Voblere pentru somn

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

VicToR .
veteran
veteran

Re: Voblere pentru somn

Mesaj de VicToR . » 23 Mai 2012, 12:26

calitatea costa asa e,pt mine sunt scumpe sincer :))) raman la predatek .
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

popa alin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de popa alin » 24 Mai 2012, 17:05

am vazut la un coleg ieri pe apa cum evolueaza un norizi de 11 cm articulat,ce pot sa spun e ca este un vobler mare ,robust,finisaje de calitate,cu bataie larga super ok pt somn,pacat ca nu se scufunda mai mult...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 24 Mai 2012, 19:16

popa alin scrie:am vazut la un coleg ieri pe apa cum evolueaza un norizi de 11 cm articulat,ce pot sa spun e ca este un vobler mare ,robust,finisaje de calitate,cu bataie larga super ok pt somn,pacat ca nu se scufunda mai mult...
Spre toamna este posibil sa apara si modele sinking :) ... deocamdata toata linia lor este plutitor si de suprafata ... pe conceptul SM (swimming mouse)...

popa alin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de popa alin » 24 Mai 2012, 20:37

pana apar cele sinking,sigur o sa apara cateva de suprafata la mine in trusa :respekt: :mrgreen: :mrgreen:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Mai 2012, 13:26

Unele modele se pot vedea si cumpara pe xxx.ro si http://www.abrevis.ro ...

Iar alte modele deja sunt in drum spre Periprava pentru o sedinta "foto" :)

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 14 Iun 2012, 13:18

la somn e o adevarata bijuterie acest vobler,mai ales jointed-ul :X:X e parfum!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 14 Iun 2012, 13:58

VicToR . scrie:la somn e o adevarata bijuterie acest vobler,mai ales jointed-ul :X:X e parfum!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Stii ceva concret? :lol: Zi-ne si noua..detalii,detalii :lol:
Intotdeauna C&R

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 14 Iun 2012, 14:05

are un vecin modelul ala pe verde jointed,si l-am cerut sa fac o proba pe un lac de aici din Tg Mures,am tot batut apa intr-un loc anume,evulueaza excelent! Imi place f mult cum umbla pe apa,am luat un somn la 3 kg si o stiuca de 1kg jumate C&R,am stat maxim 1:15 minute,nustiu de unde are acest vobler dar mai mult ca sigur de pe xxx :))) n-a vrut sa-mi zica ca e secretos.Acum caut si eu sa cumpar un model ca acesta,oricum am simtit un vobler de calitate atata iti zic,e meserie frate cum vine pe apa,face niste valuri de doamne fereste :)) as da sincer 75 ron pe unu,dar cred ca e mai mult :)) :respekt:

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 14 Iun 2012, 14:09

VicToR . scrie:are un vecin modelul ala pe verde jointed,si l-am cerut sa fac o proba pe un lac de aici din Tg Mures,am tot batut apa intr-un loc anume,evulueaza excelent! Imi place f mult cum umbla pe apa,am luat un somn la 3 kg si o stiuca de 1kg jumate C&R,am stat maxim 1:15 minute,nustiu de unde are acest vobler dar mai mult ca sigur de pe xxx :))) n-a vrut sa-mi zica ca e secretos.Acum caut si eu sa cumpar un model ca acesta,oricum am simtit un vobler de calitate atata iti zic,e meserie frate cum vine pe apa,face niste valuri de doamne fereste :)) as da sincer 75 ron pe unu,dar cred ca e mai mult :)) :respekt:

era de 11 cm :mrgreen:

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 14 Iun 2012, 14:11

VicToR . scrie:
VicToR . scrie:are un vecin modelul ala pe verde jointed,si l-am cerut sa fac o proba pe un lac de aici din Tg Mures,am tot batut apa intr-un loc anume,evulueaza excelent! Imi place f mult cum umbla pe apa,am luat un somn la 3 kg si o stiuca de 1kg jumate C&R,am stat maxim 1:15 minute,nustiu de unde are acest vobler dar mai mult ca sigur de pe xxx :))) n-a vrut sa-mi zica ca e secretos.Acum caut si eu sa cumpar un model ca acesta,oricum am simtit un vobler de calitate atata iti zic,e meserie frate cum vine pe apa,face niste valuri de doamne fereste :)) as da sincer 75 ron pe unu,dar cred ca e mai mult :)) :respekt:

era de 11 cm :mrgreen:
Super :lol:
Ia sa vezi cu te or sa apara si prin trusa mea fro doua :twisted:
Intotdeauna C&R

Scrie răspuns