Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Intr-un fel da. Atat doar ca goana dupa ala mare vine la pachet impreuna cu instinctul care ne pune sa fugarim pestii iar si iar.SF scrie:Fishwatching, cum ii spui , nu vreu sa zic ca-i urmatoru nivel , insa ii alt nivel
, pur si simplu ! Omu se simte mai bine asa , si nu-i in concurs vesnic cu restu lumii , sa fie mai bun
![]()
Zapaceala asta cu la fiecare iesire invata cate ceva , devin mai bun , ma perfectionez si alte bullshituri din astea is copiate din caietele de la marile scoli de management si economie , acolo unde au studiat indivizii care in nebuneala lor au naucit economia mondiala , mai mult , mai bun , mai rentabil ! Acolo te invata ca daca anu asta ai profit , deci profit, de 100 de milioane , si anu viitor ai de 95 de milioane (tot profit ) inseamna ca ti-o mers prost , ca nu ai facut bine , si ca director zbori pe unu doi din post .
In momentu in care numa la autodepasire ai gandu , nu mai ai cum sa te bucuri pur si simplu , intri intr-o dinamica nesanatoasa si nu o sa poti zice niciodata stop , ma opresc , imi ajunge , niciodata nu o sa ajunga si niciodata nu o sa fi suficient de bun . Si treaba asta se intampla peste tot in juru nostru , vezi lumea care baga la sala si se umfla si tot se vad slabi desi nu mai intra hainele pe ei !
Ii acelasi proces mental , si se intampla in toate domeniile , chiar si intr-o pasiune , sa zicem , cum ii pescuitu![]()
De aia zic , ca-n cazu asta . pasiunea ii alta , si pescuitu , ii doar un mod de o reproduce !
ii frig afara, te trage la oasetavistan scrie:Parca se discuta altfel... sau am imbatranit eu!![]()
okpikeman scrie:...
propun ca toti muscarii sa arunce lighioanele peste iarna si sa lege viermi si nimfe acum
Adelin scrie:Daca tu vrei sa il incheiem aici eu il inchei cu placere, dar sa sti ca mai aveai doar 3 pagini pana la pagina 150, in care nu ai reusit sa dovedesti ca esti la ultimul nivel si ca merita sa faci fly in romania. In 150 de pagini in afara de abureala si fofilare maxima nimic concret! Pacat, am deschis acest topic in speranta ca poate ma convinge careva sa ma apuc de fly....din pacate nu ati reusit.
sint olea nesigur...semlecangheorghe scrie: Brae Andrei,nu te mai smotoci atita sa-l provoci pe Adelin sa invete fly..
Crede-ma ca ,DACA AR FI VRUT,sa faca chestia asta,ar fi facut-o in urma cu ceva ani ,atunci cind a avut ocazia pescuind alaturi de Petre Dima
Gigi,e clar ca nu toti suntem la fel si fiecare percepe pescuitul in felul lui.Daca tu zici ca nu te poti bucura de un drill cu un strap la juma de kil,ok,nici o problema,esti setat altfelsemlecangheorghe scrie:
Cit despre pesti,bucuria mea este mare cind prind un trofeu,si aproape ca nu exista cind prind unul mic..
Sint incapabil sa ma bucur pentru un drill cu un strap de juma de kil,dar pentru un drill cu un salau de 8-10 kile,as da orice..ori somn,ori avat..De aia iti zic,ca pentru pesti ca palma ,nici nu m-as obosi sa ies pe malul apei..si nu inteleg ce vrei sa zici cind spui ca la un anumit nivel(,care o fi ala)te bucuri de un peste cit palma ca si de unul mare..