caut masina, max 5000euro, recomandari?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
zic si eu ...ca unul ca a avut cateva masini pana acum :
pentru ce vrei tu sa faci cu ea si raportat la bugetul pe care-l ai,Dacia logan e buna.2 ANI am tras de una cu motor 1,5dci,break.am bagat in ea barca+motor+scule+diverse.cand pleci la o partida pe Dunare...se aduna acareturi destule.
consumul este excelent,n-am avut nici o problema cu ea,in sensul sa cada la fierarie(si n-am menajat-o deloc ,mai ales prin coclaurile de la dunare...),are si aer conditionat ,foarte util vara,servo directie,abs,foarte spatioasa.este destul de inalta incat sa mergi cu ea si pe teren accidentat fara probleme.
in afara de reviziile facute la termen,si care nu sunt scumpe deloc,nu am investit in ea nici un ban in plus.
concluzia,din punctul meu de vedere,este ca merita cu brio investitia.
pentru ce vrei tu sa faci cu ea si raportat la bugetul pe care-l ai,Dacia logan e buna.2 ANI am tras de una cu motor 1,5dci,break.am bagat in ea barca+motor+scule+diverse.cand pleci la o partida pe Dunare...se aduna acareturi destule.
consumul este excelent,n-am avut nici o problema cu ea,in sensul sa cada la fierarie(si n-am menajat-o deloc ,mai ales prin coclaurile de la dunare...),are si aer conditionat ,foarte util vara,servo directie,abs,foarte spatioasa.este destul de inalta incat sa mergi cu ea si pe teren accidentat fara probleme.
in afara de reviziile facute la termen,si care nu sunt scumpe deloc,nu am investit in ea nici un ban in plus.
concluzia,din punctul meu de vedere,este ca merita cu brio investitia.
Pretul de intretinere tine fix de locul in care faci reparatia (intretinerea) precum si de unde iti cumperi piesele.johnnybravo scrie:am inteles ca tre sa ma tin departe de peugeut din cauza preturilor de intretinere, ce consum are o masina d-asta?
Consumul la drum intins este de cca 5 litri/100km iar in oras (depinde de stilul de conducere, dar si de oras) 6-7 litri/100km. Eu am avut una si am dat-o in decembrie (avea 10 ani vechime) si apoi mi-am cumparat o alta, dar aproape noua. M-am invatat minte sa nu mai "servesc" service Peugeot datorita scorurilor practicate precum si a calitatii execrabile a serviciilor prestate.
Bucuresti
opel
Asta am gasit de-a dreptul intamplator. E o idee.
http://anunt.auto.ro/opel-astra/366758.html
UN MCV gasesti lejer la banii tai. Si cu cutia aia poti sa cari si KingFisheru' tau si SeaHawk'u meu, in caz ca mai merge si-un prieten cu tine, pe apa. Hei, glumeam. Sper ca tu stii ce-i acela umor.
http://anunt.auto.ro/opel-astra/366758.html
UN MCV gasesti lejer la banii tai. Si cu cutia aia poti sa cari si KingFisheru' tau si SeaHawk'u meu, in caz ca mai merge si-un prieten cu tine, pe apa. Hei, glumeam. Sper ca tu stii ce-i acela umor.
si la renault piesele si intretinerea sunt foarte scumpe in schimb daca ii pui originale si nu aftermarket sunt bune.cel mai bine este sa te orientezi catre o masina noua pt ca aia stii ca nu are nici o problema si daca o tii cativa ani si ai noroc o sa bagi in ea numai consumabilele de rigoare.loganu ca si masina e buna ca iti faci treaba cu ea si atat.dar din cate inteleg tu asta vrei!
totusi mie motoarele alea dci cu atata electronica pe el nu imi lasa o impresie buna.oricum daca ai posibilitatea sa cumperi masina noua sa nu eziti!
totusi mie motoarele alea dci cu atata electronica pe el nu imi lasa o impresie buna.oricum daca ai posibilitatea sa cumperi masina noua sa nu eziti!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
- johnnybravo
- Moderator
mai pun un filtru 
solenza sau logan ?
care-i mai recomandata unui inceparet ca mine? ziceam mai sus ca vreau ceva pe care sa imi fac mana inclusiv pe coclauri
merci la toti pt raspunsuri, ma oprisem la variantele astea
solenza
astra caravan
octavia
logan mcv
la vw golf cu toate ca imi place tare mult, renunt ca-i cam joasa.

solenza sau logan ?
care-i mai recomandata unui inceparet ca mine? ziceam mai sus ca vreau ceva pe care sa imi fac mana inclusiv pe coclauri

merci la toti pt raspunsuri, ma oprisem la variantele astea
solenza
astra caravan
octavia
logan mcv
la vw golf cu toate ca imi place tare mult, renunt ca-i cam joasa.
- johnnybravo
- Moderator
-
- veteran
johnnybravo scrie:am gasit ceva golfuri combi in banii astia dar imi par joase pt iesirile la pescuit care n-or sa fie doar pe clisura unde poti pescui din masina
Am golf variant si nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga la pescuit pe rauri si mai ales in locuri necunoscute. Mai folosesc masina de serviciu un logan pe benzina si face fata cu brio la drumurile din lunca Siretului si Moldovei. Eu as opta pentru varianta logan mcv.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"