Ajutor...facultate cu specializarea PISCICULTURA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
La Targoviste din cate stiu eu nu mai este sectie de piscultura !
Eu am terminat in ultima promotie ( 2007 ) !
Sorine depinde ce te intereseaza si dc anume vrei sa faci specializarea asta !
Daca vrei doar pentru cresterea pastravilor e ft buna varianta lu ilie desi mare lucru nu apuci sa inveti intr-un an de zile !
Daca vrei sa te specializezi in altele ar fi de recomandat sa faci cei 4 ani !
Incearaca sa cauti pe site-ul Facultatii de Agronomie de la Bucuresti ca ei s-ar putea sa aiba ID !
P.S. - daca ai nevoie de ceva matriale sau alte alea ( lucrare de licenta in pastravi ) da un semn si te ajut cu placere .
Eu am terminat in ultima promotie ( 2007 ) !
Sorine depinde ce te intereseaza si dc anume vrei sa faci specializarea asta !
Daca vrei doar pentru cresterea pastravilor e ft buna varianta lu ilie desi mare lucru nu apuci sa inveti intr-un an de zile !
Incearaca sa cauti pe site-ul Facultatii de Agronomie de la Bucuresti ca ei s-ar putea sa aiba ID !
P.S. - daca ai nevoie de ceva matriale sau alte alea ( lucrare de licenta in pastravi ) da un semn si te ajut cu placere .
La Agronomie n-au IDrosu r. scrie:

Sincer, as vrea sa ma specializez in altele

Daca nu gasesc nicicum, varianta lui Ilie e cea mai buna, mai ales ca sunt si acasa

Fii sigur Razvane ca apelez la tine, intai sa gasesc ce cautrosu r. scrie: P.S. - daca ai nevoie de ceva matriale sau alte alea ( lucrare de licenta in pastravi ) da un semn si te ajut cu placere .

Razvane, sincer nu prea am nevoie, pur si simplu imi place foarte
tare si vreau sa cunosc cat mai multe despre cresterea si modul de viata al pestilor, apoi daca se poate sa mai si muncesc in domeniu, e super
E mare lucru (zic io) sa faci ceea ce-ti place...
ps - tin minte acum vreo 12-13 ani cand ai zis: "Io o sa ma fac inginer piscicol", iar noi te-am "luat in ras"...Nu stiu de ce n-am uitat asta, poate ptr.
ca ai reusit sa faci ce ti-ai propus, cu toate ca aveai o varsta cam frageda
tare si vreau sa cunosc cat mai multe despre cresterea si modul de viata al pestilor, apoi daca se poate sa mai si muncesc in domeniu, e super

E mare lucru (zic io) sa faci ceea ce-ti place...

ps - tin minte acum vreo 12-13 ani cand ai zis: "Io o sa ma fac inginer piscicol", iar noi te-am "luat in ras"...Nu stiu de ce n-am uitat asta, poate ptr.
ca ai reusit sa faci ce ti-ai propus, cu toate ca aveai o varsta cam frageda

Frumoase amintiri Sorine !
Daca vrei sa o faci pentru tine si ca sa stii cat mai multe varianta lu Ilie e cea mai Ok !
Crede-ma pe cuvant !
Daca nu esti pasionat de chimie , fizica , matematica si alte dinastea nu te apuca de o piscicultura de 4 ani pentru ca primii 2 ani sunt destul de grei ! Dupa ce intrii pe materii de specialitate e mult mai usor dar pana ajungi acolo o sa ai mari dureri de cap !
Daca vrei sa o faci pentru tine si ca sa stii cat mai multe varianta lu Ilie e cea mai Ok !
Crede-ma pe cuvant !
Daca nu esti pasionat de chimie , fizica , matematica si alte dinastea nu te apuca de o piscicultura de 4 ani pentru ca primii 2 ani sunt destul de grei ! Dupa ce intrii pe materii de specialitate e mult mai usor dar pana ajungi acolo o sa ai mari dureri de cap !
- kriss-wolf
- veteran
- kriss-wolf
- veteran