Ai ales semnatura special pt,,fotbaliatorii''nostrii?nimic nu este mai trist k mediocritatea in viciu
a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
din pacate tot Carlos
Mama, mama.... ce de meci!!! Lionul ne-a facut sa aplaudam 0-3.
Iar Carlos mi-a dat deja-vu cu repetir.
Ori nu-i pe treaba lui ori e imatur.
In rest ... c***t in traista!!
-
- veteran
Re: din pacate tot Carlos
shoricelu scrie:Mama, mama.... ce de meci!!! Lionul ne-a facut sa aplaudam 0-3.
o echipa mare Lyon-ul, dar mare pacat ca am luat 2 goluri pe faze fixe si pe greselile noastre...dintre care cea a lui Carlos este inacceptabila! este un portar de reflex f. bun dar de iesit pe mingi nu are nici o treaba cu aceasta situatie...asa este el, ne toarna atunci cand nu te astepti ca si la Middlesborough, atuncea ne-a privat de jucarea unei finale de cupa europeana cu isirile lui aiurea din poarta pe mingile inalte!
oricum Lyon-ul ne-a predat o lectie de fotbal in Champions League cu posesia mingii de 75%!
carlos e bufon (nu Bufon
) si nu portar. ca sa faca performanta tre' sa scape de el.
Lyon.ezii au fost buni, s-a vazut destul de clar diferenta de valoare.
speram cu Madridul sa-si revina bajetii...

Lyon.ezii au fost buni, s-a vazut destul de clar diferenta de valoare.
speram cu Madridul sa-si revina bajetii...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
-
- veteran
steaua din pacate a jucat in 10...maimuta era plecata la circ...in loc sa aduca atatia fotbalisti care pana acum au fost invizibili, mai bine il dadeau pe carlos si aduceau un portar de valoare; thereau parca a venit din liga 3 franceza, nu?Sorin scrie:,,Meciu cu steaua a inceput ,, - aflasera si ei oare ?![]()
Thereau a venit din liga a doua franceza. Din pacate, diferenta de valoare si de experienta este prea clara pentru a ne permite sa visam frumos! Dupa ca am vazut rezumatul meciului Real-Kiev am renuntat sa ma mai gandesc ca baietii isi vor reveni cu Real. Din pacate, Steaua nu a mai jucat nimic dupa meciul de la Kiev - nici in campionat (a batut Bistrtia ajutata de arbitru) si nici cu Lyon. La o analiza la rece a jocului Stelei, ne vom da seama ca este si ea, ca si "nationala" o achipa mioritica: orice meci considerat mare il abordeaza cu fundul in poarta, iar la final ne lamentam degeaba. Pana nu vom scapa de acest joc imbatranit implementat foarte bine de catre Iordanescu atat la nivel de jucatori cat si de antrnori, nu vom avea nici o sansa la performanta europeana de nivel inalt! Parerea mea!
Am ales semnatura asta cu mult timp in urma cand mi-am dat seama k in tara asta se preaumbla cu jumatatzile de masura ....dar vine k o manusha pe meciul stelei de aseara....Jonin scrie:Ai ales semnatura special pt,,fotbaliatorii''nostrii?nimic nu este mai trist k mediocritatea in viciu

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....