ma gindeam ca un om greu... cu iexperienta ta... pt chestii d´astea minore si banale ... sf pt altii... nu tre sa mai dea gugle

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
... daca pana si Adelin...semlecangheorghe scrie:Tavi,referitor la populare...
...
Pina si Adelin o sesizat ...
Vai, sunt distrus, prietenii tai exigenti (si anonimi) cred ca sunt agramat si nu articulez...ce nu articulez mai Gigi? nu scriu articole?semlecangheorghe scrie: Tavi,referitor la populare...
Noroc ca a aparut Dumitru..
Ca zilele trecute erai cam palid intrebind cu voce pierduta..''pe bradypus cand il debanati?''
Pina si Adelin o sesizat cat de searbad ai devenit-la fel ca si serialul ala..''...nelinistit'...
Dar noh,noroc ca ti-a venit ''ostasul''..
Deci referitor la text..eu ti-am pus o vorba buna,dar amicii mei care sant mai exigenti au zis ca nu pot lasa textul pe mana unui agramat care nu articuleaza cum trebuie,unde trebuieLume' rea maichii..Noi propunem asta..
Faci textul cum vrei,pe raspunderea ta..
Deschizi un cont pe numele lui Hell.Atentie la care banca ,ca SVF va ia conturile la purecat.
Si donam acolo care cat il lasa inima..
Dupa aia populam cu bass,salau,sau ce vreti voi,hotarat de comun acord..Ce zici??
Tavi scrie:Cateva pagini mai in spate. Gigi ne-a cerut ajutorul, vrea sa faca o populare cu salau. Eu am zis ca-l ajut bucuros, inclusiv cu bani. Il tot intreb daca o mai face sau nu, sa pun bani deoparte da' nu raspunde...