numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
VicToR .
- veteran

-
Ionut Petrea scrie:VicToR . scrie:VicToR . scrie:are un vecin modelul ala pe verde jointed,si l-am cerut sa fac o proba pe un lac de aici din Tg Mures,am tot batut apa intr-un loc anume,evulueaza excelent! Imi place f mult cum umbla pe apa,am luat un somn la 3 kg si o stiuca de 1kg jumate C&R,am stat maxim 1:15 minute,nustiu de unde are acest vobler dar mai mult ca sigur de pe xxx

)) n-a vrut sa-mi zica ca e secretos.Acum caut si eu sa cumpar un model ca acesta,oricum am simtit un vobler de calitate atata iti zic,e meserie frate cum vine pe apa,face niste valuri de doamne fereste

) as da sincer 75 ron pe unu,dar cred ca e mai mult

)

era de 11 cm

Super
Ia sa vezi cu te or sa apara si prin trusa mea fro doua

ai cuvantu meu ca vei fi multumit,sunt cam scumpe sincer,dar merita,ala pe verde jointed-ul il cumpar cat de curand,fac eu un efort

)) macar ala sa-l am,si din cate am vazut si noaptea il vezi perfect pt ca are cv fosforescent pictat pe partea superioara! fire intinse

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
kzoli
- veteran

Ala verde neon jointed de 11 cm costa parca 89 ron( insa fiind un vobler de suprafata practic nu ai cum sa pierzi, doar daca lansezi in copac si lasi acolo, sau ai fir subtire si pleaca pestele cu vobler cu tot), ... are incorporat( turnat) in spate un material fosforescent pe care daca incarci cu lumina, lumineaza si este mult mai vizibil pe timp de noapte, daca nu vrei nu incarci e simplu...
in Bucuresti gasesti la Abrevis, online pe xxx( Timisoara) si in Tg mures pe str Arany Janos ... In curand sper sa fie si pe Totalfishing, daca si Dan e de acord... in cateva saptamani o sa apara si cele de 9 cm care sunt "bestiale"...
Desi a fost conceput pentru pescuitul somnului in Ungaria, la Noi deocamdata face ravagii intre avati si stiuci in Delta Dunarii...
-
Ionut Petrea
- veteran

Imi iau si eu vreo doua,modelul de 11 cm, si jointed si "intreg" si le bag eu pe Dunare,dupa sesiune...sa vad eu ce pot

Intotdeauna C&R