AJUTOR !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
un examen bacteriologic al secretiei faringiene s-a facut? eventual o antibiograma? nu prea e ok sa tratezi in orb bazandu-te pe faptul ca ai de-a face cu un streptococ sensibil la antibiotice din grupa penicilinelor. poate sa fie si un stafilococ care nu prea raspunde la tipul asta de antibiotice. ca sa nu mai vorbesc de faptul ca am vazut infectii oro-faringiene cu Candida Albicans care e o ciuperca si necesita cu totul alt stil de tratament.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Re: AJUTOR !
operatia...asta am facut acum vreo 4-5 ani si as face-o din nou..dupa eliminarea amigdalelor parca am renascut.RipKid scrie:Salutare ,
Am si eu o rugaminte la dvs . O ruga de-a mea are amigdalitele umflate si cu puroi . A fost la medic , a inceput sa ia antibiotic dar nu se vad rezultatele . Presupun ca unii dintre dvs. sunteti si medici , sau ca o ruda de-a dvs. este medic , va rog frumos sa-mi spuneti si mie un remediu natural pentru aceasta boala . Va multumesc .
Cu stima ,
Razvan S.
nu stiu de ce m-am coit 32 de ani pana sa mi le scot, practic am crescut cu penicilina. ajunsesem sa am stafilococi, streptococi si pe mama lor.
ajunsesem sa mi se spuna ca am leucemie din cauza ca leucocitele din organism depaseau cu mult limita maxima, asta datorita amigdalelor care erau atat de mari ca abia aveam pe unde sa respir.
acum beau cu gheata, de la gheata si nici raceala sau gripa nu ma mai prinde, mi-a crescut imunitatea care era spre zero.
asa ca cu toata caldura recomand eliminarea amigdalelor care genereaza probleme de sanatate.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- storm fish
- veteran