alegere facultate

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 22:58

nu, alexc nu e acelasi cu Alex_
nu are aceeasi pofta de scandal :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Noi 2007, 23:00

alexc, nu te comfund cu celalalt si stiu ca te-ai simtit prost cand te-am atacat. Nu o facusem pentru ca esti tu ci pentru ca mi se paruse ca 15kg duse acasa sunt cam multe. Dar subiectul este inchis. :lol:

Nu stiu exact ce valoreaza aceste facultati in Romania, dar dupa nume numarul 3 mi se pare cea mai de viitor. Celelalte (iar dupa nume) par mai adaptate unui sistem pe moarte sau care e deja mort dar nu stie inca. :lol:
Treaba e ca nu sunt la curent cu denumirile scolilor din Romania care sunt tari, adica care-ti vor procura o viata mai usoara dupa absolvirea lor.

Tudor

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 23:03

Mda, escrocii aia de la romano-americana din asta traiesc de vreo 15 ani (daca nu mai mult), din nume si din naivitatea oamenilor :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 23:09

dintre cele 3, cu nr.2, daca esti bun, poti avea un post bun.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 14 Noi 2007, 00:20

varianta a 2-a dar trebuie sa te pregatesti, am prieteni, sora, vara care au facut aceasta facultate dar doar cei care sunt cu adevarat pasionati si buni au si satisfactiile cele mai mari; sora mea lucreaza in elvetia dar e destul de greu cu gasitul locurilor de munca cat mai aproape de casa...

daca iti plac stiintele exacte, te sfatuiesc sa mergi pe informatica.

cea mai buna facultate este scoala vietii, tupeul este la putere :roll:

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: alegere facultate

Mesaj de MihaiV » 14 Noi 2007, 07:54

alexc scrie:Sunt in clasa a XII - a, deci trebuie sa ma hotarasc la ce facultate sa dau. Eu mi-am propus sa aleg dintre:
- Academia fortelor terestre-sibiu (ofiter)
- Facultatea de educatie fizica si soprt (kinetoterapie si motricitate speciala)
- Facultatea Romano-americana (informatica manageriala)

Care dintre ele credeti ca m-ar ajuta cel mai mult in viitor? Pana la urma cel mai importanta este siguranta unui loc de munca de asta vreau sa ma gandesc biiiineeee inainte sa iau o decizie.
In afara de calitatile fizice mai ai si alte atu-uri? Ca poate mai sunt si alte variante in afara de cele 3.

ionutz_gr
senior
senior

)

Mesaj de ionutz_gr » 14 Noi 2007, 08:16

dute la politehnica :) :twisted:
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 14 Noi 2007, 09:38

Potzi opta pt. Facultatea de constructzii, cu asta nu mori de foame, da' tzine cont ca rata de promovabilitate este sub 10%. Cand am terminat eu, la timishoara, din 200 de studentzi intratzi in anu' I, au terminat doar 8 :D.
P.S. Yo am terminat geodezia :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Noi 2007, 09:41

fa in primul rand ce iti place .....
in al doilea rand considerand ca iti plac toate cele trei variante in egala masura ,
ai o sansa numai daca esti foarte bun in ceea ce faci
diploma nu e suficienta:)

btw
niciodata nu vei putea fi bun facand ceva ce nu iti place !
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Noi 2007, 09:45

Pitonu' scrie:Potzi opta pt. Facultatea de constructzii, cu asta nu mori de foame, da' tzine cont ca rata de promovabilitate este sub 10%. Cand am terminat eu, la timishoara, din 200 de studentzi intratzi in anu' I, au terminat doar 8 :D.
P.S. Yo am terminat geodezia :lol:
da ii buna si geodezia, nu cred ca te planji acu, am vrut sa o fac si io pe post de a 2a, dar mam bagat la master :lol:

mai poate cocheta si cu arhitectura, la fel de grea ca si constructiile, dar daca te pricepi la proiectare, faci bani :wink: din fatza calculatorului, la geodezie faci pe teren, dar ies si acolo...ii geodezie la Brasov :) si constructii :lol:

Scrie răspuns