alea ca nu-i frumos!semlecangheorghe scrie:....Poti apela la dom doctor..
...
Sper ca azi i-am dat un motiv serios la Gigi sa renunte la joaca asta prosteasca care nu duce nicaieri si nu face bine nimanui...nici lui, nici voua. Daca o sa-mi poarte cineva voi pica va inteleg perfect, dar o sa vedeti ca in timp o sa fie mai bine pt toata lumea. Orice razboi daca dureaza prea mult devine pagubos.MuskMd scrie:PS daca se opreste singur eu il las in pace, Adelin vad ca il mai reactiveaza
draga adelin,Adelin scrie:Sper ca azi i-am dat un motiv serios la Gigi sa renunte la joaca asta prosteasca care nu duce nicaieri si nu face bine nimanui...nici lui, nici voua. Daca o sa-mi poarte cineva voi pica va inteleg perfect, dar o sa vedeti ca in timp o sa fie mai bine pt toata lumea. Orice razboi daca dureaza prea mult devine pagubos.MuskMd scrie:PS daca se opreste singur eu il las in pace, Adelin vad ca il mai reactiveaza
Ce pui bre la cafeaua aia?MuskMd scrie:imi termin cafeaua si am sa incerc sa trec si peste dezamagirea asta![]()
De prima chestie sunt curios si eu, iar motivul e unul cat se poate de simplu: bataia asta cu savarine maro nu aduce foloase nimanui, nu-i vad rostul. Ok, ai avut o disputa, e omeneste hai sa zicem normal, dar cand e rezolvata(intr-un fel sau altul) nu cauta alta si alta, doar ca sa te mentii in forma. Sper ca nu o sa imi porti pica pt asta ...MuskMd scrie:In rest is curios de 2 chestii : cat o sa il tina pe jiji pana se mai inflameaza pe undeva, si care e motivul ala pe care i l-ai dat la gigi
.