orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

andone e un dinamovist....
O fi...dar e nascut in Spalnaca -jud.Alba si a crescut si a invatat fotbal langa blocul meu (de atunci) la Corvinu Hunedoara!

Dupa aceea ...nici nu mai conteaza...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Mos Martin
- utilizator constant

-
Ce echipa avea Corvinul in anii '80!
Cand Rednic a plecat la Dinamo, l-a luat si pe Ando cu el, erau tineri, a spus ca nu pleaca daca nu merge si Andone. Mai apoi a plecat si Mateut.
Zamfi, mergeai la meciuri la Hunedoara ?
-
Mugurstefan
- veteran

E timpul sa se ia masuri , nu doar vorbe. S-a ajuns prea departe cu violenta pe stadioane!
Pacat de meci, suporterii Rapidului chiar nu avea de ce sa dea in arbitru !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
p5ih0
- veteran

-
mi so acrit, chit ca sunt microbist, nu cred ca o sa ma mai uit la prea multe meciuri din campionatu intern dupa meciu de azi...

-
tali
- veteran

-
niste derbedei suporterii rapidului

Chiar daca sunt stelist nu vroiam ca Steaua sa castige asa dar ce sa le faci daca nu stiu sa-si sustina echipa!!!
-
Mugurstefan
- veteran

Tocmai e un reportaj pe Discovery despre fenomenul Hoologans in UK si cum au castigat razboil politia engleza cu ei !
@Tali, tu mergi pe stadion ?
ca nu cred ca sunt toti derbedeii adunati in Giulesti, de fapt fiecare galerie isi are 'falitii ei' ca sa zic asa !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
attilaf
- veteran

Eu zic ca s-a creat un precedent! De acum inainte orice "atac" din tribuna trebuie sanctionat! si nu pierde sclavul care arunca, ci pierd echipele. Sunt curios oare daca conducatorii cluburilor vor face ceva pentru a preveni asfel de iesiri. Eu unul, daca eram suporter si il vedeam pe nemernicul ala ce a aruncat in teren, il linsam...si apoi il dadeam si pe mana jandarmilor. Pentru 1-2-10 huligani sufera o echipa intreaga.
In Spania, acum o saptamana, cand un suporter a aruncat o sticla de apa minerala si i-a spart arcada portarului advers, nu a putut sa fuga, caci a fost retinut de suporteri si stewarzi... Acolo prostia este sanctionata de cei din jur, la noi....
-
tali
- veteran

-
Mugurstefan da merg la meciurile de acasa ale Stelei dar niciodata nu stau in galerie pt ca nu-mi place, i-am facut derbedei pe aia de la tribuna a-II-a acolo unde era galeria rapidului!
-
OvidiuRus
- veteran

rusine lui Becali , inca pute a branza , dar ce sa faci are bani nene si face ce vrea din : fotbal , oameni si campionat, lasa butoanele BAA oierule !

-
Mugurstefan
- veteran

Netoiu si Cartu , dupa ce l-au cumparat pe Canu de la Poli TM sa tranteasca meciul pentru Mioveni acum au de gand sa stea capra in fata Stelei contra unei sume frumoase.
Uite asa se face performanta in campionatul romanesc.
Dar sunt o groaza de stelisti, care se cred superiori doar prin faptul ca tin cu Steaua si vai vai ce palmares frumos are ea, si care o sa-ti spun ca de fapt Steaua joaca curat si merita sa castige.
Sa-i lasam sa se amageasca in liniste.
Mugur Dixit !