Ajutor...facultate cu specializarea PISCICULTURA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ai pute sa incerci si la cluj, eu sunt student aici la piscicultura in anul 4 si iti zic eu ca daca vrei sa faci asta ai pute si cu o frecventa mai redusa, si daio pe la facultate la 3 -3 saptamani la laboratoare si platesti ceva absente dar merita
anul 1 si 2 e mai complicata treaba dar daca treci de asta e floare la ureche, poti sa incerci daca vrei, e o chestie care merita si absentele nu te costa mai mult decat ai plati la ID, ca taxa de id e cam 22 mil pe an iar absentele te ajung cam la max. 10 mil pe an, exista intelegere si de la profi, dar asta depinde si de tine
anul 1 si 2 e mai complicata treaba dar daca treci de asta e floare la ureche, poti sa incerci daca vrei, e o chestie care merita si absentele nu te costa mai mult decat ai plati la ID, ca taxa de id e cam 22 mil pe an iar absentele te ajung cam la max. 10 mil pe an, exista intelegere si de la profi, dar asta depinde si de tine
Urmat facultate stiinte agricole, si dat licenta din zootehnie ( cresterea... pastravului de ex... )...draqdevil scrie:si...cu varianta ilie cum e?:)
Studiu individual mai mult, si mai vedem ce-o mai fi...

Poate isi revine agricultura in romania si "sarim" acolo...sau turismul

Mai am 2 ani, asa ca nu se stie ce se mai iveste...
-
- utilizator nou