Voblere,lansete,mulineta.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

edy.tm
veteran
veteran

Voblere,lansete,mulineta.

Mesaj de edy.tm » 24 Iul 2012, 23:39

Salut.
Nu-i vrajeala , debutez in arta vanzarii pe forum !!! :lol: :lol: :lol:
De vanzare una alta, va fac un rezumat-
Voblere-Salmo,dorado,strike-Pro,cred ca si ceva Ugly,river2sea.. voblerul 12 imi sta pe limba (figurat) dar nu-i mai stiu denumirea...
Ceva lansete - si o mulineta..
No- incepem numaratoare.
Imagine
1- Un minunat Salmo Minnow de 7cm,floating culoare silver cred sau D..... in orice caz ceva deschis. 17 lei, e ciobit putin, se vede in poza.
2- Super Salmo Hornet 4 cm, floating,pescuit de 2 ori :oops: ... tinut in traista vreo 1 an... 20lei
3- Junior Hornet 3 cm floating culoare YD.. pescuit de vreo 5 ori.... 17lei
4- Un Salmo Bullhead , nu stiu culoare, dar i floating (foarteeee, se ridica mai repede ca celelalte) , undeva pe la 4-5 cm. 15lei
5- Micul Salmo Tiny culoare BT, 3 cm, floating. pescuit de vreo 10-15 ori.. 12 lei.
6- River2sea ... vedeta... m-a costat 30 si ceva de lei si nici un peste prins... vedeam la altii cum prind cu asta si eu canci... (dee, nu o luati ca pe reclama negativa, e un vobler Extraordinar :lol1: ,.... foarte frumos, prinde si peste.. si cam atat.) 15lei

Asa... trecem la altceva..
Imagine
7- Salmo Hornet .. 3 cm , in chiuveta s-a dat Sinkyng... probabil asa si e... 20lei (e nou frateee)
8- Salmo Tiny culoare BC, floating.. 3 cm. 12lei
9- Strike pro, naiba le stie culorile... Floating 4lei
10- Dorado... culoare Negru cu dungi albe/gri.. na, nu stiu cum se numeste, e tarziu n-am chef sa caut pe net... soryy. 7lei
11- Strike Pro Rosu/alb.galben floating. Asa le-am luat toate astea.. daca s-or dat pe sinking... mea cupla... (sau cum se zice.) 4lei
12- Sa mor io daca stiu ce vobler e asta... in schimb am prins cu el, pescuit de vreo 3 ori. floating vreo 4 cm. 8lei
13- Dorado -Alb negru su putin rosu.- pescuit tot asa, 3-5 ori...7 lei
14 si 15 se dau cadou la primi doi care cumpara... sper ca poftiti si la mine la masa cu cumparatu'. cine le vrea 10 lei, dee sunt pentru cadou... glumesc 3 lei unul...

Imagine
Trabuccccco RD 3000 23 lei, in nici un caz 3000,, mai de graba 1000-2000. ceva firde 0.20 pe ea.
Pe ea scrie 0.20/240-0.25/200 0.30/140 (yards/metri/inci... naiba stie)dar intra 120 de moto 0.20 .. nu stiu daca's adevarate , am luat-o cu 35 lei deci nu poti sa ai pretentii , am pescuit-o odata, si apoi am zis ca ma las pe veci de pluta .... in toata BEGA (din oras) N-AM prins un peste... bagami-as picioarele in ea BEGA. :lol1: (doar vreo 5 partide am avut.. nu zeci :lol: )

Asaaaa-
2 lansete de vanzare-
1- Balzer- Double strike spin 40, 3.00 m. 10-40 gr. Mandrina FUJI d'aci :lol: .. e mandrina Balzer, dar e tapana rau de tot, tine fain mulineta.Vine cu husa originala,am pescuit cu ea doar de 3 ori, practic am luat-o degeaba neavand la ce sa pescuiesc si cu ce, daca ar stii taica-miu, ce injuraturi mi-ar da :lol: ... nu are nici o problema ... ATENTIE!!! are si din ala unde se agata tripla/acul... deee firma frateee... :lol1:
Am dat pe ea cam 100 lei +/- .. as vrea cam 60 lei, mai jos nu o sau, mai bine o tin sa prafuiasca ..
Video cu ea- http://s918.photobucket.com/albums/ad25 ... Balzer.mp4
2- Cormoran Black Bull, 2.10 m + husa originala, de aia sexy rosu/negru... :lol: da bine cu voblere de la 3 gr in sus, dar nu face nazuri nici cu tiny...
Cred ca am pescuit cu ea de vreo 10 ori, maxim 15 ori dar nu prea cred ca am ajuns la recordul asta... mai mult foloseam Mavrul, mie imi sta mai bine in mana. 100 lei FIX
Un video cu ea- http://s918.photobucket.com/albums/ad25 ... ckbull.mp4
Husa- http://s918.photobucket.com/albums/ad25 ... ablack.mp4

Fratiilor sper ca n-am uitat nimic, daca e ceva in neregula va rog sa ma anuntati.
Nu sunt unul din aceia care e nebun (sensul bun) dupa curatul si ingrijitul sculelor, dar am grija de ele, le tin in huse/dulap. La pescuit nu le duc peste limita ... nu stiu cum as putea.. in afara de batul de Fly... al dreq cand nu-mi iese castingul !
La voblere/mulineta Trimit pe minim 30 lei...si-asa nu sunt eu expert in trimiteri..., Nu cred ca sunt preturile prea mari, le-am micsorat cat am putut, dar am nevoie de bani si de aceea vand ce nu-mi trebuie...
Cu transportul, trimit si in alt oras, dar naiba stie cu impachetatul, mai ales a lansetelor, deci imi trebuie ragaz pana gasesc in ce sa le impachetez, asta la lansete , la voblere le expediez in cutii .... Cu posta, curier rapid.. avion... cu ce vreti :D

Sper ca nu am omis nimic, Mersi de gazduire... sper ca se si vinde ceva...

Mersi Fain.
Edi.
:respekt:

chrisfisher
veteran
veteran

Re: Voblere,lansete,mulineta.

Mesaj de chrisfisher » 24 Iul 2012, 23:53

sunt de vo 3 ani pe forumu asta da ase prezentare n`am mai vazut ma copile ma.....bravo :D

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 24 Iul 2012, 23:54

chrisfisher scrie:sunt de vo 3 ani pe forumu asta da ase prezentare n`am mai vazut ma copile ma.....bravo :D
Multumesc. :respekt:

Black bull-ul de 2.10m e rezervat/oprit,
Restul in continuare la vanzare.
Rspund dimineata la mesaje daca primesc. merg la Cushe, :D

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Iul 2012, 00:03

Scuze de dublu post.
Sunt oprite si numerele 2 si 3 voblere Salmo Hornet. pana maine,in caz ca revine ceva la vanzare anunt din timp.
Mersi.
PS: si numerele 10,12,13,14 sunt retinute.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Iul 2012, 11:14

2-3-5-8-9-10-11-12-13-14-15 sunt retinute/oprite.
Black bull-ul la fel, e oprit.

Restul e valabil la vanzare, la Balzer mai sunt discutii.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Iul 2012, 11:33

Puii mei... nu mai pot sa modific mesajul.
Blazerul are 6 picioare, 1 pe prima sectiune, 5 pe cealalta, e din 2 sectiuni, 35 cm cotorul pana la mandrina, adevarat undeva pe la 10-25 gr cred... si undeva pe la moderat, pe ea scrie 10-40 gr si scrie ca e din carbon, 3.00m.. arata Fulgerele alea deci cred ca e din carbon....
Si, era sa uit are facut cu markerul negru o scara de la cotor pana undeva se termina manerul aproximativ 55 cm o scara in cm. din 5 in 5 cm. nu arata urat, nu incurca.. in rest manerul arata ireprosabil, ca toata lanseta...
Numai bine.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Iul 2012, 21:18

Imagine
Imagine
Numerele 2 si 3 sunt retinute, la fel ca si 6 si 7.
NR 1. e liber.
Nr-10,12,13,14 sunt retinute.
Black bull-ul e retinut. (nu m-a mai contactat nimeni...) in caz ca revine la vanzare, va informez..
Balzerul pleaca maine.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 25 Iul 2012, 21:23

Aoleu,mazgalisi voblerele,cum le mai trimiti acuma :headbash: ?

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Iul 2012, 22:26

nasolu scrie:Aoleu,mazgalisi voblerele,cum le mai trimiti acuma :headbash: ?
:lol: Nr 1 ramane la vanzare, restul s-au dat toate... practic tot s-a dat in afara de ghinionistul asta,
Daca cineva il vrea sa se mai uite aici http://www.rapitori.ro/forum/voblere-st ... 20968.html si sa-si mai aleaga ceva si le trimit.
Numai bine.
Multumesc mult de Gazduire.
Salut.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 26 Iul 2012, 11:54

..

Scrie răspuns