cu postul ala cu ungaria cum era ?
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
ti s-a plans tie direct careva ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Mult mai mari sanse, Nea Fane are o reputatie solida de bun platnic. Pe cand eu...Adelin scrie:Tavi scrie:Cateva pagini mai in spate. Gigi ne-a cerut ajutorul, vrea sa faca o populare cu salau. Eu am zis ca-l ajut bucuros, inclusiv cu bani. Il tot intreb daca o mai face sau nu, sa pun bani deoparte da' nu raspunde...
Gigi, io zic sa vorbesti cu Fane Popescu, ai sanse mai mari sa iti doneze ceva bani in cont...chiar si falsi.![]()
![]()
![]()
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Tu...risti sa devi nea FFF 2, ca si ala tot asa a inceput, faceti voi popularea ca va dau io bani la final, si dus o fost. Ce-i drept a realizat ceva, a determinat oamenii sa faca popularea (acu nush cati sperau la banii de la el)Tavi scrie:Mult mai mari sanse, Nea Fane are o reputatie solida de bun platnic. Pe cand eu...Adelin scrie:Tavi scrie:Cateva pagini mai in spate. Gigi ne-a cerut ajutorul, vrea sa faca o populare cu salau. Eu am zis ca-l ajut bucuros, inclusiv cu bani. Il tot intreb daca o mai face sau nu, sa pun bani deoparte da' nu raspunde...
Gigi, io zic sa vorbesti cu Fane Popescu, ai sanse mai mari sa iti doneze ceva bani in cont...chiar si falsi.![]()
![]()
![]()
Tavi Fanica, suna bine
Corect sesizat Pikemoane, m-ai demascat.
Asta a fost de fapt intentia, sa-l determin pe Gigi sa faca popularea.
Iegzista doo riscuri:
el sa n-o faca si risca sa-i ramana numele Gigi Populatorul de tastatura
sau eu sa nu platesc si ma fac de toata rusinea, Tavi Fanica, Tavi Factura, etc.
Fain ar fi sa fie cu happy end, dar om trai si om vedea.
Asta a fost de fapt intentia, sa-l determin pe Gigi sa faca popularea.
Iegzista doo riscuri:
el sa n-o faca si risca sa-i ramana numele Gigi Populatorul de tastatura
sau eu sa nu platesc si ma fac de toata rusinea, Tavi Fanica, Tavi Factura, etc.
Fain ar fi sa fie cu happy end, dar om trai si om vedea.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Tavi scrie: Gigi Popu.latorul
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
hiiii ....am inteles ca anu asta face jiji 5 ani de cand pescuie la rapitor...semlecangheorghe scrie:semlecangheorghe scrie:Noah asta ma pacalit,i-am dat teapa..strapazan..si vargat pe deasupra..
Rine uer ar iu?Strap,maichii...strap..nu mai pot da shale..hai brodeaza pe subiect ca ma plictisasc..afar' ploua marunt si-i frig..
l-o "spurcat" adelin si la dus la Dunarea aia intesata de pescari...dar de jeaba
strapu 'asta-i lucrarea de masterat
@mastere..pustiu" cela, n-o vrut sa-ti sufle cum sa-i separi pe babani, de maruntish?nu te-a lasat nici sa copiezi?
5 ani..o inceput cu splina, si-o perdut o mana din cot si tri dejte si acum, shalele...
s-o mai debanat si Dumitru
phiiii ..tre' sa supravietuiesti..io zic sa te lasi.ca-i pacat de tine.
sa stai doar pe forum .ca aici nu-s decat "haite" virtuale. nu tre sa te cateri nicaieri
chiar daca nu pescui si nu(mai) populezi
tu fiind de ne_nlocuit ,noi oricum;
love gigi
iera sa uit..
scuza-ma ca-s impertinent de insistent
i-mi d-ai si mie d'ala ?
scuza-ma ca-s impertinent de insistent
i-mi d-ai si mie d'ala ?
breeeeee....i-au trebuit 5 ani sa afle de termoclima.... putini totusi...altii nici dupa 13 ani, 7 luni, 2 saptamani si 3 zile nu si-au dat seamarine scrie:
hiiii ....am inteles ca anu asta face jiji 5 ani de cand pescuie la rapitor...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
eu inca nu mi-am dat seama ca exista
adica termoclina
adica termoclina
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Gigi, stai calm ca nu am fujit
Eu ma tot intreb ce ai face tu daca nu te-ar contra nimeni in nimic....ai ajunge sa desparti apele in doo la fel ca in Biblie?
Eu ma tot intreb ce ai face tu daca nu te-ar contra nimeni in nimic....ai ajunge sa desparti apele in doo la fel ca in Biblie?