a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2010, 07:49

ULK scrie:A fost cu emotii...dar am reusit...
Hai CFR!...Poate, poate si la Iasi ...desi..nu sunt sigur. Vaslui are o echipa bine inchegata....Oricum seara de ieri a fost frumoasa...Am fost unul din cei 22.000 :) :bere: :respekt: :cooler:
Fericitule! :lol: O nunta m-a tinut departe de eveniment...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Mai 2010, 08:50

Bravo CFR, ma bucur ptr ei. Au jucat in general curat, fara blaturi, poate mic ajutor de la arbitri dar ocazional. Ca dinamovist ma bucura doar un lucru - ca le am tras-o la steliosi in cele 2 meciuri si ca nu au luat ei campionatul. Sper sa ramana nea Jiji la ei pana in 2020! :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Mai 2010, 17:53

Aaaaa...era sa uit! :lol:
Bravo CFR! Al doilea event! Supershow aseara in Gruia... :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Mai 2010, 22:30

Felicitari si vasluienilor....meritau sa castige, au aratat fotbal ...dar un dram de noroc nu strica...asta e. Bravo CFR, felicitari!!!! :bere: :cooler:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Sep 2010, 20:58

nu sunt stelist dar imi pare si mie rau pt. ce s-a intamplat in seara asta. Polonezul ala efectiv si-a batut joc de jucatori, suporteri, etc. :evil:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 30 Sep 2010, 21:01

Un BOSCHETAR de arbitru manca-l-ar cainii de zdreanta...un ordinar...se vede ca la romani nimeni nu se uita din pacate :(

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Oct 2010, 10:57

Eu as spune ca un polonez si un grec :twisted: si-au batut joc de Steaua... :cry:
Desi nu sunt stelist imi pare rau de Steaua!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Oct 2010, 13:15

zamfi scrie:Eu as spune ca un polonez si un grec :twisted: si-au batut joc de Steaua... :cry:
Desi nu sunt stelist imi pare rau de Steaua!
Exact!!! Un polonez, un grec, un machedon oier plus a naibii mentalitatea asta mioritica, fatalista a romanilor! Dam 3 goluri, uraaaaa, apoi intram cu fundu in poarta si asteptam sa vina peste noi "baciul muntean si al moldovean" (ma rog, bacii italian si polonez in cazul asta) :lol: .Polonezul oricum are pielea de pe spate batucita...doar a mai fost batut de fotbalisti, antrenori etc. De aia era si asa linistit.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 01 Oct 2010, 14:32

Desi n-am inteles de ce au fost aratate 4 minute de prelungiri...m-am resemnat...dar a trecut al cincilea...al saselea...probabil ca in Polonia timpul curge altfel, minutul are 120 de secunde, altfel nu-mi pot explica cele 8 minute de prelungiri...bai borki sau cum mm te cheama...ferice de mama care te-a facut...dar sper sa nu fi trait sa te vada si arbitrind...Sunt in stare sa pun pariu ca meciul ar fi durat pina ar fi marcat broscarii...acolo se invart banii, nu la Romania...
...eu cred ca tootusi e ceva mai presus de meci...porcica stie el ceva...mafia pariurilor din care cu onor face parte...
Sa-i dea Dumnezeu la polac dupa suflet...ca prea a fost idiot...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Oct 2010, 16:51

...nu am vazut meciul si imi pare rau si mie pt Steaua , dar...
...de ce intotdeauna incercam sa gasim motive pentru esecul echipelor preferate , fie ele de club cat si echipe nationale din diferite sporturi
...exemple de motive : starea proasta a terenului , ne fura arbitrii , am trecut printr-o "pasa" proasta , sosirea in ultimul moment si cazarea proasta, etc
...de ce nu recunoastem ca in ultima vreme suntem "varza" si la capitolul sport ? ...poate cateva exceptii , dar la capitolul fotbal , chiar "varza tocata"... :cry:

Scrie răspuns