Nu te panica..Asa-i cind instinctele sint pasager umbrite de procesul gindirii..Tu mai taie citeva beregati,ciomageste vreo citiva antiromani...acolo esti in mediul tau...acolo te simti implint,barbat..spor..Chiar nu pricep, desi ma straduiesc sa te-nteleg .
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Dau o bere ca m-ai scutit sa mai scriu ....Ai reusit sa sintetizezi cauza , efectul si urmarile a peste 7000 de mesaje ...Sublim, mai ales finalulTavi scrie: Si mai zic io ca personajul in cauza si-o cere constant...eu de exemplu l-am mai ignorat in anumite perioade dar el ma tot provoca pe ici pe colo...omul are o nevoie evidenta de ciondaneala, are nevoie sa scrie, sa scrie mult despre orice, uita-te si tu, are cele mai multe mesaje pe forumul asta in conditiile in care i s-au sters cateva mii cu vechea arena...
Deci io zic ca e corect si e chiar un act de binefacere, ii dam omului ceea ce-si doreste. S-ar putea chiar sa aiba valoare profilactica si terapeutica, cine stie ce s-ar intampla daca n-ar avea supapa asta...

Orice incercati cu Gigel, e zadarnic...daca nu scrie pe forum, se duce la tulnicaresele de pe Muntele Gaina ( el fiind cocosul

Consolati-va !!!!!!!! E Gigel !!!!!!!!!!.....Indestructibil...si functioneaza cu aer...deci, eeee GIGIIIII.......

ma , uitati aspectele bune ce au reiesit din toata tarasenia ...gigi e mai atent la ortografie, foloseste neologisme, a renuntat la slapi in favoarea camasii si vestei si poate or mai fi si altele .
Daca pe undeva am fost o parte a fenomenelor ce au cauzat aceasta evolutie eu nu pot decat sa ma bucur .
Ok , acum sa revin la discutie: Adelin ai zis ca impartasiti aceleasi principii . care ar fi acelea ?
Daca pe undeva am fost o parte a fenomenelor ce au cauzat aceasta evolutie eu nu pot decat sa ma bucur .
Ok , acum sa revin la discutie: Adelin ai zis ca impartasiti aceleasi principii . care ar fi acelea ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
pipa pacii se poate fuma si cu tutun, dar merge mai bine cu o Indica, asa, la buchet 

ca bine zici....dar gigel nu ar pupa asa ceva.... 

lu gigi i-ar trebui mai degraba o sativa d-aia curata.... sa-i crape creierii de ras....srb scrie:pipa pacii se poate fuma si cu tutun, dar merge mai bine cu o Indica, asa, la buchet

nu contest ce-ai zis mai sus 

Desi terenul devine foarte alunecos, am incaltari cu talpa din material antiderapant de buna calitate. Nu cred ca o sa iti iasa din prima, dar hai ca poti, mai incearca, poate pana la urma o sa alunec.MuskMd scrie:Ok , acum sa revin la discutie: Adelin ai zis ca impartasiti aceleasi principii . care ar fi acelea ?

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Imi pare rau ca ai ramas cu impresia asta. Nu pescuiesc invers si chiar daca m-ar tenta vreodata (ptiu drace), sigur nu cu tine...semlecangheorghe scrie:
Sau varianta ca doktul Tavi o incasat-o fara vaselina...si il ustura al naibii..
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Terenul nu devine alunecos adelin , asa iti place, asa il pastrezi. ai exclus faza cu familia , ai adus in discutie ceva principii. personal imi place sa tin totusi gluma si sa nu induc celelalte 2 variante ( money& sexAdelin scrie:Desi terenul devine foarte alunecos, am incaltari cu talpa din material antiderapant de buna calitate. Nu cred ca o sa iti iasa din prima, dar hai ca poti, mai incearca, poate pana la urma o sa alunec.MuskMd scrie:Ok , acum sa revin la discutie: Adelin ai zis ca impartasiti aceleasi principii . care ar fi acelea ?![]()

partea asta am s-o ignor momentan. rahati si respect in aceeasi propozitie , asezonat cu ceva ras din ala de dat pe spate chipurile ma duc cu gandul la niste treburi care as fi zis ca nu sunt la nivelul tau. sau poate incep sa intrevad principiileAdelin scrie: ...desi o sa fie nevoie sa tragi multi rahatzei pe drum.![]()
![]()
![]()
...asa ca poti umbla cu pantalonii in vine.