POI...alexc scrie:Sunt in clasa a XII - a, deci trebuie sa ma hotarasc la ce facultate sa dau. Eu mi-am propus sa aleg dintre:
- Academia fortelor terestre-sibiu (ofiter)
- Facultatea de educatie fizica si soprt (kinetoterapie si motricitate speciala)
- Facultatea Romano-americana (informatica manageriala)
Care dintre ele credeti ca m-ar ajuta cel mai mult in viitor? Pana la urma cel mai importanta este siguranta unui loc de munca de asta vreau sa ma gandesc biiiineeee inainte sa iau o decizie.
O facultate este important sa o faci pentru:
1) Experienta de viata pe care o obtii, experienta care se consolideaza doar daca inchei tot ciclul(admitere, camin, frig, foame, baute, batai, femei....etc si la sfarsit licenta ).
2)Pentru viitoarele relatii de afaceri pe care ti le faci dupa o noapte de betie. Altfel vei discuta peste 10 ani cu directorul de la cine stie ce companie stiind ca l-ai carat cu o patura, mort de beat, pana la etajul 3

3) Si abea in ultimul rand pentru experienta profesionala. Facultatea iti da cateva notiuni de baza si o gramada de balast inutil pe care nu il vei folosi niciodata!
Dintre cele enumerate de tine mai sus iti recomand prima doar daca esti FOARTE sigur de ce vrei sa faci si daca esti gata sa sacrifici viata personala pentru siguranta unui loc de munca!
A doua cere din nou multa determinare si daruire. Nu cred ca e simplu sa lucrezi cu oameni bolnavi o viata intreaga. In plus facultatea nu e grozava.
Iar a 3-a ti-o recomand doar daca are tata sonda de petrol si vrei sa obitii si tu o diploma dupa 4 ani de frecat duda.