Ajutor...facultate cu specializarea PISCICULTURA

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 06 Iul 2009, 07:27

eu am fost a Targoviste.-am renuntzat in primul an-avea cursuri la zi.
Fac Ing Mediului (acvacultura si piscicultura).O recomand celor care vor la zi.

Ilie -vreau si eu detalii,te rog.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 06 Iul 2009, 09:13

La Targoviste din cate stiu eu nu mai este sectie de piscultura !
Eu am terminat in ultima promotie ( 2007 ) !
Sorine depinde ce te intereseaza si dc anume vrei sa faci specializarea asta !
Daca vrei doar pentru cresterea pastravilor e ft buna varianta lu ilie desi mare lucru nu apuci sa inveti intr-un an de zile !
Daca vrei sa te specializezi in altele ar fi de recomandat sa faci cei 4 ani !
Incearaca sa cauti pe site-ul Facultatii de Agronomie de la Bucuresti ca ei s-ar putea sa aiba ID !
P.S. - daca ai nevoie de ceva matriale sau alte alea ( lucrare de licenta in pastravi ) da un semn si te ajut cu placere .

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Iul 2009, 10:26

rosu r. scrie:
Daca vrei doar pentru cresterea pastravilor e ft buna varianta lu ilie desi mare lucru nu apuci sa inveti intr-un an de zile !
Daca vrei sa te specializezi in altele ar fi de recomandat sa faci cei 4 ani !
Incearaca sa cauti pe site-ul Facultatii de Agronomie de la Bucuresti ca ei s-ar putea sa aiba ID !
P.S. - daca ai nevoie de ceva matriale sau alte alea ( lucrare de licenta in pastravi ) da un semn si te ajut cu placere .
La Agronomie n-au ID :(
Sincer, as vrea sa ma specializez in altele :) ( nu neaparat cresterea pastravilor), si sa fac 4 ani, dar UNDE SA GASESC??
Daca nu gasesc nicicum, varianta lui Ilie e cea mai buna, mai ales ca sunt si acasa :wink:
rosu r. scrie: P.S. - daca ai nevoie de ceva matriale sau alte alea ( lucrare de licenta in pastravi ) da un semn si te ajut cu placere .
Fii sigur Razvane ca apelez la tine, intai sa gasesc ce caut :wink:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 06 Iul 2009, 10:34

Macar asa de curiozitate cam in ce ai vrea sa te specializezi si pentru ce ai nevoie ?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Iul 2009, 11:02

Razvane, sincer nu prea am nevoie, pur si simplu imi place foarte
tare si vreau sa cunosc cat mai multe despre cresterea si modul de viata al pestilor, apoi daca se poate sa mai si muncesc in domeniu, e super :)
E mare lucru (zic io) sa faci ceea ce-ti place... :wink:

ps - tin minte acum vreo 12-13 ani cand ai zis: "Io o sa ma fac inginer piscicol", iar noi te-am "luat in ras"...Nu stiu de ce n-am uitat asta, poate ptr.
ca ai reusit sa faci ce ti-ai propus, cu toate ca aveai o varsta cam frageda :wink:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 06 Iul 2009, 11:12

Frumoase amintiri Sorine !
Daca vrei sa o faci pentru tine si ca sa stii cat mai multe varianta lu Ilie e cea mai Ok !
Crede-ma pe cuvant !
Daca nu esti pasionat de chimie , fizica , matematica si alte dinastea nu te apuca de o piscicultura de 4 ani pentru ca primii 2 ani sunt destul de grei ! Dupa ce intrii pe materii de specialitate e mult mai usor dar pana ajungi acolo o sa ai mari dureri de cap !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Iul 2009, 13:40

Sorine,din pacate nu vei invatza nici aici ce vrei sa stii despre pesti,ti-am zis ,prea putzin se vb.de capitolul asta,dar partea buna e ca-tzi potzi face totusi lucrarea de diploma din asa ceva ,crescatoriile de pastrav sau crap,de ex.insa trebuie mult studiu individual zic eu.

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 06 Iul 2009, 19:58

daca nu ma insel cand am facut eu fac in Bv la univ transilvania era fac de cinegetica in cadru careia exista si sectie de piscucultaura .. acu habar nu am daca mai e da merita incercat

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Iul 2009, 20:20

Kriss m-am uitat pe net dar n-am gasit sa aiba nici o sectie
de piscicultura... :( Au ID, dar n-au piscicultura, moooor... Sau poate n-am cautat eu cum trebuie.

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 06 Iul 2009, 20:31

acu 4 sau 5 ani stiu ca era , daca au sectie de cinegetica vezi de un telefon de acolo si suna-i ca poate pe net nu apare tot

Scrie răspuns