Muuusk-ule.......
Muuuusk-ule.............................
Dom" injineeeer...........................................
Dom injineeeerrrr................................................
Drace,sper ca ieri nu ai facut greseala sa intri in barca cu tincuta-mrenutza..
Ca ala nu-i in stare nici pa mal sa ramina uscat,darami-te in barca...Ala pica in apa cu camera cu tot.Si incearca sa faca din rahat zbik,incercind sa ''resusciteze'' o amarata de ''sapuniera'',cind le gasesti aproape gratis prin orice magazin..
Erata....la cuvintele din text unde se impune,a-ul poarta caciulita..ahammm,acuma mi-o picat fisa..precis ca e cu Tavi..
Muskmd,o fost cu Tavi,sa vada daca pubela pluteste si sa poate pescui dintr-insa..Doamne...daca a avut loc o tragedie..??Mah,pubela aia e pe roti..ce e cu roti,nu e pentru mediul acvatic..oare asta nu io invatat la cursurile de ''injineri''??
Si nici nu puteti visli din ea ca nu e 'idrodinamika''..arata mai mult ca o ..caravela...Nu mai bine cind vin io prin Sibiu,va aduc un catarg din pal,si un bompres din hdf,si puneti maieul lui dom'injiner pe post de vela trinca,si gata nu mai trebe sa dati la visle..Numa' sa am grija de unde bate vintul,ca daca imi aduce pi la nas ''odorizantul'' de la trinca....
Aveti de grija dragilor,cu marea nu-i de gluma..
http://www.businessmagazin.ro/arta-si-s ... o-10971047
Sper ca peste ani ,nu o sa ramineti in constiinta colectiva,drept...'''fantomele din pubela"""
Erata...io nu mai pun zimbareti-da e gluma...asta ca sa nu-mi cereti banarea pe motiv de ...fantome.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.