Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MuskMd » 23 Aug 2013, 07:40

bilute, mrenute, pubelute, cuvinte stoarse din dex ...... gigel pt un autor de calibrul tau stai slab cu imaginatia. sau poate nu cu imaginatia, doar cu simtul umorului ....

in rest stai linistit , drac mort si rata inecata nu ai sa vezi , sunt bine sanatos, nu , nu am fost cu Tavi , si am prins si ceva pesti ieri , si azi ( mici bineinteles , nu ne putem compara cu domnia ta halieutica , ca sa folosesc si eu un cuvant din asta care produce rumoare ...ptiu , inca un cuvant din asta .... :lol: )

Asa ca , pe final de interventie te mai rog odata .....mai innoieste si tu stocul de glume ca deja esti mult prea plictisitor si ai sa iti pierzi musterii .....

Uite ca sa te lamuresc la aia cu permisul si cu armata ....caut si eu sa vad daca ai reusit sa treci un test psihologic vreodata....ala care se face la angajare e la misto asa ca nu se pune :lol: ...sau poate lucrezi la "negru" :lol: ......

si daca tot am lamurit-o pe asta.....te mai intreb una ....in scoala primara ai avut carnetel de expresii frumoase ?
Stii tu , din ala cu frunzele ruginii ale toameni , razele blande ale soarelui , reginutele care inotau agale ..... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Aug 2013, 08:01

musk, alea de la armata erau cam la misto, adica nu prea tineau cont de ele, ca oricum era obligatorie daca ma-ntelegi. Acum poate le iau in serios.
La scoala de soferi iar nu cred ca-s pe bune, circuli si tu pe aceleasi drumuri, vezi ce babuini tin de covrig, ce dreac.
La angajare in schimb unii, nu toti, le cam iau in serios, te tin in teste si parateste de si daca erai oarecum citav nu iesi acelasi om dupa ce termini. :P
Revenind la baza de date cu glume, explica-mi si mie mai Gigi ce e de ras la "gluma" cu pubela. Vad ca e importanta tare pentru tine ca o bagi tot la a treia postare. Mersi.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Aug 2013, 08:10

Tavi scrie: La angajare in schimb unii, nu toti, le cam iau in serios, te tin in teste si parateste de si daca erai oarecum citav nu iesi acelasi om dupa ce termini. :P
la prelucrarea lemnului nu cred ca e cazul totusi .....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Aug 2013, 08:25

Mai stii? Se pare ca e un domeniu solicitant. :P
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Aug 2013, 10:47

da da , o fi , dar stai ca ii da drumul la lumina imediat.
scrie acusi gigel, cat papa un sandwitch :D ....plm cuvant englezesc iar...ce sa ma fac :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Aug 2013, 11:29

Ready....steady....
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Aug 2013, 11:50

de-a dracu' nu mai da firmituri pe tastatura :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Aug 2013, 14:27

Uite ca sa te lamuresc la aia cu permisul si cu armata ....caut si eu sa vad daca ai reusit sa treci un test psihologic vreodata....ala care se face la angajare e la misto asa ca nu se pune :lol: ...sau poate lucrezi la "negru" :lol: ......
:lol1: :lol1: :lol1: Ti-au pierit ''servantii''????Ti-o servesti singur?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aidoamne mila da splina mea..

In privinta angajarii atita iti spun...pot mai mult decit a fi angajat la patron.. :lol:
Nu sint din asta cu diploma pe banda rulanta (avocati,manageri,....ingineri.. :lol: )care inafara de hirtia aia,care are valoare cam cit c.i.s.-ul lu' nea Fane,nu poseda in fapt nici o abilitate...

Ai prins si pesti???Noah,daca vrem sa fabulam putin,putem spune si asa..la astia ca tine care cred cu convingere ca woblerul isi face singur treaba,''prinsul'' asta e ca la sah.Cistigi pe greseala adversarului ,nu ca ai avea tu o strategie superioara si eficienta..Mai sint si pesti care se sinucid,ce naiba sintem in Romania si ei instinctual simt asta,si unii clacheaza,nu mai pot..Si se folosesc de cirligele unor''pescari'' ca si tine.Da' pun pariu ca tu le-ai dat drumul :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: ,io asa te stiu,da' daca sughiti la noapte in somn,e clar, te bleastama aia ca le-ai zdarnicit suicidul.. :lol: :lol:

@Tavi,voi folositi pubele ''spion''??Vezi ca la ienglezi incep a fi interzise..poate va dau pescarii in judecata ca le furati reteta de nada,sau doamne fereste,cum agata kukotzul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: in cirlig....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 23 Aug 2013, 15:12

pubela- :lol: :lol: :lol: :lol:

.....................

dupa 1 an

jiji....
Ultima oară modificat 23 Aug 2013, 15:14 de către audumbre, modificat 1 dată în total.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Aug 2013, 15:13

semlecangheorghe scrie:
Nu sint din asta cu diploma pe banda rulanta (avocati,manageri,....ingineri.. :lol: )care inafara de hirtia aia,care are valoare cam cit c.i.s.-ul lu' nea Fane,nu poseda in fapt nici o abilitate...
asta poate fi pusa in rama alaturi de sloganul din anii 90: noi muncim nu gandim!
Musca 13

Scrie răspuns