a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Remarcabil rezultat si un joc f bun pt steaua
nu pot sa nu remarc insa aberatiile celor doi ''comentatori '' de la proteve : ex -strungarul Costi Mocanu si Mihai mironica......
,, Juninho pernambucano ar trebui sa invete de la Dica cum se bat loviturile libere
''
'' Romanii asteapta infrgurati de 10 ani acest meci '' - ....nu stiam io de nu puteam dormi ....
,, Carlos inca nu ne-a aratat bijuetriile ''.......DOAMNE FERESTE !!! chiar nu as fi curios sa i le vad ....
si o sa ne mai astepte o noua invazie pe micile ecrane a ciobanului latifundiar in care sa ne explice ca ,, asa cum aum castigat cu steauaaaaaaaaa......asa voi conduce si taraaaaaaaaaaa''.....
astept cu nerabdare reinvierea sintagmei ,, echipa noastra campioana ''
pana atunci , felicitari jucatorileor !!!
nu pot sa nu remarc insa aberatiile celor doi ''comentatori '' de la proteve : ex -strungarul Costi Mocanu si Mihai mironica......
,, Juninho pernambucano ar trebui sa invete de la Dica cum se bat loviturile libere

'' Romanii asteapta infrgurati de 10 ani acest meci '' - ....nu stiam io de nu puteam dormi ....
,, Carlos inca nu ne-a aratat bijuetriile ''.......DOAMNE FERESTE !!! chiar nu as fi curios sa i le vad ....
si o sa ne mai astepte o noua invazie pe micile ecrane a ciobanului latifundiar in care sa ne explice ca ,, asa cum aum castigat cu steauaaaaaaaaa......asa voi conduce si taraaaaaaaaaaa''.....
astept cu nerabdare reinvierea sintagmei ,, echipa noastra campioana ''
pana atunci , felicitari jucatorileor !!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- senior
Din pacate am avut parte de un spectacol de factura cea mai proasta asa cum am fost obisnuiti de catre fotbaliatorii romani cu ML,Z4 si Cayenne....dar asta este normal....am jucat cu o echipa de extraterestrii in care ei au trei c***e si femeile lor si ele cate patru cinci mamele....
Am mai zis ca o sa ma las de sportul asta national_trist de privitori la nulitatzi....poate sunt eu masochist...
Am mai zis ca o sa ma las de sportul asta national_trist de privitori la nulitatzi....poate sunt eu masochist...

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....