9 motive pentru care sunt un pescar mai bun decit voi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cu succes-mobilul?pasek scrie:ATENTIE,
simbata ma duc la olt !
sau dunare
( e aceeasi distanta)

bine ca ne-ai avertizat.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
la dunare la pescuit, in dunare cu manelistiiIonut the carp scrie:la dunare sau in dunare??![]()
![]()
![]()
![]()

piticule o s-o incerc si pe aia cu pre la ta cu toate ca cred ca o sa fie un pic mai dificil de condus dar o sa privesc chestia asta ca pe un nou sport extrem
apropo de superstitii: acum vreo o luna jumate intr-o seara am avut urmatoarea discutie cu bunica-mea (84 ani):
-ce faci muma?
-imi pregatesc sculele ca plec dimineata la stiuca cu un prieten ( bodi1971)
-foarte bine, sa aveti grija, sa va imbracati bine, sa nu cadeti din barca...etc
cind dau sa ies pe poarta bunica-mea: succes muma si bafta!
am ramas impietrit pe moment apoi am stat pret de o tigare in cumpana daca sa duc sculele inapoi sau sa ma fac ca nu am fost atent la urare...
pina la urma am decis totusi sa mergem pe balta; rezultatul 6 stiuculite intre 700gr si 1.2 kg, una dintre cele mai bune partide
in rest ... we are the best!
Re: 9 motive pentru care sunt un pescar mai bun decit voi
pasek scrie:[...]asa ca primul lucru care il vad in dimineata respectiva este ditamai numele firmei...
firma se numeste SUCCES

piticule, n-ai mentionat mistourile de seara, la spritz. pai, zii asa: dupa o partida absolut fabuloasa in care ai spalat naluci ca fraierul si restu au prins fara exceptie e normal sa-i iei pe toti la baza, nu?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- johnnybravo
- Moderator