vind capture blak power
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vind capture blak power
Capture black power 8,6 feet 2buc
Mandrina fuji
inele fuji alconite
Scos la apa o singura data(prins 2 strapi)
pret 350 ron fix,nu sunt interesat de schimburi....pt acesta as prefera cumparator din olt care sa se deplaseze in slatina deoarece nu am tub pt livrare.
Mandrina fuji
inele fuji alconite
Scos la apa o singura data(prins 2 strapi)
pret 350 ron fix,nu sunt interesat de schimburi....pt acesta as prefera cumparator din olt care sa se deplaseze in slatina deoarece nu am tub pt livrare.
Re: vind capture blak power
Cat arunca ? Ce putere ?
Niste poze daca ai pune cred ca ai face foarte bine, lanseta este una cu multe calitati.
In opinia ta este genul fast spre ranga potrivita ptr salau sau e o idee mai permisiva in prima treime, buna ptr stiuca ? Cu ce greutati arunca / se incarca cel mai bine ?
In opinia ta este genul fast spre ranga potrivita ptr salau sau e o idee mai permisiva in prima treime, buna ptr stiuca ? Cu ce greutati arunca / se incarca cel mai bine ?
Parerea mea este ca este mai permisiva pe virf,dar se incarca bine pe prima treime de virf,un fast mod cu rezerva mare pe talon,este rapida pe intepatura....!Nu stiu eu prea multe despre stiuca...,dar pt salau e o mica "bestie"...eu am dat cu ea in curent sub hidrocentrala....s-a comportat "nesperat" de bine!
Singura mea problema cu acest bat este ca avenit alt bat mai de "soi"...imediat dupa ce l-am cumparat...(practic in mintea mea a ramas problema...batul e ok)!
Daca imi aduc aminte bine tu ai avut assassinul...deci ai idee despre ce este vb...! cx1= senzitiv!
Mandrina fuji neagra,inele fuji alconite,eva,split grip....si echilibrat pedeasupra.
Cum vad eu batul asta(l-amprobat doar 1 data)...mi-a placut cum s-a comportat cu 12-16 g are o viteza....
Poze nu stiu sa pun,am mai incercat si la celalalt si nu mi-a reusit.
ESTE UN BAT NOU! Eu l-am luat cu 473 lei adus acasa....deci pretul este mai mult decit ok.
Singura mea problema cu acest bat este ca avenit alt bat mai de "soi"...imediat dupa ce l-am cumparat...(practic in mintea mea a ramas problema...batul e ok)!
Daca imi aduc aminte bine tu ai avut assassinul...deci ai idee despre ce este vb...! cx1= senzitiv!
Mandrina fuji neagra,inele fuji alconite,eva,split grip....si echilibrat pedeasupra.
Cum vad eu batul asta(l-amprobat doar 1 data)...mi-a placut cum s-a comportat cu 12-16 g are o viteza....
Poze nu stiu sa pun,am mai incercat si la celalalt si nu mi-a reusit.
ESTE UN BAT NOU! Eu l-am luat cu 473 lei adus acasa....deci pretul este mai mult decit ok.
A mai ramas batul asta. Pt pescarii de salau,in curent....hai sus cu el!
Sub nici o forma nu este de stiuca este prea tare!
eu unu o folosesc mai mult la somn la vobler si la twister
Un bat excelent parerea mea
eu unu o folosesc mai mult la somn la vobler si la twister
Un bat excelent parerea mea