Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de bradypus » 30 Noi 2012, 19:42

io zic sa va vedeti de treaba voastra ... si mai bine va orientati opiniile la alte adrese... :lol:
asta e un forum privat !
ca poate nu e dupa gustul tuturor intotdeauna... aia e una... , altfel nici nu poate fi !
Danr are si iel momentele lui cind vrea sa arate ca e autoritar si impunator... dar in general e ingaduitor si iertator ! :lol: iote... chiar si pe mine ma ignora ! :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Noi 2012, 19:47

aia de -s doar catei ,sa-ncerce cu oo de prepelicar.
poate devin dulai :lol:
sunt asa de falsi ,unii impartiali de pe aici.
bleah.
brady..poate a uitat de tine , ca de aflat, are de unde :lol: :lol: :lol:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 30 Noi 2012, 21:06

ULK scrie:Ilie...s-a facut pe la spate...da. Nu public. clona lui ranga a recunoscut..daca ai chef si timp sa cauti..dar nu stiu daca si merita efortul .
ma , tu ai luat prea mult diazepam , zau asa . :lol:
pentru linistea ta sufleteasca, adreseaza-i o intrebare la Dan sa vezi cati i-au zis sa-l baneze pe gigel. hai ca e gratis . :lol:

apoi , alta intrebare putin schimbata. adica intreaba-l cate sesizari a primit de la gigel. :lol: si cel mai important : de cat timp ? asta daca nu-ti zice gigel si te scapa de apasarea pe taste. :lol: poate intre timp am acces la mesageria privata si o sa ramai uimit... :D

ca o mica paranteza , observ ca esti singurul care e traumatizat de subiectul asta , ai tot timpul ceva de zis.. dar macar stii tot continutul sau doar presupui ? :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 30 Noi 2012, 21:12

Uite , ca sa nu mai iei atatea pastile ca poate'ti nenorocesti ficatul , il intreb eu pe gigel aici :
Gigele , de cat timp faci ma sesizari la Dan r ca'ti patam noi imaginea de pescar ? Poti sa scrii ce mi-ai zis mie in mesajul ala ?

Raspunde si tu , ca romano-americanul nostru are tensiunea mare si mi-e sa nu-i plesneasca vreo vena la gat. :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 30 Noi 2012, 21:29

Mah, io am pacatuit deSfantu' Andrei si-am fost la munca umpic; imi face cineva si mie un rezumat? ULK? :mrgreen: :lol: :lol: Au mai luat umpic de calciu coloanele alea vertebrale? alea mladioasele! ... :headbash:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Noi 2012, 21:42

Fara calciu...ca doar nu mananca si coaja la oua .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 30 Noi 2012, 22:29

ULK scrie:...dap...unii traiesc viata virtuala prea intens :)...si o duc pe culmi nebanuite de noi, simplii bagatori de seama :)
ma , aici sunt de acord cu tine ! iti vine sa crezi ?

imi da gigel un mesaj in care'mi spunea ca m-a sunat unu' Mircea si c'a zis ca-mi face, ca-mi drege si io nu mai puteam , eram ca.cat tot.. gigel era in culmea fericirii ! :lol:

i-am dat mesaj inapoi si l-am intrebat care Mircea ? ca pe mine nu m-a sunat niciun Mircea si nu stiu despre ce e vorba. normal ca n-a mai raspuns...il poti intreba direct , sa nu zici ca bag eu de la mine.

apoi pe un topic(nu mai stiu exact dar daca e cazul caut) , apari tu si-mi zici ca sa am grija cu stradic , ca nu stiu ce , ca el e nu stiu cum , etc.
acolo iar am ramas un pic cu gura cascata. care stradic si ce legatura are el ?

pe alt topic conversatie intre tine si altul : "stai asa sa vina vulpea , ca si el se enerveaza mintenas" sau ceva de genu' si alte discutii criptate cu animale, nu mai retin , dar repet..daca e nevoie caut link-ul. :D

dupa amenintari voalate bine, vii ca o fecioara curata ca vai doamne , tu nu stii nimic , habar nu ai , doar citesti pe aici asa din cand in cand si sunt unii care traiesc viata virtuala prea intens. :lol: :lol: :lol:

pai cine pe cine ameninta ma ? :lol: :lol: :lol:

nu-i bai , mai era unu' la fel de zmeu care-i omora pe toti. uite ca brusc nu mai scoate o vorba . :lol:

hai , baga epilogul !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Noi 2012, 22:40

audumbre scrie:...
imi da gigel un mesaj in care'mi spunea ca m-a sunat unu' Mircea si c'a zis ca-mi face, ca-mi drege si io nu mai puteam , eram ca.cat tot.. gigel era in culmea fericirii ! :lol:

i-am dat mesaj inapoi si l-am intrebat care Mircea ? ca pe mine nu m-a sunat niciun Mircea si nu stiu despre ce e vorba. normal ca n-a mai raspuns...il poti intreba direct , sa nu zici ca bag eu de la mine.

apoi pe un topic(nu mai stiu exact dar daca e cazul caut) , apari tu si-mi zici ca sa am grija cu stradic , ca nu stiu ce , ca el e nu stiu cum , etc.
acolo iar am ramas un pic cu gura cascata. care stradic si ce legatura are el ?...
:shock: :roll: :shock:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 30 Noi 2012, 22:47

ULK....vezi nenea....pentru Gigi :lol:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 30 Noi 2012, 22:49

ce te miri asa Radu ? :roll:

io n-am dat importanta amenintarilor pana acum , ca stiam ca n-am deranjat pe nimeni si chiar nu-mi fac probleme in privinta asta.
pe mine ma enerveaza astia care se cred fecioare si saracii sunt plini de ura si au bube pe suflet de nervi . asta-i naspa pentru ei , ca le iese taman invers. :lol:

si inca n-am zis tot , astept sa-mi dea baietii ocazia . :twisted:

Scrie răspuns