Voblere pentru somn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Voblere pentru somn
calitatea costa asa e,pt mine sunt scumpe sincer
)) raman la predatek .

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
am vazut la un coleg ieri pe apa cum evolueaza un norizi de 11 cm articulat,ce pot sa spun e ca este un vobler mare ,robust,finisaje de calitate,cu bataie larga super ok pt somn,pacat ca nu se scufunda mai mult...
Spre toamna este posibil sa apara si modele sinkingpopa alin scrie:am vazut la un coleg ieri pe apa cum evolueaza un norizi de 11 cm articulat,ce pot sa spun e ca este un vobler mare ,robust,finisaje de calitate,cu bataie larga super ok pt somn,pacat ca nu se scufunda mai mult...

pana apar cele sinking,sigur o sa apara cateva de suprafata la mine in trusa

Unele modele se pot vedea si cumpara pe xxx.ro si http://www.abrevis.ro ...
Iar alte modele deja sunt in drum spre Periprava pentru o sedinta "foto"
Iar alte modele deja sunt in drum spre Periprava pentru o sedinta "foto"

la somn e o adevarata bijuterie acest vobler,mai ales jointed-ul :X:X e parfum!!!

- Ionut Petrea
- veteran
Stii ceva concret?VicToR . scrie:la somn e o adevarata bijuterie acest vobler,mai ales jointed-ul :X:X e parfum!!!![]()
![]()
![]()

Intotdeauna C&R
are un vecin modelul ala pe verde jointed,si l-am cerut sa fac o proba pe un lac de aici din Tg Mures,am tot batut apa intr-un loc anume,evulueaza excelent! Imi place f mult cum umbla pe apa,am luat un somn la 3 kg si o stiuca de 1kg jumate C&R,am stat maxim 1:15 minute,nustiu de unde are acest vobler dar mai mult ca sigur de pe xxx
)) n-a vrut sa-mi zica ca e secretos.Acum caut si eu sa cumpar un model ca acesta,oricum am simtit un vobler de calitate atata iti zic,e meserie frate cum vine pe apa,face niste valuri de doamne fereste
) as da sincer 75 ron pe unu,dar cred ca e mai mult
) 

VicToR . scrie:are un vecin modelul ala pe verde jointed,si l-am cerut sa fac o proba pe un lac de aici din Tg Mures,am tot batut apa intr-un loc anume,evulueaza excelent! Imi place f mult cum umbla pe apa,am luat un somn la 3 kg si o stiuca de 1kg jumate C&R,am stat maxim 1:15 minute,nustiu de unde are acest vobler dar mai mult ca sigur de pe xxx)) n-a vrut sa-mi zica ca e secretos.Acum caut si eu sa cumpar un model ca acesta,oricum am simtit un vobler de calitate atata iti zic,e meserie frate cum vine pe apa,face niste valuri de doamne fereste
)
era de 11 cm

- Ionut Petrea
- veteran
SuperVicToR . scrie:VicToR . scrie:are un vecin modelul ala pe verde jointed,si l-am cerut sa fac o proba pe un lac de aici din Tg Mures,am tot batut apa intr-un loc anume,evulueaza excelent! Imi place f mult cum umbla pe apa,am luat un somn la 3 kg si o stiuca de 1kg jumate C&R,am stat maxim 1:15 minute,nustiu de unde are acest vobler dar mai mult ca sigur de pe xxx)) n-a vrut sa-mi zica ca e secretos.Acum caut si eu sa cumpar un model ca acesta,oricum am simtit un vobler de calitate atata iti zic,e meserie frate cum vine pe apa,face niste valuri de doamne fereste
)
era de 11 cm

Ia sa vezi cu te or sa apara si prin trusa mea fro doua

Intotdeauna C&R