Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Noi 2011, 19:51

DACA... scrie:
aaaa... , ma repet... , cine nu e multumit cu iexplicatia mea... sa-si caute alta !
:
alta... la altul,care DACA zice la fel ,la altul si iar la altul, pan' se gaseste unu sa zica invers.
adica, ca la inceput.
pisharea Troiei. :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2011, 19:52

DACA... scrie:
semlecangheorghe scrie::lol: :lol: :lol: Nu mai pot :lol: da splina :lol: Sa vezi ce o inteles Gerula,din tot �shogunul�cu rulmentul :lol: :lol: :lol: :lol:
Plagiatorul sef... :lol:
atit esti in stare ? " ba tu " ?! :lol:

un GERULA esti tu ba ! nu eu ! eu te-am facut primul pe tine ... nu tu pe mine ! ai inteles ?

e scris acolo !

ai de combatut multe intrebari si afirmatii !

hai... cu citate si dovezi te rog...

Auleoooo ai mila da splina mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mitrutz draga, am intrat pe pirt.info si, acolo Gerula comenta meciul dintre noi,sa vezi ...scenarii :lol: :lol:
Io stiu ca esti ofticat,da nu la tine m-am referit,pe onoarea mea,...
Melcule,unde, in ce capitol si ce volum ai citit de „socuri„? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mooaaama da ce rabdare ai avut...Io nu pot fug la calculator, mai fac unsandwich la fiu-meu, ma mai stric de ris la cite-o amenintare pe privat.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 20:05

pfuaiiiiiiiii...si ce DACA ,iezicsta, chiar se oftica.
mah, eu te intrebam asa, pentru ca a fost prea cibernetic de logica si prea chirurgical de coaierenta iesprimarea. chiar tu ai zis-o. pentru asta trebuia sa imi ataci personal persoana? zau asa!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2011, 20:08

Mai Mitrutz,acu pa bune,cum merg rulmentii noi??

Uite daca sint totuna cu lagarele,io zic mai bine sa-i faci „donatie„Poti sa mi donezi mie...

O bulina????...Una mica..??...Numa una...„ :lol:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 20:13

semlecangheorghe scrie:[
Mooaaama da ce rabdare ai avut...Io nu pot fug la calculator, mai fac unsandwich la fiu-meu, ma mai stric de ris la cite-o amenintare pe privat.. :lol: :lol:
ma... cine te-o amenintat pe privat ?

daca ? parca ? cine se plimba ntr-o barca ?

cine ?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 20:18

rine scrie:
DACA... scrie:
aaaa... , ma repet... , cine nu e multumit cu iexplicatia mea... sa-si caute alta !
:
alta... la altul,care DACA zice la fel ,la altul si iar la altul, pan' se gaseste unu sa zica invers.
adica, ca la inceput.
pisharea Troiei. :lol:
fix ca in bancuri... "ba sa scuzati dom´ procuro." .. :lol: dar... io zic ca aia e kakarea Troiei ! :lol:

clar nu accepta de la nimeni nici o alta varianta decit a lui...

numa ca in cazul asta... daca tot sapa... poate ajunje in China... nu unde vrea el ...

culmea e ca el zice de mine... ca io-s capos...

am impresia ca ride hirb de oala sparta ! :lol:

ps: mishto deflectia cu Gerula si discutia de la el ! :lol:

oare ce scop ar avea asemenea deflectie ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Noi 2011, 20:20

Mitrutz a scris
noi niciodata nu am negat sau contestat varianta lui
Ia te uita...acuma lucrezi...in echipa... :roll: ..aha..acuma inteleg mai multe,desi inca de ieri banuiam... :lol:

Da ma ,ma ameninta criza economica..cica „las ca vad io de acuma incolo„ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 20:26

semlecangheorghe scrie:Mitrutz a scris
noi niciodata nu am negat sau contestat varianta lui
Ia te uita...acuma lucrezi...in echipa... :roll: ..aha..acuma inteleg mai multe,desi inca de ieri banuiam... :lol:

Da ma ,ma ameninta criza economica..cica �las ca vad io de acuma incolo� :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu lucreaza nimeni in echipa !
intimplarea face ca si el a zis acelasi lucru !
ce era sa fac ? sa il exclud ?
de ce as fi facut asta cind pura constatare e alta ?
de dragul tau ? sau ca sa evit remarca asta ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

cit despre amenintare...

io zic ca ar fi fo frumos sa te explici

altfel lumea poate intelege caci datorita la disputa asta... si pt ca aici ai si mentionata ca te-a amenintat cineva pe privat... ca ... io as fi ala care te-a amenintat...

ai atit bun simt in tine sa confirmi sau infirmi daca eu sint cel care te-a amenintat pe privat ?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 20:29

semlecangheorghe scrie:

Auleoooo ai mila da splina mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mitrutz draga, am intrat pe pirt.info si, acolo Gerula comenta meciul dintre noi,sa vezi ...scenarii :lol: :lol:
Io stiu ca esti ofticat,da nu la tine m-am referit,pe onoarea mea,...
Melcule,unde, in ce capitol si ce volum ai citit de �socuri�? :lol: :lol: :lol: :lol:

CULMEA CULMILOR E CA :

AICI ...

VAI DE MINE...

DAR ... NU ARE TIMP SA CITEASCA...

CA NAH PRUNCU SI ALEA ALEA...

DAR LA GERULA ARE TIMP...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 20:36

dar ... cind o sa aveti in cirlig pesti mai mari de 30 tzanti ... o sa va dati cu siguranta seama la ce ma refer !

poate atunci o sa intelegeti si rolul la un ax si cadru bazat... si sa va dati seama si ce piesa face transferul de forte intre ele...

da' socurilii, unde ie socurilii care shtreseaza rolmentul? in fine, te cred pe cuvint...in consecinta, miine dimineata imi desfac toate mulinetele si unde prin picior de rolment, imediat bag intre ax si carcasa interioara respectiv corp si carcasa iesterioara niste cilti, pisla, pene de caocioc sau ce gasesc prin casa, dar musai sa aiva propretati de alunecare si lubrefiere similare uotelului sau ce dracu' de material o fi p-acolo. nu de alta, dar sa amortizez socurilii ca sa nu shtresez rolmentii.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns