cu postul ala cu ungaria cum era ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mult mai mari sanse, Nea Fane are o reputatie solida de bun platnic. Pe cand eu...Adelin scrie:Tavi scrie:Cateva pagini mai in spate. Gigi ne-a cerut ajutorul, vrea sa faca o populare cu salau. Eu am zis ca-l ajut bucuros, inclusiv cu bani. Il tot intreb daca o mai face sau nu, sa pun bani deoparte da' nu raspunde...
Gigi, io zic sa vorbesti cu Fane Popescu, ai sanse mai mari sa iti doneze ceva bani in cont...chiar si falsi.![]()
![]()
![]()
Tu...risti sa devi nea FFF 2, ca si ala tot asa a inceput, faceti voi popularea ca va dau io bani la final, si dus o fost. Ce-i drept a realizat ceva, a determinat oamenii sa faca popularea (acu nush cati sperau la banii de la el)Tavi scrie:Mult mai mari sanse, Nea Fane are o reputatie solida de bun platnic. Pe cand eu...Adelin scrie:Tavi scrie:Cateva pagini mai in spate. Gigi ne-a cerut ajutorul, vrea sa faca o populare cu salau. Eu am zis ca-l ajut bucuros, inclusiv cu bani. Il tot intreb daca o mai face sau nu, sa pun bani deoparte da' nu raspunde...
Gigi, io zic sa vorbesti cu Fane Popescu, ai sanse mai mari sa iti doneze ceva bani in cont...chiar si falsi.![]()
![]()
![]()
Tavi scrie: Gigi Popu.latorul
hiiii ....am inteles ca anu asta face jiji 5 ani de cand pescuie la rapitor...semlecangheorghe scrie:semlecangheorghe scrie:Noah asta ma pacalit,i-am dat teapa..strapazan..si vargat pe deasupra..
Rine uer ar iu?Strap,maichii...strap..nu mai pot da shale..hai brodeaza pe subiect ca ma plictisasc..afar' ploua marunt si-i frig..
breeeeee....i-au trebuit 5 ani sa afle de termoclima.... putini totusi...altii nici dupa 13 ani, 7 luni, 2 saptamani si 3 zile nu si-au dat seamarine scrie:
hiiii ....am inteles ca anu asta face jiji 5 ani de cand pescuie la rapitor...