Anunt umanitar
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- exu...
- utilizator constant
Anunt umanitar
Unul dintre ai nostri, un mare impatimit al pescuitului, Ivan Marius, aflandu-se duminica la pescuit pe cernica, a traversat calea ferata, spre lacul pantelimon...pescuia cu o varga de carbon, de 6m si a atins cu ea reteaua cfr, 27 000V...s-a electrocutat, acum se afla internat la spitalul GRIVITA, unde i-au fost amputate, mana stanga, din umar si piciorul drept, de deasupra genunchiului, avand si blocaj renal totodata...are nevoie de foarte multi donatori de sange, familia si apropiatii, nefiind suficienti...
De aceea, daca va stiti sanatosi si vreti sa fiti solidari cu Marius, faceti o donatie de sange, atat de necesar lui, la multele operatii la care este supus...
N-are importanta ce grupa de sange aveti, este nevoie de cantitate cu specificatia:pt Ivan Marius, spit Grivita...
Donatiile se fac (cred), la Institutul National de Hematologie, undeva prin piata Victoriei...in cateva ore, am sa aflu exact si-am sa va comunic si voua...
De aceea, daca va stiti sanatosi si vreti sa fiti solidari cu Marius, faceti o donatie de sange, atat de necesar lui, la multele operatii la care este supus...
N-are importanta ce grupa de sange aveti, este nevoie de cantitate cu specificatia:pt Ivan Marius, spit Grivita...
Donatiile se fac (cred), la Institutul National de Hematologie, undeva prin piata Victoriei...in cateva ore, am sa aflu exact si-am sa va comunic si voua...
ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant
revin...cei ce pot si vor sa doneze sange, pentru Prietenul nostru, o pot face la inst dr felix, care se afla, pe prima str la dreapta, cum iesi din pasaju' victoriei, venind de pe stefan cel mare...
Acolo trebuie specificat, ca donati pentru spitalul de chirurgie plastica si arsuri Grivita, pacient Ioan Marin Maruis...veti primi o hartie, cu care va rog sa mergeti, la spit Grivita s'o predati...numai in baza acelei hartii, spitalul poate ridica sangele de la inst de hematologie...
Despre Marius, va pot spune ca este in continuare, in blocaj renal, fiind tinut la dializa, pana rinichii vor incepe sa lucreze...de aceea are nevoie de mult sange, dializa constand in schimbarea sangelui...doctorii au spus ca 48-72 de ore, sunt critice pt el...sa speram ca'si va reveni, iar sangele donat de noi, sa contribuie la asta...va multumesc tuturor, pt solidaritate...
Pt cei care vor sa se intereseze de soarta lui Marius, am nr de tel, al unui apropiat al familiei...0724 388 838 Aurel...
Acolo trebuie specificat, ca donati pentru spitalul de chirurgie plastica si arsuri Grivita, pacient Ioan Marin Maruis...veti primi o hartie, cu care va rog sa mergeti, la spit Grivita s'o predati...numai in baza acelei hartii, spitalul poate ridica sangele de la inst de hematologie...
Despre Marius, va pot spune ca este in continuare, in blocaj renal, fiind tinut la dializa, pana rinichii vor incepe sa lucreze...de aceea are nevoie de mult sange, dializa constand in schimbarea sangelui...doctorii au spus ca 48-72 de ore, sunt critice pt el...sa speram ca'si va reveni, iar sangele donat de noi, sa contribuie la asta...va multumesc tuturor, pt solidaritate...
Pt cei care vor sa se intereseze de soarta lui Marius, am nr de tel, al unui apropiat al familiei...0724 388 838 Aurel...
ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant
Da...sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, insa am povestit fiului meu, intamplarea, iar acesta, impreuna cu mai multi colegi de liceu, vor merge sa doneze...
In legatura cu un eventual, ajutor material, cei care vor sa faca asta, o pot face
Va multumesc, pentru solidaritatea de care veti da dovada...
Am nr de cont al lui Marius...
Banca HVB Tiriac, sucursala Unirii, Ivan Marin Marius, cont Ro31BACX 0000003413506001...
Banii ii vor fi necesari si pentru proteze, daca da Domnul sa traiasca...
Personal, nu l-am cunoscut pe Marius, aseara am auzit despre el si de necazul prin care
trece...sper ca, cei doi copii ai lui, sa se bucure in continuare, de dragostea paterna...
In legatura cu un eventual, ajutor material, cei care vor sa faca asta, o pot face
Va multumesc, pentru solidaritatea de care veti da dovada...
Am nr de cont al lui Marius...
Banca HVB Tiriac, sucursala Unirii, Ivan Marin Marius, cont Ro31BACX 0000003413506001...
Banii ii vor fi necesari si pentru proteze, daca da Domnul sa traiasca...
Personal, nu l-am cunoscut pe Marius, aseara am auzit despre el si de necazul prin care
trece...sper ca, cei doi copii ai lui, sa se bucure in continuare, de dragostea paterna...
ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant
"Datele complecte ale evenimentului sunt: in ziua de 03.12.2006 la ora 12,16 (a fost
anuntat 112) de faptul ca a fost electrocutat IVAN MARIN MARIUS DE 34 ani domiciliat in
com.Glina, sat Catelu, str.Marginei nr.42, jud.Ilfov, cnp 1720714470098. Evenimentul s-a
produs cand acesta traversa calea ferata cu o undita telescopica de fibra de sticla.
Diagnosticul a fost "arsuri prin electrocutare pe o suprafata de cca 80% din corp". A fost
internat la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica si Reparatorie. Victima a fost
introdusa direct in sala de operatie.
Concluzia este ca tot ce s-a spus este ADEVARAT."
Aceste randuri. au fost scrise, de catre un lucrator in SRI (sau p'acolo), pe un alt site unde activez si unde stiu ca marea majoritate, dintre voi, are cont...probabil omu' s'a gandit, ca poate fi o farsa (desi ma cunoaste foarte bine), sau s'a gandit, ca altii pot crede asta si bine'a facut ca s'a interesat...
anuntat 112) de faptul ca a fost electrocutat IVAN MARIN MARIUS DE 34 ani domiciliat in
com.Glina, sat Catelu, str.Marginei nr.42, jud.Ilfov, cnp 1720714470098. Evenimentul s-a
produs cand acesta traversa calea ferata cu o undita telescopica de fibra de sticla.
Diagnosticul a fost "arsuri prin electrocutare pe o suprafata de cca 80% din corp". A fost
internat la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica si Reparatorie. Victima a fost
introdusa direct in sala de operatie.
Concluzia este ca tot ce s-a spus este ADEVARAT."
Aceste randuri. au fost scrise, de catre un lucrator in SRI (sau p'acolo), pe un alt site unde activez si unde stiu ca marea majoritate, dintre voi, are cont...probabil omu' s'a gandit, ca poate fi o farsa (desi ma cunoaste foarte bine), sau s'a gandit, ca altii pot crede asta si bine'a facut ca s'a interesat...
ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant
Aseara, pe cand citeam ceva din cioran, m'am trezit ca intra unu', din lista mea de mess, si ma "derahjeaza"...era tare trist, tocmai aflase, ca danr, a avut un accident, plecat la pescuit fiind...ba parca mi'a zis de sorin, sau ionut the carp, sau leba, sau aAsi_, sau oby1, sau adelin, sau era malin musetescu, nici nu'mi mai amintesc bine numele pescarului...treaba e foarte urata pentru cel accudentat...are nevoie urgenta de sange, i'au fost amputate mana stanga si picioru' drept, iar rinichii nu'i lucreaza, este tinut la dializa incontinuu...in cazu' in care nu puteti dona sange, ar fi bineveniti niste bani, pescarul avand nevoie de proteze, atunci cand se va face bine (daca)...n'ar fi rau, sa scrieti cateva randuri de sustinere a acestei campanii, iar daca cineva, va fi sceptic si se va gandi, ca este o gluma proasta, cunoscahdu'va pe voi, isi va da seama ca nu e teapa...ce bine ca avem internet...poti accesa orice site, inclusiv cele legate de accidente, poti fi informat, mai bine ca oricine...
..............................................................................
si pt ca am tot citit, ca lumea se prezinta, la un moment dat...
Numele meu, este Ionescu Constantin, sunt nascut in Bucuresti acu' 41 de ani, locuiesc in Bucuresti, in titan...mi'am facut cont aici, anu' trecut, pe la inceput, insa fara sa am ceva activitate...apoi, pe 1 iunie 2006, mi'am facut un alt cont si am inceput "sa ma zbat p'aci"...in momentu' in care am facut primu' meu topic, unu' dintre "seniori"(de altfel, un bun prieten al meu, mai putin bun pescar
), pe cand l'am intrebat, de ce nu'mi raspund forumistii, la intrebare, mi'a spus urmatoarele cuvinte:"exu'le, cei care intra pe rapitori, sunt oameni grei tata, sunt oameni cu bani, sunt jmecheri de jmecheri, astia dau p'o rola de fir, cat dai tu p'un bat, iar batu' unuia dintre ei, face cat masina ta", iar tu vii in fata lor, si pui intrebarti idioate...meseria se fura la locu' faptei tata, ai de mers mult pe apa, de testat diverse tehnici, nu te astepta sa'ti raspunda baietii"...
Binenteles, ca accidentul descris mai sus, este imaginar, imi cer scuze celor numiti, insa ei sunt printre cei mai reprezentativi, pe langa multi altii, le doresc tuturor sanatate maxima si fire rupte de capturi...m'as bucura sa stiu, ca sunteti alaturi de Marius, cu un gand bun si nu va feriti sa scrieti 2 randuri aici, nu doare...
..............................................................................
si pt ca am tot citit, ca lumea se prezinta, la un moment dat...
Numele meu, este Ionescu Constantin, sunt nascut in Bucuresti acu' 41 de ani, locuiesc in Bucuresti, in titan...mi'am facut cont aici, anu' trecut, pe la inceput, insa fara sa am ceva activitate...apoi, pe 1 iunie 2006, mi'am facut un alt cont si am inceput "sa ma zbat p'aci"...in momentu' in care am facut primu' meu topic, unu' dintre "seniori"(de altfel, un bun prieten al meu, mai putin bun pescar

Binenteles, ca accidentul descris mai sus, este imaginar, imi cer scuze celor numiti, insa ei sunt printre cei mai reprezentativi, pe langa multi altii, le doresc tuturor sanatate maxima si fire rupte de capturi...m'as bucura sa stiu, ca sunteti alaturi de Marius, cu un gand bun si nu va feriti sa scrieti 2 randuri aici, nu doare...
ÃŽmi plac peştele...
sa dea Bunul Dumnezeu sa se faca bine, desi daca e adevarat ceea ce-am citit cu arsurile pe 80 % din suprafata corpului.... va fi o lupta disperata pentru supravietuire. sa speram ca totusi va fi bine. un pescar din ardeal este alaturi de familia colegului nostru.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
exule,
compasiunea exprimata in public nu mi se pare ca incalzeste pe nimeni cu nimic. un accident identic s-a intamplat nu demult unui om cu care am pescuit, tatal unuia dintre noi. nici atunci nu s-a discutat deschis intamplarea. sincer sa fiu, sper sa nu citeasca ce-ai scris tu.
nu te supara, dar unele lucruri sunt prea dramatice pentru a fi discutate in public. pur si simplu, e greu sa spui ceva pe un astfel de subiect si parca nici nu are sens. cel putin eu asa o vad.
ai facut bine spunandu-ne aici cum il putem ajuta...
sanatate!
compasiunea exprimata in public nu mi se pare ca incalzeste pe nimeni cu nimic. un accident identic s-a intamplat nu demult unui om cu care am pescuit, tatal unuia dintre noi. nici atunci nu s-a discutat deschis intamplarea. sincer sa fiu, sper sa nu citeasca ce-ai scris tu.
nu te supara, dar unele lucruri sunt prea dramatice pentru a fi discutate in public. pur si simplu, e greu sa spui ceva pe un astfel de subiect si parca nici nu are sens. cel putin eu asa o vad.
ai facut bine spunandu-ne aici cum il putem ajuta...
sanatate!
-
- veteran

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro