Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Aistai topicul lui jijel
Oricine altcineva scrie e clona sau figurant , clar !
Oricine altcineva scrie e clona sau figurant , clar !
pescar particular
daca ai urma sfatul medicului nu ati mai fi asa de multisemlecangheorghe scrie:
Normal...sintem vreo 4-5 care ridem de voi folosind contul asta..numa' acuma te-ai prins??Vezi ca Mus koiul e cu ''lactatele''..

si apropo de lactate...hai , ia un laptic cald si la culcare

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Adelin, sper ca acum esti multumit da calitatea la glume.semlecangheorghe scrie: Tu iesti mai timpitzel asa da' felu'tau si nu obervi ca iesti cam nebagat in sama??
Ma bucur ca ma intelegi perfect.Adelin scrie: Uite de Tavi n-am zis nimic, pe el il inteleg perfect... e cu treaba lui.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Am zis eu undeva ca Gigi are umor de calitate?!Tavi scrie:Adelin, sper ca acum esti multumit da calitatea la glume.semlecangheorghe scrie: Tu iesti mai timpitzel asa da' felu'tau si nu obervi ca iesti cam nebagat in sama??Ma bucur ca ma intelegi perfect.Adelin scrie: Uite de Tavi n-am zis nimic, pe el il inteleg perfect... e cu treaba lui.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Re: TN prinde pesti sau pescari ?
Vlad, cel cu 2 maini stangi, care isi nota pana si culorile cu care vopseam voblereleviorel. scrie:Pai tot de la Vlad gasesti si ecogear! Pe mine m-au impresionat cele facute de el!

Nu ai zis, corect.
Dar hai nu fi rau, cateodata Gigi are un fel de umor. Eu stiu o persoana care rade copios la glumele lui.
Dar hai nu fi rau, cateodata Gigi are un fel de umor. Eu stiu o persoana care rade copios la glumele lui.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Sever, a trecut "era secretelor", suntem in "era tehnologiei"...
si alea, cum oe fi, trebuie sa pice "in maini bune", ca altfel... sunt niste bucati de lemn lacuite.
si alea, cum oe fi, trebuie sa pice "in maini bune", ca altfel... sunt niste bucati de lemn lacuite.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Exact pe cele mai bune maini au incaput
. Baga-l in casa, omenestel,ia-l la pescuit, arata-i vreo 6 luni ce si cum se face un anumit tip de vobler si el .... ! Sa moara Vlade !?

Nu vreau sa ma scuz fata de nimeni: nu am cumparat si nici nu mi-a oferit spre vanzare vreun vobler
Ne-am intanlit pe balta si avea mai multe voblere pe care le testa . Doar am aruncat de 2-3 ori unul cu lanseta lui si asta a fost tot.
Poate Teribil a cumparat , eu nu
p.S. Nu stiu de cine erau facute, dar mie mi--au placut
Ne-am intanlit pe balta si avea mai multe voblere pe care le testa . Doar am aruncat de 2-3 ori unul cu lanseta lui si asta a fost tot.
Poate Teribil a cumparat , eu nu
p.S. Nu stiu de cine erau facute, dar mie mi--au placut
pescar particular
- semlecangheorghe
- veteran
Da-l cui iti sufla la ureche,noaptea...MuskMd scrie:daca ai urma sfatul medicului nu ati mai fi asa de multisemlecangheorghe scrie:
Normal...sintem vreo 4-5 care ridem de voi folosind contul asta..numa' acuma te-ai prins??Vezi ca Mus koiul e cu ''lactatele''..
.
si apropo de lactate...hai , ia un laptic cald si la culcare
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.