Abuzurile moderatorului Michael

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Iul 2008, 15:59

Gerula scrie: Oricum, hai sa discutam strict despre Michael, repet, daca sunt singurul caruia i se pare ca a sarit calul va trebui sa recunosc ca am gresit, si nu-mi place deloc lucrul asta :lol:

Se pare ca esti cam singurul care il gaseste pe Michael vinovat, dar asta nu mai mira pe nimeni.Eu zic sa o lasi mai moale si totul va fi bine. Nu are nimeni nimic cu tine atat timp cat nu cautzi galceava. :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 31 Iul 2008, 16:01

leba scrie: de partea cu gramatica sufera destui, cred ca 10 % din forumisti o omoara sistematic, vrand-nevrand.
N-am venit NICIODATA cu argumentul "gramatica" atata timp cat respectivul avea bun simtz. Dar cand se baga la ironii si crosswords si el vorbeste de zici ca are piercing in limba cu un offset de 5/0, cam trebuie sa-i aratzi :arrow:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 16:04

leba scrie:
partial adevarat.
de partea cu gramatica sufera destui, cred ca 10 % din forumisti o omoara sistematic, vrand-nevrand.
si chestia cu "mogulii" se aplica, din moment ce de-a lungul istoriei au fost banati doar 2-3 membri (ma-nsel?), si aia dupa destule chestii naspa.

dar, tineti cont ca uneori combinatia "mogul-pescar bun" e intalnita des.
bat campii? :)
La partea cu "intalnita des" cam da ;).

Adeline, nu mira pe nimeni faptul ca sari la concluzii de-astea dupa ce doar 5-6 useri din cele cateva mii si-au dat cu presupusul :roll:. Hai sa asteptam sa vedem ce zice "vox populi", OK?

Eu astept inca raspunsul lui Tavi ;).
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Iul 2008, 16:12

Gerula scrie:
Tavi scrie:
wrong Gerula. Nu devia de la propriul tau subiect.
Exprimarea corecta este:
" ... daca sun singurul caruia i se pare ca va sari calul ....."
deci la timpul viitor, da?

Interpretarea ta este tendentioasa, ma faci sa ma repet: Michael nu te va bana pentru ceva cu nu ai facut. Deci nu este vorba de nici un abuz in cazul asta.
Adica tu sustii ca nu este un abuz sa-l ameninti pe un user cu un ban selectiv/nejustificat?
offff, Gerula sunt sigur ca ai sesizat nuanta.
Dar daca totusi insisti:
teoretic si la modul general, a ameninta un user cu ban selectiv/nejustificat este un abuz.
DAR sunt convins ca nu este cazul aici, nu asta a vrut Michael sa spuna.
Ai fortat tu nota interpretand strict textual ce a scris el si marsand pe ideea asta.
E clar acum?
Mai explicit de atat nu pot fi. :evil:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Iul 2008, 16:16

Cred ca am nevoie de ajutor aici.
In afara de Gerula, mai e cineva care nu a inteles ce am vrut sa zic? Am eu probleme in a ma face inteles?
Multumesc

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 16:26

Mai, stai linistit ca inteleg bine ce vrei sa spui acum, doar ca nu sunt de acord. Mie mi s-a parut ca, in loc sa incerce sa ameninte nediscriminatoriu, pe toti userii care incalca regulamentul Michael a comis un act de moderare selectiva, amenintandu-ma doar pe mine.

Nu e musai sa avem aceeasi parere ;).
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Iul 2008, 16:33

Nu e musai sa avem aceeasi parere dar asteptai un raspuns de la mine, nu?
Eu aveam impresia ca-ti raspunsesem deja, nush de ce 8) .

In fine, declaram ca suntem de acord ca nu suntem de acord.
Mai vrei vreun raspuns?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Iul 2008, 16:33

Tavi scrie:Cred ca am nevoie de ajutor aici.
In afara de Gerula, mai e cineva care nu a inteles ce am vrut sa zic? Am eu probleme in a ma face inteles?
Multumesc
ma numesc leba si nici eu nu am inteles ce vrea sa zica tavi.
boon? :twisted:

p.s. nu am observat vreodata asa-numita "moderare selectiva" la Michael, nici macar vis-a-vis de Gerula. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 31 Iul 2008, 16:59

Cu riscul de a-l necaji pe Gerula, singura problema pe care-o am cu Michael e ca nu vrea sa zica detalii despre atat de des invocata emisiune a lui Tzarus in care a participat The One.

Hai mai Michael - unde se poate vedea, de unde se poate downloada (sau fura - :wink: :wink: :wink: )? Nu mai tzine atata-n tine! Cred ca nu-s singurul interesat, nu?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Iul 2008, 17:00

Gerula , mi se pare ca nu prinzi niste treburi , si chiar ma mira lucru asta :lol:

1. Pe forumu asta , tu , Gerula , de ori de cite ori se va arunca o moneda in aer va cadea nefavorabil pentru tine , pentru ca ai antecedente :lol: :lol:

2. Si eu am avut niste contre cu moderatoru Michael , se pare insa ca am trecut peste ele amindoi , insa tu nu ai fi Gerula daca ai face asta :lol: :lol:

3. Se presupune ca esti aici ca sa ne distrezi ( ma rid la unele faze , ai talentu de-a scoate si a doua fata a anume indivizi de pe aici , si asta-i meritu tau ) deci lasa vrajeala ieftina si baga mare in stilu care te-a consacrat :lol: :lol: :lol:

4. Fir Intins!!! :lol:

Închis