vind capture blak power
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: vind capture blak power
uite ca a venit si o parere mai la obiect.
v-am zis...l-am folosit o singura data,practic nici nu am avut timp sa-mi dau seama.
zicea cineva intr-un alt topic"daca i-am pune un abtibild cu alta firma" nici nu ne-am da seama de diferente....deci asta spune tot "parerea mea".
v-am zis...l-am folosit o singura data,practic nici nu am avut timp sa-mi dau seama.
zicea cineva intr-un alt topic"daca i-am pune un abtibild cu alta firma" nici nu ne-am da seama de diferente....deci asta spune tot "parerea mea".
Am fratele mai mare ,adica H . Un batz foarte bine lucrat ,echilibrat ,rapid ,usor . Il folosesc la spinning greu pe Mures si sunt extrem de multumit .Eu l-am gasit second la un pret bun si de aceea nu o sa-l vand niciodata! De fapt prietenii il cunosc sub numele propriu (!) de "Batul"! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
alta parere si mai la obiect....
fratilor daca o tineti tot asa....ma intreb: so mai vind?
sau nu?
acum chiar ca sunt in dilema...o mai las citeva zile si daca nu se da o pastrez!

fratilor daca o tineti tot asa....ma intreb: so mai vind?

sau nu?

acum chiar ca sunt in dilema...o mai las citeva zile si daca nu se da o pastrez!
Daca nu primesti un pret acceptabil(pentru tine) pe ea si poti ...nu o vinde ! Lumea nu prea arunca cu bani pe praful asta si e pacat sa o dai numa sa te scapi !
baieti topicul ramine deschis doar pina la 01.02.2013.
daca nu se da am sa o pastrez
multumesc tuturor pt recomandari

daca nu se da am sa o pastrez
multumesc tuturor pt recomandari

astazi aproape sa dus...deci mai este maine ....daca nici maine nu se da batul...felicitari mie nu?

Am un prieten care este interesat de bat ! Ideea este ca tu vrei sa-l dai in oras si ,pe de alta parte, omul mai ca ar da banii pe el dar fara transport! Il inteleg ,ca daca mai baga si transport pe curier pana la Aiud se apropie cu pretul de unul nou ...Nu stiu cum sa fac ca v-as ajuta pe amandoi!
Nu ai drum in Ardeal?

Nu am drum in ardeal din pacate! Il inteleg si pe prietenul tau,dar trebuie sa ma inteleaga si el pe mine!
Oricum batul meu este nou si mai jos de atit nu am ce sau cit sa las.
Am zis sa-l dau in olt tocmai sa nu mai fiu nevoit sa-l pun la curierat(din cauza ca nu am tub)
Daca il vrea cu adevarat eu il trimit dar fara tub si cum o ajunge....D-nezeu stie,oricum se da o declaratie de conformitate si daca se intimpla ceva cu el curieratul are de platit nu?
Oricum batul meu este nou si mai jos de atit nu am ce sau cit sa las.
Am zis sa-l dau in olt tocmai sa nu mai fiu nevoit sa-l pun la curierat(din cauza ca nu am tub)
Daca il vrea cu adevarat eu il trimit dar fara tub si cum o ajunge....D-nezeu stie,oricum se da o declaratie de conformitate si daca se intimpla ceva cu el curieratul are de platit nu?
doar astazi mai este la vinzare...hotariti-va!
cum am spus...lanseta nu sa dat...deci ramine in "garderoba" mea.
Multumesc pt gazduire
va rog sa inchideti topicul!.
Multumesc pt gazduire
va rog sa inchideti topicul!.