Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Tavi » 18 Oct 2013, 21:54

Bah, esti tendentios si umbli cu chestii slabe. Insisti doar pe relatia de rudenie...corect ar fi ca deocamdata, cel putin pana primesti un raspuns sa nu excluzi celelalte variante.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Oct 2013, 22:53

Pipa!
p.s.: eu am postat..ne vedem peste 11 zile
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Oct 2013, 23:18

fir intins .... :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Oct 2013, 10:15

MuskMd scrie:
MuskMd scrie: Sunteti rude ? :lol:

gigel , dupa ce te dezmeticesti si vezi unde scrii poate ma iluminezi si pe mine la intrebarea pe care adelin vad ca o ocoleste :lol:
Nu ocolesc intrebarea, doar ca era prea ironica ca sa o iau in seama. Avem acelas grad de rudenie pe care-l ai si tu cu buchetul tau de bobocei. Deci nu e vorba de protectie ci de principii. Ciufala de dragul ciufalei 6 la 1 e faina daca nu tine mult, dar la voi e deja dusa la extrem. Faza naspa e ca nici nu mai avea gust, deci daca iti pierzi umorul si nu iti dai seama, eu zic ca e ok sa te traga cineva de maneca sa iti spuna ca esti depasit. Asa ca nu o lua ca pe un ajutor dat lui Gigi...mai degraba am ajutat buchetul sa iasa din derizoriu. :mrgreen:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Oct 2013, 10:25

a naibii derizoriu...si cand faci curat nu incepi din curtea proprie ? sau nah, arealul de principii comun daca vrei sa fii mai exact :lol:

si nu era ironica deloc, pur si simplu imi dadea cu virgula :D ... deci nu sunteti rude :mrgreen: , m-am linistit ... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Oct 2013, 10:43

musk, ti-am zis io sa nu excluzi celelalte variante? :lol:
Mai Adeline, asea principial ai dreptate...dar io zic ca nu e bataie de-adevaratelea deci nu e chiar musai sa aplici regula unu la unu.. e virtuala si trebe luata cu o doza de umor. Si mai zic io ca e o diferenta intre un schimb de replici si un schimb de pumni...inteleg ca obosesti dupa multi pumni si nu e fair sa te bati cu un buchet dar...ce te impiedica sa imparti mai multe replici in afara de faptul ca nu prea le ai la tine (replicile) ? Oboseala nu se pune aici. :lol: :lol:
Si mai zic io ca personajul in cauza si-o cere constant...eu de exemplu l-am mai ignorat in anumite perioade dar el ma tot provoca pe ici pe colo...omul are o nevoie evidenta de ciondaneala, are nevoie sa scrie, sa scrie mult despre orice, uita-te si tu, are cele mai multe mesaje pe forumul asta in conditiile in care i s-au sters cateva mii cu vechea arena...
Deci io zic ca e corect si e chiar un act de binefacere, ii dam omului ceea ce-si doreste. S-ar putea chiar sa aiba valoare profilactica si terapeutica, cine stie ce s-ar intampla daca n-ar avea supapa asta... :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Oct 2013, 11:10

Tavi scrie:eu de exemplu l-am mai ignorat in anumite perioade dar el ma tot provoca pe ici pe colo...omul are o nevoie evidenta de ciondaneala
Imagine

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Oct 2013, 14:21

nu bagati in seama toate prostiile ! Adelin doar mesteca in oala... :D

nush de ce dar e ca o domnisoara care bate tacul pi marjine... , ar dansa si ea... , dar nu stie cum sa ntre´n joc :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Oct 2013, 14:46

Si mai zic io ca personajul in cauza si-o cere constant.
Da' sigur..''personajul'' o inceput sa-ti faca tie analize pe text si sa-ti ia pixelli la numarat...ipocrite care iesti..

Sau varianta ca doktul Tavi o incasat-o fara vaselina...si il ustura al naibii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 19 Oct 2013, 14:56

semlecangheorghe scrie:
Comisia speciala a Parlamentului a dat verde.

Surpriza la vot! Au votat pentru lege:

PSD (normal…)
Partidul Conservator, Dan Voiculescu (tot normal, ca Antena 1 a facut spume la gura, injurand manifestantii)
Marea surpriza: Partidul Poporului – Dan Diaconescu. Wow…curve nenorocite! Ati facut mare gura peste tot, cum aparati voi tara de hoti: dar la prima ocazie, ati batut palma cu ei. RUSINE! Partidul Poporului i-a dat un mare flit poporului, direct in gura.
Au votat contra legii:

UDMR (bravo, bosgorilor. Respect!)

PNL (haha, nea Crin a aflat ca nu mai candideaza la Cotroceni…)

Cu dedicatie pentru ''biban scabros''
Gigi, ceva traducere :?: ...incearca si varianta desenului sau gesticularii...Chiar nu pricep, desi ma straduiesc sa te-nteleg ...Nu vreau sa-mi imaginez ca mai poate posta cineva "a la malagamba " , cum o faci tu...

Mai nou , vad si eu ca pe ce nu te baga lumea-n seama , alergi dupa ei si-i impungi cu vobleru' in popou ...Tu chiar te"ceri" singur ...Esti capitol aparte intr-un anumit manual ...Sincer, tu nu poti "fara" sau ai norma de-acasa :?: :?: :?:

Scrie răspuns