ajutati-ma va rog cu niste sfaturi, idei sa ma scap o data de cautarile astea prelungite care-s parca mai greoaie decat cele dupa scule de pescuit

deci, vreau o masina:
- buget 4-5000euro max (nu vreau sa bag mai mult in prima masina pana nu-mi fac mana)
- consum mic 5-6l/100km, deci diesel, motor 1.9-2.0
- marca: vw - golf, opel - astra, skoda - octavia (din cautarile mele cam astea ar fi cele mai ok la capitolul calitate-pret, dar sunt deschis la orice alta propunere)
- portbagaj mare, de preferat model combi ca sa imi incapa kingfisheru in el

- an fabricatie 1998+ (nici chiar ultimu' harb nu l-as lua)
- kilometraj fake sau real nu conteaza asa mult, intetionez sa tin masina 1-3ani si sa o pot vinde mai departe (deci pana in 200.000km?)
- scopul: pescuit la Dunare deci curse de cca 300-600km dus-intors fara sa imi dea emotii ca ma lasa-n drum

Am posibilitatea sa merg lunar la Wolfsburg dar din cercetari se pare ca nu e o locatie tocmai buna pt masini ieftine, ma uit si pe piata romaneasca, parca vad ca nu se merita tot deranjul sa aduc o masina de dincolo si sa mai platesc cat mai platesc ca sa ma vad cu ea pe sosea....
Deci ce sa iau, de unde? orice sfat pe tema asta e bine venit, hai ca incepe acu sezonu si m-am saturat de trenuri si microbuze ca sa ajung la apa

merci