orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Mos Martin scrie:Ce echipa avea Corvinul in anii '80!
Cand Rednic a plecat la Dinamo, l-a luat si pe Ando cu el, erau tineri, a spus ca nu pleaca daca nu merge si Andone. Mai apoi a plecat si Mateut.
Zamfi, mergeai la meciuri la Hunedoara ?
Scuze pentru intarziere...Sigur ca mergeam! Acolo am crescut! Odata cu marea echipa a lui Corvinu! Cu Gabor (care era totusi mai mare ) am jucat , odata (

) chiar fotbal la Generala 2! Si portarul Alexa locuia sub mine pe Mihai Viteazul , bloc B1...
Scuze de off topic.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Mugurstefan
- veteran

Deci :
STEAUA ! STEAUA ! STEAUA ! STEAUA !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Fario_nebunu
- veteran

Steaua, steaua, mi-a mancat luleaua....scuzati expresia!

Ce m-am bucuurat aseara ca au remizat ciobanasii baciului Becali cu manjii lui Poli! In felul asta creste probabilitatea ca CFR sa devina campioana!
Oricuum, Lacatus isi confirma supranumele de Fiara....ati vazut cum s-a repezit la cei de pe banca lui Poli! Cred ca daca avea saracu bricheta ar fi aruncat cu ea si in Iancu si in Ganea! Parerea mea e ca Laca s-a "europenizat" mult dupa ce a devenit antrenor! Ca jucator era f golan, scuipa adversarii, injura....acum se stapaneste mai bine. Oricum bravo lui, un tigan de satra care si-a depasit mult conditia si a ajuns cineva! El, Ilie Dumitrescu, Banel, Danciulescu....etnia asta a dat si ceva talente sportive nu doar Mailat et co!

-
Bodnar
- junior

-
Ce se mai bucura lumea cand face Steaua un egal

Eu nu am vazut sa joace ceva Poli aseara. Au dat un gol ametit cand toata lumea stia ca mingea a iesit in out. Steaua a avut ceva ghinoin atata tot. Daca o sa termine pe locul 2 tot o sa faca mai multe puncte ca CFR Cluj in UEFA.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
-
attilaf
- veteran

Hai mai ca nu e chiar asa...Aseara toata lumea a vazut o echipa a Timisoarei care a jucat cu rezerve, iar Steaua nu a putut sa bata. Si treaba asta nu se datoreaza TImisoarei...ci neputintei Stelei. As zice ca principalul vinovat e Lacatus pentru ce echipa a bagat aseara in teren, pentru neintroducerea unui jucator de creatie in locul lui Dica (adica Dayro Moreno), ci l-a titularizat pe Neaga. Apoi, faptul ca Banel a jucat mai mult de 25 de minute a fost alta greseala...si tot asa. Nu se poate sa il tii pe Habibou pe margine..si sa joci cu Vali Badea.... Inafara de Dayro Moreno, nicio schimbare facuta de Lacatus nu a fost reusita. Pacat ca Lacatus are ceva cu Dayro Moreno ca e foarte probabil ca acel "ceva" sa il coste un titlu pe care pana mai ieri il avea aproape sigur in palmares.
PS. Eu nici acum nu inteleg cum cel mai bun fundas central din tur (adica Ionut Rada) nu a prins niciun minut in retur la Steaua. Si inca nu pot intelege cum, jucatori straini pe care s-a platit milioane bune de $, fac tusa, in conditiile in care au aratat ca au valoare cel putin la fel de mare ca a "titularilor"
-
Lauru
- utilizator constant

-
Fario_nebunu scrie:Steaua, steaua, mi-a mancat luleaua....scuzati expresia!

Ce m-am bucuurat aseara ca au remizat ciobanasii baciului Becali cu manjii lui Poli! In felul asta creste probabilitatea ca CFR sa devina campioana!
Oricuum, Lacatus isi confirma supranumele de Fiara....ati vazut cum s-a repezit la cei de pe banca lui Poli! Cred ca daca avea saracu bricheta ar fi aruncat cu ea si in Iancu si in Ganea! Parerea mea e ca Laca s-a "europenizat" mult dupa ce a devenit antrenor! Ca jucator era f golan, scuipa adversarii, injura....acum se stapaneste mai bine. Oricum bravo lui, un tigan de satra care si-a depasit mult conditia si a ajuns cineva! El, Ilie Dumitrescu, Banel, Danciulescu....etnia asta a dat si ceva talente sportive nu doar Mailat et co!

adevarul e ca dinamo joaca fotbal...in comparatie cu steaua....buni domle!!!!!
-
Mugurstefan
- veteran

Bodnar scrie:Ce se mai bucura lumea cand face Steaua un egal

Eu nu am vazut sa joace ceva Poli aseara. Au dat un gol ametit cand toata lumea stia ca mingea a iesit in out. Steaua a avut ceva ghinoin atata tot. Daca o sa termine pe locul 2 tot o sa faca mai multe puncte ca CFR Cluj in UEFA.
Voi nu vedeti ca de cand Steaua se inspira din metodele dinamoviste de a lua campionatul, are de al an la an performante dinamoviste prin cupe ???
Nu a platit dinamo cu varf si indesat campionatul 'luat' anul trecut prin cupe ??
"bricheta galbena', cele 2 penaltiuri, si multe alte manarii se vor intoarce intr-o zi cand ti-e lumea mai draga impostriva stelei.
Cu dobande bineinteles !!
De fapt, ce blestem mai mare puteti avea stelistilor decat sa-l aveti pe Becali - Baci pana la sfarsitul vietii voastre !
suferiti , suferiti, asa... ca atunci cand " castiga " titluri va dati genii ...Ha Ha Ha
STEAUA ! STEAUA ! STEAUA ! STEAUA !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
attilaf
- veteran

Mugurstefan scrie:
De fapt, ce blestem mai mare puteti avea stelistilor decat sa-l aveti pe Becali - Baci pana la sfarsitul vietii voastre !
!
Lasa ca nici cu Jabba the Hutt Iancu nu mi-e rusine...
-
luci_t
- veteran

-
attilaf scrie:Mugurstefan scrie:
!

sau seicul iancu

-
Lauru
- utilizator constant

-
attilaf scrie:Mugurstefan scrie:
!
genial!!!!
eu sunt fan SW...si nu stiam de unde mi se poare cunoscut!!!