Interesante glumesemlecangheorghe scrie: Tavi si iubita lui(Tavi o renuntat la ochelari,e mai sexy)

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Interesante glumesemlecangheorghe scrie: Tavi si iubita lui(Tavi o renuntat la ochelari,e mai sexy)
Nu dragule,ma adaptez la auditoriu.Asta pentru ca nu are intelectul necesar ca sa comunicam pe baza de propozitii,fraze..prea des am auzit expresia...'''io nu inteleg''..Nemernic scrie:Asa e Gigele draga...cand vocabularul e destul de restrans....imaginile te salveaza
MuskMd scrie:semlecangheorghe scrie:Doctore, nu cumva ti-o disparut seringa??
Dupa privirea bietului patruped,imi dau seama cam ce substante manevrezi..
photoshop ieftin....dar ne-am obisnuit deja
Gigelesemlecangheorghe scrie:
Te-o prins cumva flama??Esti oleaca maro la botic??No,pofta buna...
semlecangheorghe scrie:Nu dragule,ma adaptez la auditoriu.Asta pentru ca nu are intelectul necesar ca sa comunicam pe baza de propozitii,fraze..prea des am auzit expresia...'''io nu inteleg''..Nemernic scrie:Asa e Gigele draga...cand vocabularul e destul de restrans....imaginile te salveaza![]()
Da'cum se face ca domnia ta un om atat de serios atit de integru,ai intrat in aceasta ''cocina'',in aceasta '' balacareala'',care mi-o condamnai atat de mult prin mesaje??
Te-o prins cumva flama??Esti oleaca maro la botic??No,pofta buna...
Ba, cat de tolomac poti fiisemlecangheorghe scrie: Ia zi-i nemernice,e fain sa fii maro pe la botic??