Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2011, 20:37

Mitrutz draga,io nu cred in coincidente..

Stii bine ca nu m-ai amenitat, ce-ti mai trebuie confirmare..tu n-auzi ca criza economica ?? :lol:

Si apoi nu te supara,sa nu ma intelegi gresit, Gerula o fi el zarghit , da e „coie-rent„

Ori la tine,sint atitea posibile intelesuri,variante,si subintelesuri,incit io n-am timp a le diseca pe toate...mai lucrez si altceva pe calculator..ce-i aici e asa printre..

Da oricum, iesti simpatic foc..

Revenind,nu stiu care zicea ieri„nu ne joci tu cum vrei..„
Hmmm, chiar asa...„ne „ la plural,si acu „noi„,tot un plural...Iesti sigur ca nu-i coincidenta,caci mie cam asa imi miroase.. :D 8)
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 20:48

melculbeat scrie:dar ... cind o sa aveti in cirlig pesti mai mari de 30 tzanti ... o sa va dati cu siguranta seama la ce ma refer !

poate atunci o sa intelegeti si rolul la un ax si cadru bazat... si sa va dati seama si ce piesa face transferul de forte intre ele...

da' socurilii, unde ie socurilii care shtreseaza rolmentul? in fine, te cred pe cuvint...in consecinta, miine dimineata imi desfac toate mulinetele si unde prin picior de rolment, imediat bag intre ax si carcasa interioara respectiv corp si carcasa iesterioara niste cilti, pisla, pene de caocioc sau ce gasesc prin casa, dar musai sa aiva propretati de alunecare si lubrefiere similare uotelului sau ce dracu' de material o fi p-acolo. nu de alta, dar sa amortizez socurilii ca sa nu shtresez rolmentii.
:lol:

une´s socurilii ? iesti chior ? nu li viezi ? poi tot acolo´ is !

sau tu ce crezi ca balenele " torc lina " ?

insisti aiurea ! oi fi si tu tot un Jiji greu de cap ...

si io n-am timp sa iexplic de shepte ori si inca odata...

tu il cunosti... iti traduce iel... , si in plu... voi si asa voi vorbiti aceiasi limba...

ps: nu ma crezi pe mine... citeste despre rulmenti din ceramica pe net...,

sau cere alte pareri..., eu pe a mea ti-am ziso... asa ca : nush ci mai pofte de la mine !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2011, 20:49

Mitrutz ,sper ca nu m-ai parasit,,,ptiu drace era sa scriu,„ne-ai parasit„iti dai seama ce scenarii scoteai atuncea...Io..w.s.b..telefonul fara fir..chestii,mai o asemanare cu Gerula.. :lol:

Zi brae,imi donezi rulmentii aia??Ca si sa sint ca si lagarele ,da-i incolo...

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Noi 2011, 20:50

mai..oameni buni!
sa numaram pan' la zece ,sa respiram adanc ,sa luag o gura de "ceva" si sa dam cartile pe fata ,chiar daca se termina jocul.
e clar. baitu' lui gigi functioneaza conform celor bine stiute. adica , la el , rulmentul e fix pe ax.asa cum trebuie.
de ce nu-i asa si la colegul (sa nu-i pomenesc nick-ul ca se supara)?
de ce nu are lagar (nu incepeti cu toate tipurile de lagar).ca rulmentul ala are aceeasi functie :twisted: .dar un lagar rezista mai bine la forta ,etc,etc,....
sa fie numai marketing? ca la mulinelele alea cu mii de rulmenti ,costisitori?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 20:56

insisti aiurea ! oi fi si tu tot un Jiji greu de cap ...

eeeeee, pai daca daca-i pe d-astea, ca sa nu mai zic ca ma facusi si chior...si cum ma mai facusi. stai asa!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 21:01

APOI AM SI COMPLECTAT CA DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATILOR MATERIALELOR IN ACELEASI CONDITII UN LAGAR DE ALAMA ARE PROPRIETATI MAI BUNE VERSUS CAMASA DE OTEL AL UNUI RULMENT

in fuzeta ie mereu aceleasi conditii? ma refer la solicitari, reactiuni, frecari...ie. in aceste conditii, adica in aceleasi conditii...ma duc miine la service si iau mecanicii la uomor pina imi pun in loc de rolmenti lagare de alama.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2011, 21:02

Rine la mulineta lui ulk,se invirte la fel,dupa cum zice el,insa pe ultimele ture,doar,rulmentul se opreste ,si axul se mai invirte doua trei ture in rulment.Io asa am inteles..Dar acele citeva ture sint irelevante,pentru ca ,in sarcina,adica atunci cind aduni firul, presiunea acestuia pe ax ,face ca acesta, axul,sa se invirta odata cu camasa interioara a rulmentului,si nici decum independent de ea..La curado nu-i asa,se invirte chiar si fara sarcina,pina la ultima tura..

Dumitre, te rog sa nu dai tare...

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 21:05

semlecangheorghe scrie:Mitrutz draga,io nu cred in coincidente..

Stii bine ca nu m-ai amenitat, ce-ti mai trebuie confirmare..tu n-auzi ca criza economica ?? :lol:

Si apoi nu te supara,sa nu ma intelegi gresit, Gerula o fi el zarghit , da e �coie-rent�

Ori la tine,sint atitea posibile intelesuri,variante,si subintelesuri,incit io n-am timp a le diseca pe toate...mai lucrez si altceva pe calculator..ce-i aici e asa printre..

Da oricum, iesti simpatic foc..

Revenind,nu stiu care zicea ieri�nu ne joci tu cum vrei..�
Hmmm, chiar asa...�ne � la plural,si acu �noi�,tot un plural...Iesti sigur ca nu-i coincidenta,caci mie cam asa imi miroase.. :D 8)
normal ca io stiu bine ca nu te-am amenintat..., dar altii nu stiu ! ei ce concluzie pot trage ?

de ce lasi o chestie de genul asta pe marginea mesei cind esti intrebat direct ?

cu ce scop ?

e treba ta si alegera ta ce iti doresti sa crezi si ce nu ...

e pura coincidenta

atit la asta cit si aia cu perversitatea

sa ma acuzi pe mine de perversitatea ca io chipurile zic una pe forum...
si sfatuiesc lumea pe fata altfel....
ca apoi in mod pervers sa mi le tunez pe ale mele ...
e ceva mai mult decit o prezumtie si suspiciune tendentioasa insultatoare

de cind ma stiu io... nu am dat decit sfaturi bune !

tu esti primul care ma acuza de asa ceva...

evident... scenariul tau detine dovezi... si asta ar include si faptul ca eu de pe acum de cind am comandat rulmetii aia... stiam ca se potrivesc la ailalta... CA DOAR IO AM PROIECTATO IN ANI 50´... ADICA FIX CU VO 17 ANI N´AITE DE A MA NASTE...

ca atare exclusa compliect coincidenta... ,LOJIC !

plus caci parerea mea a ramas neschimbata !

sau... tu ce ai inteles ?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 21:07

melculbeat scrie:APOI AM SI COMPLECTAT CA DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATILOR MATERIALELOR IN ACELEASI CONDITII UN LAGAR DE ALAMA ARE PROPRIETATI MAI BUNE VERSUS CAMASA DE OTEL AL UNUI RULMENT

in fuzeta ie mereu aceleasi conditii? ma refer la solicitari, reactiuni, frecari...ie. in aceste conditii, adica in aceleasi conditii...ma duc miine la service si iau mecanicii la uomor pina imi pun in loc de rolmenti lagare de alama.
Jiji the second... drum bun si cale batuta ! :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 21:08

semlecangheorghe scrie:Rine la mulineta lui ulk,se invirte la fel,dupa cum zice el,insa pe ultimele ture,doar,rulmentul se opreste ,si axul se mai invirte doua trei ture in rulment.Io asa am inteles..Dar acele citeva ture sint irelevante,pentru ca ,in sarcina,adica atunci cind aduni firul, presiunea acestuia pe ax ,face ca acesta, axul,sa se invirta odata cu camasa interioara a rulmentului,si nici decum independent de ea..La curado nu-i asa,se invirte chiar si fara sarcina,pina la ultima tura..

Dumitre, te rog sa nu dai tare...
iar esti pe linga si vorbesti din amintiri

as always as zice...

citestemi semnatura !

Scrie răspuns