Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Bah, esti tendentios si umbli cu chestii slabe. Insisti doar pe relatia de rudenie...corect ar fi ca deocamdata, cel putin pana primesti un raspuns sa nu excluzi celelalte variante.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Pipa!
p.s.: eu am postat..ne vedem peste 11 zile
p.s.: eu am postat..ne vedem peste 11 zile
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
fir intins .... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Nu ocolesc intrebarea, doar ca era prea ironica ca sa o iau in seama. Avem acelas grad de rudenie pe care-l ai si tu cu buchetul tau de bobocei. Deci nu e vorba de protectie ci de principii. Ciufala de dragul ciufalei 6 la 1 e faina daca nu tine mult, dar la voi e deja dusa la extrem. Faza naspa e ca nici nu mai avea gust, deci daca iti pierzi umorul si nu iti dai seama, eu zic ca e ok sa te traga cineva de maneca sa iti spuna ca esti depasit. Asa ca nu o lua ca pe un ajutor dat lui Gigi...mai degraba am ajutat buchetul sa iasa din derizoriu.MuskMd scrie:MuskMd scrie: Sunteti rude ?
gigel , dupa ce te dezmeticesti si vezi unde scrii poate ma iluminezi si pe mine la intrebarea pe care adelin vad ca o ocoleste

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
a naibii derizoriu...si cand faci curat nu incepi din curtea proprie ? sau nah, arealul de principii comun daca vrei sa fii mai exact
si nu era ironica deloc, pur si simplu imi dadea cu virgula
... deci nu sunteti rude
, m-am linistit ... 

si nu era ironica deloc, pur si simplu imi dadea cu virgula

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
musk, ti-am zis io sa nu excluzi celelalte variante?
Mai Adeline, asea principial ai dreptate...dar io zic ca nu e bataie de-adevaratelea deci nu e chiar musai sa aplici regula unu la unu.. e virtuala si trebe luata cu o doza de umor. Si mai zic io ca e o diferenta intre un schimb de replici si un schimb de pumni...inteleg ca obosesti dupa multi pumni si nu e fair sa te bati cu un buchet dar...ce te impiedica sa imparti mai multe replici in afara de faptul ca nu prea le ai la tine (replicile) ? Oboseala nu se pune aici.
Si mai zic io ca personajul in cauza si-o cere constant...eu de exemplu l-am mai ignorat in anumite perioade dar el ma tot provoca pe ici pe colo...omul are o nevoie evidenta de ciondaneala, are nevoie sa scrie, sa scrie mult despre orice, uita-te si tu, are cele mai multe mesaje pe forumul asta in conditiile in care i s-au sters cateva mii cu vechea arena...
Deci io zic ca e corect si e chiar un act de binefacere, ii dam omului ceea ce-si doreste. S-ar putea chiar sa aiba valoare profilactica si terapeutica, cine stie ce s-ar intampla daca n-ar avea supapa asta...

Mai Adeline, asea principial ai dreptate...dar io zic ca nu e bataie de-adevaratelea deci nu e chiar musai sa aplici regula unu la unu.. e virtuala si trebe luata cu o doza de umor. Si mai zic io ca e o diferenta intre un schimb de replici si un schimb de pumni...inteleg ca obosesti dupa multi pumni si nu e fair sa te bati cu un buchet dar...ce te impiedica sa imparti mai multe replici in afara de faptul ca nu prea le ai la tine (replicile) ? Oboseala nu se pune aici.

Si mai zic io ca personajul in cauza si-o cere constant...eu de exemplu l-am mai ignorat in anumite perioade dar el ma tot provoca pe ici pe colo...omul are o nevoie evidenta de ciondaneala, are nevoie sa scrie, sa scrie mult despre orice, uita-te si tu, are cele mai multe mesaje pe forumul asta in conditiile in care i s-au sters cateva mii cu vechea arena...
Deci io zic ca e corect si e chiar un act de binefacere, ii dam omului ceea ce-si doreste. S-ar putea chiar sa aiba valoare profilactica si terapeutica, cine stie ce s-ar intampla daca n-ar avea supapa asta...

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
nu bagati in seama toate prostiile ! Adelin doar mesteca in oala...
nush de ce dar e ca o domnisoara care bate tacul pi marjine... , ar dansa si ea... , dar nu stie cum sa ntre´n joc

nush de ce dar e ca o domnisoara care bate tacul pi marjine... , ar dansa si ea... , dar nu stie cum sa ntre´n joc

- semlecangheorghe
- veteran
Da' sigur..''personajul'' o inceput sa-ti faca tie analize pe text si sa-ti ia pixelli la numarat...ipocrite care iesti..Si mai zic io ca personajul in cauza si-o cere constant.
Sau varianta ca doktul Tavi o incasat-o fara vaselina...si il ustura al naibii..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Gigi, ceva traduceresemlecangheorghe scrie:Comisia speciala a Parlamentului a dat verde.
Surpriza la vot! Au votat pentru lege:
PSD (normal…)
Partidul Conservator, Dan Voiculescu (tot normal, ca Antena 1 a facut spume la gura, injurand manifestantii)
Marea surpriza: Partidul Poporului – Dan Diaconescu. Wow…curve nenorocite! Ati facut mare gura peste tot, cum aparati voi tara de hoti: dar la prima ocazie, ati batut palma cu ei. RUSINE! Partidul Poporului i-a dat un mare flit poporului, direct in gura.
Au votat contra legii:
UDMR (bravo, bosgorilor. Respect!)
PNL (haha, nea Crin a aflat ca nu mai candideaza la Cotroceni…)
Cu dedicatie pentru ''biban scabros''

Mai nou , vad si eu ca pe ce nu te baga lumea-n seama , alergi dupa ei si-i impungi cu vobleru' in popou ...Tu chiar te"ceri" singur ...Esti capitol aparte intr-un anumit manual ...Sincer, tu nu poti "fara" sau ai norma de-acasa