caut masina, max 5000euro, recomandari?

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

caut masina, max 5000euro, recomandari?

Mesaj de johnnybravo » 06 Mar 2010, 20:14

salutare,

ajutati-ma va rog cu niste sfaturi, idei sa ma scap o data de cautarile astea prelungite care-s parca mai greoaie decat cele dupa scule de pescuit :D

deci, vreau o masina:
- buget 4-5000euro max (nu vreau sa bag mai mult in prima masina pana nu-mi fac mana)
- consum mic 5-6l/100km, deci diesel, motor 1.9-2.0
- marca: vw - golf, opel - astra, skoda - octavia (din cautarile mele cam astea ar fi cele mai ok la capitolul calitate-pret, dar sunt deschis la orice alta propunere)
- portbagaj mare, de preferat model combi ca sa imi incapa kingfisheru in el :D
- an fabricatie 1998+ (nici chiar ultimu' harb nu l-as lua)
- kilometraj fake sau real nu conteaza asa mult, intetionez sa tin masina 1-3ani si sa o pot vinde mai departe (deci pana in 200.000km?)
- scopul: pescuit la Dunare deci curse de cca 300-600km dus-intors fara sa imi dea emotii ca ma lasa-n drum :? altfel am inca dacia lu' bunicu la dispozitie :D

Am posibilitatea sa merg lunar la Wolfsburg dar din cercetari se pare ca nu e o locatie tocmai buna pt masini ieftine, ma uit si pe piata romaneasca, parca vad ca nu se merita tot deranjul sa aduc o masina de dincolo si sa mai platesc cat mai platesc ca sa ma vad cu ea pe sosea....

Deci ce sa iau, de unde? orice sfat pe tema asta e bine venit, hai ca incepe acu sezonu si m-am saturat de trenuri si microbuze ca sa ajung la apa :D

merci

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 06 Mar 2010, 20:33

nici nu stiu de unde sa incep! :shock:
in primul rand ma refer la motorul diesel care face ca pretul sa creasca un pic peste cel pe benzina dar in acelasi timp o masina diesel adusa de afara are mai multi km(consum mai mic inseamna ca si-a permis mai multi km cu ea deci e logic) la care se mai adauga pretul de intretinere mai mare la masinile diesel.deci la capitolul asta iti recomand sa te mai gandesti!!!!
eu am adus cateva masini de afara si ii cunosc si pe cei care lucreaza in domeniu, in special cei care fac schimburi(printre care am si o ruda) deci stiu cam ce harburi se gasesc in circulatie.de pe acuma iti spun ca o sa ai dureri de cap cu ea orice model o fii
la masinile sh in primul rand conteaza NOROCUL
daca te intereseaza mai multe pune intrebari mai tintite.eu in primul rand nu m-as atinge de o masina second.la tine daca am inteles vrei sa faci foarte multi km cu ea.daca pe an faci peste 25k atunci se merita un diesel daca te mentii in limita de 15k eu zic ca benzinaru e mai bun.
o alta problema mai este daca vrei sa o ieei de aici sau de afara.taxe pretul adusului in tara,cheltuieli pe acolo sa o cauti plus taxa de inmatriculare.sunt multe chestii care se adauga la o masina si la care nu te gandesti.de ex la masinile cu distributie pe curea imediat ce o inmatriculezi tre sa le schimbi distributia care costa.plus consumabilele.iti spun asta daca vrei sa ai o masina care se fie cat de cat pusa la punct sa nu te lase in drum ca e naspa.
etc etc etc
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 06 Mar 2010, 20:38

1.9tdi ww combi parerea mea dak vrei de tavaleala logan combi diesel bun si tine la tavaleala :lol:

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 06 Mar 2010, 20:44

cauta la firmele de leasing, gasesti chestii bune si f ieftine.

djtood
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de djtood » 06 Mar 2010, 21:25

la 6000 EU gasesti logan nou de 1.4 benzinar numai bun pentru ce vrei tu :) si il si poti pastra mai mult timp :D
obsedat de "gonge"

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 07 Mar 2010, 00:14

suzuki vitara(4x4) din uk la 500lire cu asigurare si acte pana 1000, apoi o inmatriculare la bulgari + schimbarea volanului si cutiei de viteze pe stanga, reglarea farurilor... tot balamucul pana in 4mii euro. :D

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 07 Mar 2010, 01:31

am venit de la o bere cu prietenii si nah acu mi-au bagat in cap ca pt ce vreau eu mi-e buna si o solenza si-mi raman bani si de motor de barca :))

deci, vreau o masina pe care s-o bag si pe coclauri si care sa tina la traseele ce mi le-am propus cca 2-3 iesiri la dunare pe luna + deplasarile din oras, sa zicem 2000km/luna x 10 luni = 20.000km/an

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 07 Mar 2010, 05:30

Bucuresti

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 07 Mar 2010, 10:10

am inteles ca tre sa ma tin departe de peugeut din cauza preturilor de intretinere, ce consum are o masina d-asta?

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 07 Mar 2010, 10:36

Acum la Dacia ai discount 3000 de euro.
Poti sa duci 3 rable si-ti iei una noua. Parerea mea ca mai inalte ca loganurile sunt doar cele offroad sau suv.
E noua e, in garantie, intretinerea nu e asa scumpa si nu sunt chiar asa de rele.

Scrie răspuns