aparat foto !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Ca sa iti faci o idee despre Nikon Koplix- 7,1Mp, poti sa vezi poze facute cu acest model aici: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... user_id=12 ... nu toate, dar cateva sunt facute cu acest model.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Nu stiu daca cei de la Olympus, Fuji si Asahi Pentax sunt de acord cu tine, dar si eu spun ca ai dreptate ! Oricum ei sunt ca Ryobi si Cormoran ! Oricum , ei n-au gama profi ca cei de la Nikon si Canon(in ordinea asta), dar in segmentele inferioare, au calitate perfect comparabila ! In segmentele unde partea electronica conteaza mai mult si obiectivele ies putin din arena, calitatile sunt similare !
pe mine m-ar interesa nu asa mult citi megapixeli are ci mai mult sa aiba un stabilizator de miscare cat de cat si zoom . Dupa ce prinzi un peste mare din cauza adrenalinei s-ar putea sa iti tremure putin mana si sa nu iasa o imagine prea clara 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat ... c_boxpromo
swtabilizator f bun su super zoom
sa mai vorbim de pret??
in gama de pret pana in 1000 ron, eu zic ca bate cam tot
swtabilizator f bun su super zoom
sa mai vorbim de pret??

in gama de pret pana in 1000 ron, eu zic ca bate cam tot
-
- veteran
Crede-ma ca aici imi tremurau picioarele cu maini cu totgrecu scrie:pe mine m-ar interesa nu asa mult citi megapixeli are ci mai mult sa aiba un stabilizator de miscare cat de cat si zoom . Dupa ce prinzi un peste mare din cauza adrenalinei s-ar putea sa iti tremure putin mana si sa nu iasa o imagine prea clara

In principiu , astfel de functii le cam au toate , mie mi se pare mai interesant daca atunci cand pun mana uda si unsuroasa pe el, sa-l pot clati cu apa, iar cand ma dau jos din barca la mal si=l scap in 30-40 cm apa sau in noroi sa-l mai pot folosi dupa aceea.

andrei,ANDREI RIGA scrie:eu iti recomand un olympus miu( sau μ). calitatea imaginilor este absolut ok, insa au avantajul de a fii antisoc pana la o inaltime "de dat pe jos" de max 1.5 m si se pot face poze sub apa pana la o adancime de 3 m. numa bune de mers la peste cu el.
cat costa minunatia asta de o descri tu??