Eugen, nu l'am cunoscut niciodata pe Marius, n'am auzit macar de el, pana sa aibe accidentu'...mi s'a parut ca procedez bine, astfel poate fi un semnal de alarma si pt altii, sa cunoasca pericolele la care sunt expusi, in preajma retelelor electrice, atunci cand pescuiesc...in ce priveste, ultimul meu post, eram tare furios frate...am vazut topicuri in care se contraziceau pescarii, in care discutiile interminabile pe teme mai putin interesante, nu mai conteneau...eu de fapt, am vrut doar sa'l ajut cumva pe Marius.El si ai lui, poate nici n'au auzit de saitu' asta, de internet, de pescarii care tin corespondenta prin mailuri...ma gandeam ca, macar cativa din cei ce vor citi, se vor sensibiliza si'i vor da ajutor in vreun fel...eugen scrie:exule,
compasiunea exprimata in public nu mi se pare ca incalzeste pe nimeni cu nimic. un accident identic s-a intamplat nu demult unui om cu care am pescuit, tatal unuia dintre noi. nici atunci nu s-a discutat deschis intamplarea. sincer sa fiu, sper sa nu citeasca ce-ai scris tu.
nu te supara, dar unele lucruri sunt prea dramatice pentru a fi discutate in public. pur si simplu, e greu sa spui ceva pe un astfel de subiect si parca nici nu are sens. cel putin eu asa o vad.
ai facut bine spunandu-ne aici cum il putem ajuta...
sanatate!
Astazi am vb cu un prieten, a fost si a donat sange pt Marius, apoi a mers la spital sa duca biletelul primit...n'a putut sa intre in salonul, unde este internat, este tinut in camera sterila (sau asa ceva), are multe rani deschise, sunt carne vie, insa este stabil, iar amputarile evolueaza bine, singura problema fiind blocajul renal, dar spera sa'si dea drumu' un rinichi...a vb insa cu medicul care'l trateaza...Medicul era foarte impresionat, s'a trezit cu o gramada de donatori, necunoscuti victimei, care au mers si'au dus dovada ca au donat, la spital, n'a mai vazut niciodata asa ceva, oameni straini, au donat sange pt a salva o viata de om si se interesau de sanatatea lui Marius...personal, am o mare multumire sufleteasca...