AJUTOR !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
AJUTOR !
Salutare ,
Am si eu o rugaminte la dvs . O ruga de-a mea are amigdalitele umflate si cu puroi . A fost la medic , a inceput sa ia antibiotic dar nu se vad rezultatele . Presupun ca unii dintre dvs. sunteti si medici , sau ca o ruda de-a dvs. este medic , va rog frumos sa-mi spuneti si mie un remediu natural pentru aceasta boala . Va multumesc .
Cu stima ,
Razvan S.
Am si eu o rugaminte la dvs . O ruga de-a mea are amigdalitele umflate si cu puroi . A fost la medic , a inceput sa ia antibiotic dar nu se vad rezultatele . Presupun ca unii dintre dvs. sunteti si medici , sau ca o ruda de-a dvs. este medic , va rog frumos sa-mi spuneti si mie un remediu natural pentru aceasta boala . Va multumesc .
Cu stima ,
Razvan S.
ms pentru raspunsul promt , dar prima varianta pica din starttali scrie:Iti zic una da nu cred ca se mai practicaSa ii bage cineva mana pe gat si sa frece cu sare cineva cu dejtele mai lungi asta daca vrei babesti dac vrei antibiotic iti recomand augmentin 200 parca ii zice cel mai puternic da trebe reteta neaparat.

- storm fish
- veteran
-
- veteran
Daca dupa antibiotic nu se vad semne de retragere a puroiului trebuie neaparat schimbat antibioticul si eventual administrat intravenos. Daca medicul nu stie ce sa prescrie trebuie schimbat si medicul.
Problema trebuie tratata rapid si cu seriozitate pentru ca altfel sint sanse mari sa faca complicatii la rinichi sau inima.
Multa sanatate.
Problema trebuie tratata rapid si cu seriozitate pentru ca altfel sint sanse mari sa faca complicatii la rinichi sau inima.
Multa sanatate.
- PescarNebun
- senior
Salut. Parerea mea de student la medicina in anul 6 este sa ii dai un antibiotic cu spectru larg, o cefalosporina de generatia 3. Incearca Zinnat sau Ceclor de 500. Ceclorul e mai bun dar si mai scump. In acelasi timp da-i sa manance iaurt si sana.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.