Astazi am primit voblerele, sunt impecabile in cutiile originale. Vanzator serios comandati cu incredere!
Ps: ma asteptam sa platesc transportul cum ne-am inteles ..
Voblere,lansete,mulineta.
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- haprian ionel
- veteran

Re: Voblere,lansete,mulineta.
Salut.
Multumesc Haprian Ionel .
I-am spus la doamna de acolo ca vreau ca, cumparatorul (destinatarul) sa plateasca transportul , dar a spus ca nu se poate , si parca am pus si taxele de transport in pretul de ramburs .. Mi-a spus ca transportul e 10 lei .
Nu mai stiu sigur cum am facut, dar la cele de ieri asa am facut... am platit eu transportul si la ramburs am pus cu cativa lei mai multi, cu cati mi-a spus doamna de acolo ca ar fii.
Sper ca nu ai platit mai muult .
Edi.
Multumesc Haprian Ionel .
I-am spus la doamna de acolo ca vreau ca, cumparatorul (destinatarul) sa plateasca transportul , dar a spus ca nu se poate , si parca am pus si taxele de transport in pretul de ramburs .. Mi-a spus ca transportul e 10 lei .
Nu mai stiu sigur cum am facut, dar la cele de ieri asa am facut... am platit eu transportul si la ramburs am pus cu cativa lei mai multi, cu cati mi-a spus doamna de acolo ca ar fii.
Sper ca nu ai platit mai muult .
Edi.
- haprian ionel
- veteran

Nu am platit decat voblerele.. probabil ca ai uitat sau nu ai stiut sa adaugi la ramburs si costul transportului.. Lasa ca poate mai cumpar eu ceva de la tine si ma revansez atunci cu costul. Numa bine.
Rog a se inchide topicul, multumesc de gazduire, Salmo Minnow mai e de vanzare, dar l-am pus la celalalt anunt- http://www.rapitori.ro/forum/voblere-st ... ml#p378564
Mersi fain.
Edu.
Mersi fain.
Edu.
mai aveti voblere salmo sau strike pro? cumpar multumesc