Anunt umanitar

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 09 Dec 2006, 16:48

eugen scrie:exule,

compasiunea exprimata in public nu mi se pare ca incalzeste pe nimeni cu nimic. un accident identic s-a intamplat nu demult unui om cu care am pescuit, tatal unuia dintre noi. nici atunci nu s-a discutat deschis intamplarea. sincer sa fiu, sper sa nu citeasca ce-ai scris tu.

nu te supara, dar unele lucruri sunt prea dramatice pentru a fi discutate in public. pur si simplu, e greu sa spui ceva pe un astfel de subiect si parca nici nu are sens. cel putin eu asa o vad.

ai facut bine spunandu-ne aici cum il putem ajuta...

sanatate!
Eugen, nu l'am cunoscut niciodata pe Marius, n'am auzit macar de el, pana sa aibe accidentu'...mi s'a parut ca procedez bine, astfel poate fi un semnal de alarma si pt altii, sa cunoasca pericolele la care sunt expusi, in preajma retelelor electrice, atunci cand pescuiesc...in ce priveste, ultimul meu post, eram tare furios frate...am vazut topicuri in care se contraziceau pescarii, in care discutiile interminabile pe teme mai putin interesante, nu mai conteneau...eu de fapt, am vrut doar sa'l ajut cumva pe Marius.El si ai lui, poate nici n'au auzit de saitu' asta, de internet, de pescarii care tin corespondenta prin mailuri...ma gandeam ca, macar cativa din cei ce vor citi, se vor sensibiliza si'i vor da ajutor in vreun fel...
Astazi am vb cu un prieten, a fost si a donat sange pt Marius, apoi a mers la spital sa duca biletelul primit...n'a putut sa intre in salonul, unde este internat, este tinut in camera sterila (sau asa ceva), are multe rani deschise, sunt carne vie, insa este stabil, iar amputarile evolueaza bine, singura problema fiind blocajul renal, dar spera sa'si dea drumu' un rinichi...a vb insa cu medicul care'l trateaza...Medicul era foarte impresionat, s'a trezit cu o gramada de donatori, necunoscuti victimei, care au mers si'au dus dovada ca au donat, la spital, n'a mai vazut niciodata asa ceva, oameni straini, au donat sange pt a salva o viata de om si se interesau de sanatatea lui Marius...personal, am o mare multumire sufleteasca...
ÃŽmi plac peştele...

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Dec 2006, 12:52

exu stai linistit si sa ai constiinta impacata
ai facut ce trebuia
au mai existat astfel de solicitari pe acest forum si s-au gasit oameni de aici sa raspunda
anul trecut Petru facea un astfel de anunt
nu il cunoasteam personal nici pe Petru si nici pe cea pentru care era anuntul facut
si nimeni nu a impiedicat pe cei ce au dorit si putut sa ajute
nu te astepta sa iti dau nume nu isi are rostul
exista omenie
iar cei de pe forum nu sunt jmecheri si nici oameni grei cu bani in primul rand
sunt pescari " niste oameni acolo si ei , care stiu cu durere ce e suta de lei "(ca sa parafrazez un poet contemporan)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Dec 2006, 13:56

nu cred,dupa..........probabil a continuat cu patania celui din capul topicului.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 10 Dec 2006, 21:04

Am revenit...am avut o intalnire cu pescarii, la mc donalds brancoveanu(cartieru' plin de pescari), unde am "gustat" oarece si unde a dat, fiecare dintre cei veniti acolo,o suma de bani...apoi, am mers la sotia lui Marius si i'am dat banii...a plans tot timpul...doctorii, "au mutat'o"...acu' ii dau ca critice, 21 de zile...daca pana acu', avea febra 38, acu' are 40 si sotia lui Marius, era tare ungrijorata...din putinele cunostinte despre medicina, pe care le am, stiu ca febra este o forma de lupta, impotriva bolii...sa speram ca'si va da drumul macar un rinichi...
Vreau sa va spun deschis, tuturor, urmatoarele:
Nu cred ca aici sunt "jmecheri", nu'i vad pe userii acestui site, ca pe niste snobi(desi uneori, asa pare), imi pare rau ca am fost caustic...da' stiu ca asa se leaga, cele mai trainice prietenii... :)
ÃŽmi plac peştele...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 12 Dec 2006, 14:56

Din pacate, organismul lui Marius, n'a putut invinge moartea...
Dumnezeu sa'l odihneasca, acolo, unde'o fi acum...
ÃŽmi plac peştele...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Dec 2006, 15:14

Fie-i tarana usoara.
imi place sa zic asa: s-a dus pe "vesnicele plaiuri ale pescuitului".
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Dec 2006, 20:34

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 12 Dec 2006, 21:13

lumina sa-i calauzeasca calea spre un taram mai bun