unde teo chiemat?bradypus scrie:ma chiama ... Hell... , si nu ... , nu is d´acord cu tine !![]()
ok ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
unde teo chiemat?bradypus scrie:ma chiama ... Hell... , si nu ... , nu is d´acord cu tine !![]()
ok ?
...noa, asa da! Ai schipit si monitoru'?! ...ca sa fie cat mai clar!bradypus scrie:ma chiama ... Hell... , si nu ... , nu is d´acord cu tine !![]()
ok ?
Numa sa nu pui la inima...Hell scrie:Adica daca citesc printre randuri, (asa cum o faci tu) si iti interpretez cum imi cade mie bine(asa cum faci tu) te superi ?
Vezi cum te umfli iar, io glumesc cu tine, tu faci petri la bila...daca prindeai un peste mare in ultimii ani si te mai eliberati de energia negativa, acuma erai alt om...da asa, doar cu un avat si 100 de poze vad ca nu esti relaxat deloc.Hell scrie:Aaa nu, stai linistit pe partea asta
Cunosc un loc special pentru tine.....undeva la limitat de judet cu Valcea
Cred ca te-ai adapta perfect acolo, Oltul curge chiar pe langa institutia respectiva
Valoarea mea, valoareaaaa meaaaaaaAdelin scrie:daca prindeai un peste mare in ultimii ani
SVF scrie:Gigi,e clar ca nu toti suntem la fel si fiecare percepe pescuitul in felul lui.Daca tu zici ca nu te poti bucura de un drill cu un strap la juma de kil,ok,nici o problema,esti setat altfelsemlecangheorghe scrie:
Cit despre pesti,bucuria mea este mare cind prind un trofeu,si aproape ca nu exista cind prind unul mic..
Sint incapabil sa ma bucur pentru un drill cu un strap de juma de kil,dar pentru un drill cu un salau de 8-10 kile,as da orice..ori somn,ori avat..De aia iti zic,ca pentru pesti ca palma ,nici nu m-as obosi sa ies pe malul apei..si nu inteleg ce vrei sa zici cind spui ca la un anumit nivel(,care o fi ala)te bucuri de un peste cit palma ca si de unul mare..
Eu,din contra, intr-o noapte, singur pe apa, iti pot spune ca m-am bucurat ca un copil de o partida cu strapi ceva,ceva mai mari ca ala de care zici
.Atunci,acolo,aia erau partenerii mei de pescuit care ma faceau sa nu ma simt singur
Altceva vroiam sa-ti zic io...Uite,eram in toamna asta la una din primele mele partide la fly.O partida in care in primul rand incercam sa arunc musca aia afurisita cat mai departe
Greu,dar fain.Aflat undeva intre mal si mijlocul Oltului am reusit la un moment dat sa lansez si inspre mal si sa pun musca exact sub crengile unui copac.Ehhh Gigi,atunci s-a intamplat ceva deosebit pentru mine.Un clean s-a ridicat usor pana sub musca,aveam impresia ca sta efectiv in coada.A studiat-o atent pret de cateva secunde,(care pentru mine au fost poate printre cele mai faine care le-am intalnit pe apa),apoi tacticos a deschis gura,a inhatzat-o si a plecat usor.Crezi ca a fost un monstru Gigi?Nu,nici pomeneala,dar m-am bucurat ca si cand as fi prins ditamai avatul.Tu cum ai fi reactionat?Nervos ca nu avea macar kilul?
Tavi scrie:Moamma cat ati scris... si ati scris bine, nu prea ma pot contrazice cu nimeni ca sa fiu on-topic. Bag seama ca ati trecut la alt nivel.![]()
Zamfi, ramai pe naturale pentru scobar, cu siguranta sunt mult mai eficiente ca mustele. Daca ii gasesti si nimeresti si perioada cand vor sa puna botul pe muste e distractiv dar se intampla prea rar, e cam loterie.