Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
iar impreuna ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Arena ie boala grea,
Unii moare fara ea.
Unii moare fara ea.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Cu faza asta...mi-ai adus aminte de un coleg din generala.... iti povestesc:semlecangheorghe scrie:..tu esti singurul moldovean care se chinuie si căruia nu-i ii iese.
Baaz,baaaz...

Cam asta ai fost tu, Gigel!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
N-are cum sa fie tatal Nemernice, o zis ca nu-s rude 

- semlecangheorghe
- veteran
Tu iesti mai timpitzel asa da' felu'tau si nu obervi ca iesti cam nebagat in sama??Nemernic scrie:Cu faza asta...mi-ai adus aminte de un coleg din generala.... iti povestesc:semlecangheorghe scrie:..tu esti singurul moldovean care se chinuie si căruia nu-i ii iese.
Baaz,baaaz.......il bate un alt coleg mai mare ca el...a 2-a zi...vine tac-su celui batut si-i carpeste una peste ceafa. In spatele lui...cel mic..batut ...il timp ce taica-su se lua de celalalt bataus, acesta mic ii scoate limba celuilalt si se scalanba la el ....
Cam asta ai fost tu, Gigel!

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

Tu iesti in rolul ''publicului''ala platit la serialele ieftine ce fac hernie spetindu-se doar,doar creste audienta.....Cind gasca 13 se screme cu o ''umoare''...tu ''razi''in hohote de alea false,doar,doar seamana a umor....pardon,umori..
.
.
Nu..Gigele, draga
...stai relaxat. te crezi atat de important incat ai avea nevoie de public? Nu, garantat Vanghelie! 
Ma intreb totusi la ce scoala ai invatat...pe langa cea de tamplar. Si-ti zic si cauza intrebarii mele... Uneori, iti jur, bagi unele texte..astfel incat parca n-ai fi tu.... Sa fie tatal tau?! ...fie el si cel spiritual...

Ma intreb totusi la ce scoala ai invatat...pe langa cea de tamplar. Si-ti zic si cauza intrebarii mele... Uneori, iti jur, bagi unele texte..astfel incat parca n-ai fi tu.... Sa fie tatal tau?! ...fie el si cel spiritual...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
semlecangheorghe scrie:![]()
Da' fapt mi-a picat fisa cam care ti-e postura..
Tu iesti in rolul ''publicului''ala platit la serialele ieftine ce fac hernie spetindu-se doar,doar creste audienta.....Cind gasca 13 se screme cu o ''umoare''...tu ''razi''in hohote de alea false,doar,doar seamana a umor....pardon,umori..
Adelin scrie:Arena ie boala grea,
Unii moare fara ea.
semlecangheorghe scrie: Baaz,baaaz...

MuskMd scrie:N-are cum sa fie tatal Nemernice, o zis ca nu-s rude
http://www.youtube.com/watch?v=A6JnGTXCkHA

- semlecangheorghe
- veteran
Nemernic scrie:Nu..Gigele, draga...stai relaxat. te crezi atat de important incat ai avea nevoie de public? Nu, garantat Vanghelie!
Normal...sintem vreo 4-5 care ridem de voi folosind contul asta..numa' acuma te-ai prins??Vezi ca Mus koiul e cu ''lactatele''..
Public??
Da' ce ti-am cerut io sa faci figuratie p-acilea??E alegerea ta..
.
.