acum ce ai presupus?ULK scrie:Ataaaat. Nu e obligat nimeni sa raspunda...perfect adevarat..
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Ceva de genu' ce a presupus si Tavi 
De unde stii?...Presupui?
Nu, am intrebat ca sa fiu sigur ca inteleg bineHell scrie:acum ce ai presupus?ULK scrie:Ataaaat. Nu e obligat nimeni sa raspunda...perfect adevarat..
Admitand ca am presupus doar ce a presupus si Tavi...eu inteleg ca atunci presupunem amandoi
...si tu asta ai vrut sa demonstrezi
.
Ok...te las... its a never ending game..si nu imi face placere doar pana ma plictisesc...Si m-am plictisit 
mi-am gasit ceva in comun cu lenesul

unde sunt dulaii de alt'data ?bradypus scrie:mie imi plac oamenii care ies la interval...
adica voinici cu camesha desfacuta... nu cotarle de alea care se ascund in spatele unei autoritati si de acolo latra...
ULK
ai zis ca vrei ca "unii" sa spuna cum au votat, ca jocuri miselesti, coloana, clar si raspicat, etc
si ca stii pe unu singur care o fost pro si pe care il respecti
ok, foarte bine
eu te-am rugat sa-mi spui care-s aia "unii"
si DACA m-ai inclus si pe mine in aia. sau nu.
Daca te astepti ca UNII sa recunoasca votul pro, nu inseamna ca presupui ca au votat pro?
Daca zici ca stii de unul SINGUR care a fost contra, nu inseamna ca presupui ca aialalti au votat pro? si ca-s mai multi de unul?
Nu, nu ma simt, nu ma simt atacat, te rooog nu mai presupune ce gandesc eu si te roooog fi coerent.
Singura mea problema cu tine acum e ca nu inteleg ce vrei sa spui.. si cui?
Daca ti-ai facut un scop din a posta fara sens spune asta (clar si raspicat) si te las in pace.
ai zis ca vrei ca "unii" sa spuna cum au votat, ca jocuri miselesti, coloana, clar si raspicat, etc
si ca stii pe unu singur care o fost pro si pe care il respecti
ok, foarte bine
eu te-am rugat sa-mi spui care-s aia "unii"
si DACA m-ai inclus si pe mine in aia. sau nu.
Da ma asa e, da, nu sau alt raspuns sau nici un raspuns... da CINE vrei sa raspunda? Care-s aia unii?La o intrebare se rapsunde cu un da sau nu....sau pur si simplu nu raspunzi. Nu vii cu o intrebare ca si un raspuns.
Daca te astepti ca UNII sa recunoasca votul pro, nu inseamna ca presupui ca au votat pro?
Daca zici ca stii de unul SINGUR care a fost contra, nu inseamna ca presupui ca aialalti au votat pro? si ca-s mai multi de unul?
Nu, nu ma simt, nu ma simt atacat, te rooog nu mai presupune ce gandesc eu si te roooog fi coerent.
Singura mea problema cu tine acum e ca nu inteleg ce vrei sa spui.. si cui?
Daca ti-ai facut un scop din a posta fara sens spune asta (clar si raspicat) si te las in pace.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13