a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu am vazut meciul fiindca consider ca nu se merita sa pierd timpul uitandu-ma la echipe romanesti si in general la acest sport pe care l-am practicat si indragit f mult la un moment dat, dar care la ora actuala numai sport nu este, este ditamai bussinesul unde primeaza interesele si cei mai multi bani ( se invart sume fabuloase pt mai nimic)
totusi, revenind la subiect, nu pot sa nu remarc urmatoarele:
- esti o echipa de fotbal cu pretentii, marchezi acasa la tine 3 goluri fara sa primesti niciunul pana la un moment dat si totusi la final pierzi???
indiferent cum ai pierdut si care au fost motivele, la acel scor nu aveai dreptul sa pierzi, asta daca jucai fotbal.
- esti jucator al unei echipe care conduce pe terenul propiu cu 3-0 si tu faci un fault grosolan, lasandu-ti echipa in inferioritate si te mai numesti jucator profesionist platit cu carute de bani??!!
- cat din cele 4 minute de prelungiri dictate de arbitru s-au jucat initial??
la scuze si acuze nu ne intrece nimeni, dar..................
totusi, revenind la subiect, nu pot sa nu remarc urmatoarele:
- esti o echipa de fotbal cu pretentii, marchezi acasa la tine 3 goluri fara sa primesti niciunul pana la un moment dat si totusi la final pierzi???
indiferent cum ai pierdut si care au fost motivele, la acel scor nu aveai dreptul sa pierzi, asta daca jucai fotbal.
- esti jucator al unei echipe care conduce pe terenul propiu cu 3-0 si tu faci un fault grosolan, lasandu-ti echipa in inferioritate si te mai numesti jucator profesionist platit cu carute de bani??!!
- cat din cele 4 minute de prelungiri dictate de arbitru s-au jucat initial??
la scuze si acuze nu ne intrece nimeni, dar..................
Corect! Eu sper sa-l sanctioneze drastic pe berbecul ala de Kapetanos(sau cum plm se scrie- esti jucator al unei echipe care conduce pe terenul propiu cu 3-0 si tu faci un fault grosolan, lasandu-ti echipa in inferioritate si te mai numesti jucator profesionist platit cu carute de bani??!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Sunt de acord ca din alea 4 minute de prelungire initiale nu s-au jucat toate...dar , vorba alora de la sport.ro, stie cineva vreun meci care s-a jucat pana in minutul 98??? In cupe??? Si nu ma refer la exceptii de una pe an... Oricate targi si oricat ar fi tras de timp unul sau altul dintre jucatori, mie nu-mi vine in minte nici unul macar...pana in minutul 98...asta vroia sa fie el mai catolic decat Papa...
Si din ce am vazut, tantalaul nu e la primul meci facut varza...ba mai mult, si-a luat-o pe teren din ce am vazut...asta nu o fi un semnal de alarma ca e o catastrofa? Cum il deleaga aia de la UEFA? Ca la noi daca Balaj facea praf in halul asta un meci, il suspendau aia pe vreo 134 de ani cu posibilitatea de a se intoarce in arbitraj pentru buna purtare dupa 93...
Si din ce am vazut, tantalaul nu e la primul meci facut varza...ba mai mult, si-a luat-o pe teren din ce am vazut...asta nu o fi un semnal de alarma ca e o catastrofa? Cum il deleaga aia de la UEFA? Ca la noi daca Balaj facea praf in halul asta un meci, il suspendau aia pe vreo 134 de ani cu posibilitatea de a se intoarce in arbitraj pentru buna purtare dupa 93...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
pai si ce? arbitrul ala a dat cele 3 goluri ale italienilor?
Eu vad treaba asa: conduci cu 3 la 0 din primul sfert de ora al meciului si te kk pe tine pentru un minut in plus de prelungire? pai putea sa prelungeasca meciul pana in minutul 120 si tot nu aveau voie sa te egaleze, asta daca esti echipa de fotbal cu jucatori profesionisti, din cate am observat Steaua e echipa de 30 de minute. Eu propun sa se apuce de handbal, acolo sunt mai scurte reprizele si poate reusesc sa faca fata pana la sfarsitul meciului, plus ca se cronometreaza doar timpul efectiv de joc.
Tipic romanesc, tragem de timp, simulam, doar doar se termina meciul si scapam, daca nu ne merge facem scandal ca noi suntem cei furati.
Si sunt stelist, dar asta-i realitatea.
Eu vad treaba asa: conduci cu 3 la 0 din primul sfert de ora al meciului si te kk pe tine pentru un minut in plus de prelungire? pai putea sa prelungeasca meciul pana in minutul 120 si tot nu aveau voie sa te egaleze, asta daca esti echipa de fotbal cu jucatori profesionisti, din cate am observat Steaua e echipa de 30 de minute. Eu propun sa se apuce de handbal, acolo sunt mai scurte reprizele si poate reusesc sa faca fata pana la sfarsitul meciului, plus ca se cronometreaza doar timpul efectiv de joc.
Tipic romanesc, tragem de timp, simulam, doar doar se termina meciul si scapam, daca nu ne merge facem scandal ca noi suntem cei furati.
Si sunt stelist, dar asta-i realitatea.
daca mai vrea cineva vreo dovada ca suntem coada Europei, sa se uite la meciul cu Franta...desi Chivu si mai ales Pantilimon au facut cite ceva...ne-am luat gol din offside...se pare ca acu si portughezii sunt anti-noi...
m-am cam saturat de "civilizati" din astia...fura mai ceva ca-n ferentari...eu i-as suspenda multa vreme...pina imi aduc aminte de ei sa fie batrani...
m-am cam saturat de "civilizati" din astia...fura mai ceva ca-n ferentari...eu i-as suspenda multa vreme...pina imi aduc aminte de ei sa fie batrani...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!